Torsdag

Eventet igår var väl inte direkt så mycket att hypea för. Fick stå och lyssna på information och titta runt på deras produkter och sånt där. Lite kul var det ändå :) Goodibagen var väl inget att hänga i granen direkt. Man fick med en katalog och en tandkräm, hahaha. Jag och Therese anmälde oss i alla fall till en ny aktivitet nästa vecka där det var info om hudvård och så skulle man få en goodiebag då med. Så får se vad det blir, hoppas det är nåt bra! Tessan skämtade om att det skulle vara en tandborste, haha. Fan vad kul det skulle vara!

Har inte mått så bra idag så jag var hemma från skolan. Har varit världens tråkigaste dag, har verkligen försökt intala mig att vissa saker kan va kul att göra men det funkade inte riktigt, så jag har mest sovit bort hela dan. Snart kommer studiebidraget och då blir det till att spara massa och kanske shoppa nåt litet :) På lördag blir det utgång, berättar mer om det senare.

    
     Jag och Therese i Uppsala på Valborg, om ungefär en månad är det dags igen :) Kanske inte uppsala men..

Onsdag

Om ungefär två timmar ska jag och några vänner på ett event till ett sminkföretag inne i stan som jag blivit inbjuden till, hehe. Kommer bli jättekul då man får prova på produkter, dricka, äta snittar, träffa folk och efteråt får man en goodiebag. Visar upp inehållet sen tror jag :) Synd bara att det ska regna för annars kanske man kunde locka håret eller nåt. Men men. Får gå runt med ett paraply så inte sminket blir förstört iaf ;)

       image descriptionimage description
                                    Sitter osminkad just nu hehe, så får börja göra mig iordning snart :)

Älskar smoothies!

Har nästan blitvit lite beroende av dessa goda drinkar ;) Har druckit en nästan varje dag nu den här veckan, men det är hur gott som helst plus att det innehåller massa vitaminer och antioxidanter. Känner mig friskare och piggare än någonsin och blir på bättre humör. Undra om det beror på alla smoothies?

Det här är min favorit! Mango, jordgubb och banan :)


Tisdag

Gick jättebra på körningen idag, gjorde bara några småfel. Så jag bokade halkbanan nästa vecka, omg! Fett kul :) Sen bokade jag även in en landsvägskörning där jag och en annan elev ska köra 160 minuter och varva sen diskutera vad vi gjort för fel och sånt där tror jag.

Igår ringde jag till MQ där jag sökt praktik och hon undrade om jag kunde komma in någon dag och jag kunde komma dit samma dag. Så efter att jag hade övningskört med Helena så gick jag dit och tog med referenser och APU-kontrakt och jag fick platsen :) Hon sa också att jag hade väldigt tur för att dem kommande veckorna kommer det vara mycket att göra och dem senaste veckorna har personalen där nästan haft brist på saker att göra. Men nu behövdes det praktikanter. Hoppas bara jag kan få jobb där efteråt, men det återstår att se! ;)


Träningschema

Gör ett nytt litet träningsshema för den här veckan:

♦ Måndag:
vila
♦ Tisdag: gymmet, jag körde: armar och bröst,
men även lite axlar, mage och rygg.

♦ Onsdag: vila/ extra vardagsmotion
♦ Torsdag: träna
♦ Fredag: träna
♦ Lördag: powerwalk
♦ Söndag: hemmaträning eller gym

Vardagsmotionen är med på varje punkt såklart!
Kanske fyller i schemat lite mer exakt sen.


Dagens outfit

Tog en bild efter träningen, såhär ser jag ut idag :)


Bilkörning och teori

Sitter på körskolan just nu och gör övningsprov inför körkortsteorin. Det går väl ganska bra. Men har mycket kvar att öva, ska börja läsa mer i boken och så. Igår körde jag med Helena till länna för att lämna in våra brädor på vallning, vi var tvungna att köra genom stan och det var sjukt mycket trafik, så det var bra övning. Vi övade även på att åka på och av motorvägen och filbyten samt vändning och så vidare. Idag har jag körlektion om 1,5 timme, så pluggar lite innan :) Vill verkligen ha mitt körkort nu!


Träning på gång

Sitter på bussen påväg till SATS just nu. Ska träna med Louvisa på hennes håltimma så det blir en snabb träning för hennes del, sen kommer även Therese :D Så då kan vi träna en stund till :) Jag tänkte köra armar, axlar och bröst idag, kanske lite mage också, körde ju ben i söndags och har fortfarande träningsvärk efter det haha, så det får bli överkroppens tur idag. Nästa gång kör vi mage och rygg sen blir det ben igen. Puss!

 


Supergod frukost

Dem flesta morgnarna har jag startat med en härlig smoothie, hehe standard! Den här innehåller banan, vaniljyoghurt, hallon, blåbär och lite mango :) Mums!


Planer för söndagen

Mina planer idag är att först och främst att städa. Sen blir det träning, plugga och läsa körkortsteori, kanske övningsköra en stund och på kvällen blir det tacos med hela familjen som kommer hem hit :) Så det ska bli kul!


Sommrig bild på en del av familjen :) Bara pappa och Jim som saknas

Min helg

Min helg har varit super! :) Började i fredags när jag åkte hem till älskling, badade lite jacuzzi, kolla på tv, sen somnade jag ganska snabbt, som jag alltid gör.. Igår hade jag tjejdag/kväll med Therese och Louvisa. Först mötte jag upp Louvisa på SATS och körde mage och rygg och värmde upp lite innan och strechade efter såklart. Sen åkte vi hem till mig och gjorde ett försök till att sola, men det gick inte så bra för det blåste så kallt hos mig. Så vi gjorde varsin smoothie med banan, jordgubbar, mango och vaniljyoghurt, asgott! Sen åkte vi hem till Louvisa och hämtade upp Therese på vägen och åkte till henne och solade lite, åt mat, prata massa, sen åkte Therese hem för att förbereda sig för jobbet medans jag stannade kvar med Louvisa som hjälpte mig med att skriva personligt brev och därefter drack lite vin och åt ostkex och hade lite girltalk :) Tack för igår! ♥

Sen bär det av (för min del) till olarys för att träffa Sanna och Linda med flera, vill inte skriva ut allas namn som kanske inte vill vara med här. Jag tog en drink och vi blev bjuda på shots, jättesnällt verkligen! :) Anton kom dit lite senare också. Sen åkte jag hem och sov hos han, mys!

Ladda ner app också som man kan ta blider med självutlösare, så nu kanske det blir fler outfit bilder.

            
               Bilden är snodd från Louvisas blogg!
               Känner mig lagom snygg utan smink och med ofixat hår, men skitsamma haha.

Drack världens godaste smoothie nyss

image descriptionimage description
Mums! En smoothie med banan, frysta jordgubbar och mild yoghurt ♥


I may not be there yet, but I´m closer then I was yesterday

Idag tränade jag hela kroppen på gymmet, ni behöver inte läsa det här om ni inte vill, det är mest för att jag ska komma ihåg: värmde först upp med cykling sen värmde jag upp armarna på en såndär vevmaskin. Efter det tränade jag benen på flera olika maskiner, som benpress, benlyft, där man trycker åt sidan, sen tränade jag underarmar, över och hela ryggen med hjälp av tre olika maskiner, sen bröst på en maskin och axlar på en maskin, i slutet gjorde jag även lite mage, både med maskin och situps och på en såndär boll i luften där man gör det min sin kroppsvikt eller hur man ska säga.

Har gjort ett träningsschema för den kommande veckan. Ska börja köra 5 dagar i veckan. Om jag hinner.

Fredag: Idag tränade jag på gymmet i en timme, gemomkörare för hela kroppen.
Lördag: Powerwalk eller gymmet
Söndag: Powerwalk eller övningar hemma
Måndag: vila/träna (väljer vilken av dem sen)
Tisdag: vila/träna (väljer vilken av dem sen)
Onsdag: vila
Torsdag: träna
Fredag: träna
Lördag: träna
Söndag: powerwalk

Nu gäller det bara att försöka hålla det här! Plus köra på en bra kost


Freeedag

Äntligen helg, har haft sjukt mycket plugg den här veckan. Så skönt med lite ledighet. Idag har jag varit duktig och tränat och imorse gjorde jag en extra macka som jag skulle ta med mig eftersom vi har världens längsta hål vid lunch i skolan. Det är 3 timmars tid ungefär. Så jag gjorde två mackor med smör ost, sallad och paprika. Sen när jag går till skolan, tror ni inte jag har glömt mackan då??? Haha, blir galen på mig själv. Det löste sig tillslut så jag åkte hem efter träningspasset och åt lunch och duchade och sånt. Sen när jag kommer till skolan har vi en kort lektion och efter det gick jag och handlade lite frukt, frysta bär, yoghurt, vegetariskt, riskakor, brieost, mozzarella och mjölk. Blev lite tugnt att bära. Köpte även en ny skönhetsprodukt jag tänkte prova. Berättar mer om det senare. Hade på mitt nya linne idag också och min kappa som jag inte använt på ett tag :) Kanske kan ta lite bilder senare.

       image description
       Min goda macka :)

Sommar och sol, och vi har korta kjolar



Några random bilder från weheartit

Ge mig sommar! Vill vara brun och kunna gå runt i klänningar och shorts. Sola och bada, fika, sitta på en äng och prata bara, alla varma nätter och sena utgångar. Kommer bli så underbart! Längtar ihjäl mig! ♥

Känner mig lite väl blek just nu så funderar på att sola lite nästa vecka :)


Torsdag

Blev ingen skola idag då läraren skickade iväg oss för att söka praktikplats. Så idag har jag övervunnit min blyghet och gått runt och frågat massa. Alla var jättetrevliga verkligen så det var skönt. Sen tror ni inte att någon okänd person börjar prata med mig igen eller? Haha, vad är det med folk, fast han undrade bara vart subway låg och han pratade engelska så då fick man öva lite på det ;) Men varför gå fram till mig hela tiden... Aja, igår hade vi avslutning med snowboardträningen. Dom bjöd på hamburgare och läsk haha. Sen åkte vi lite i snön som nästan smält bort. Just nu sitter jag och väntar på bussen, ska åka till pappa eftersom att vi byter vecka idag. Sen får vi se vad jag hittar på. Har förresten fått ett nytt favorit program, lyckan i LA. Typiskt mig att älska sånna program ;) Kollade även på djungels drottning som jag blev lite besviken på, men men. Nu kommer min buss, puss!

      image description
      Älska vädret! ♥                                                     Mina solglasögon är lite förstora kanske, hehe ;)


The greatest pleasure in life is doing what people say you couldn´t do


Gammal bild från när vi var i skåne

Kom ju som sagt från träningen för ett tag sen. Innan dess var jag på körskolan och min syrra fick sitta med i bilen, så nu vet hon vad jag behöver öva på. Sen satt hon med mig och gjorde lite testfrågor :) Snällt. Fick även lite gott på ica av henne. :) Men snart blir det slut på det onyttiga. Ska följa med henne och köpa satskort sen blir det hårdträning ;) 

Kommer inte hinna skriva så mycket mer eftersom att jag har hur mycket plugg som helst och allt ska vara inne imorgon. Men det löser sig :) Dem senaste dagarna har folk jag inte känner börjat prata med mig från ingenstanns och berättar om deras liv och så vidare. Ser jag ut som en som tycker om att prata mycket med folk jag aldrig träffat kanske? Haha. Så känns det ibland också när det är massa folk på stan sen kommer det alltid fram någon till just mig och frågar om vägen etc. Sjukt egentligen, eller så är det jag som inbillar mig? Jag kanske ser trevlig ut eller vad vet jag? Hahaha. Nu blir det plugg, puss!

Stop competing with others. Start competing with yourself.

Har precis haft snowboardträning vilket var kul eftersom att jag lärde mig boardslide åt andra hållet än vad jag brukar köra, har inte riktigt vågat prova det innan. Sen satte vi även ihop en två rails så man kunde åka upp på den första sen "hoppa" ner till den andra svårt att förklara, den är med på bilden här nedanför. Det som var jobbigt var att det inte fanns nån snö kvar knappt och att det var hårt och isigt i backen så jag var lite rädd för att slå mig. Som tur var gjorde jag inte det :) Den dåliga snön resulterade till att alla ville gå in och fika haha. Men det var sista träningen så det är det väl värt i alla fall? Imorgon blir det avslutning också, får se om jag ska gå på det, har så mycket att göra bara...

       image description

Mitt nya hår, resultatet

För er som följer mig på instagram så har ju ni redan sett dem här bilderna men tänkte jag skulle lägga upp det på bloggen också. På första bilden så ser ni min naturliga hårfärg och på den andra hur resultatet blev, jag blev skitnöjd faktiskt. Måste bara fixa "utväxten" lite eller vad man ska kalla det för när man gör folie slingor går det inte att slinga hela vägen in. Jag gjorde det på Nikita Hair i Sollentuna Centrum och det var min vän Martina som gjorde det på mig. Jag fick ju även rabatt eftersom att hon är praktikant där, så om ni vill fixa håret så rekomenderar jag att ni går dit, helt klart! :)

image description
image descriptionimage description


Svar på en fråga


Var det jobbigt när dina föräldrar skulle skiljas? Mina håller på att göra det nu och det är ganska jobbigt. Blogga mera!

Jo det var väldigt jobbigt, förstår hur du känner dig! Man blir orolig och vet inte hur allt ska lösa sig och så vidare. När mina föräldrar skilde sig så var jag fortfarande väldigt ung. Jag var 11 år har jag för mig. Då förstod jag det inte riktigt på samma sätt. Jag trodde att jag aldrig mer skulle få träffa min mamma, att hon skulle åka ifrån oss. Så blev såklart jätteledsen. Men så var det ju inte riktigt. Idag har mina föräldrar en bra relation, dem är vänner och pratar nästan varje dag och vi firar jul och andra högtider tillsammans. Vilket känns superskönt. Det enda som känns jobbigt för mig är väl att jag flyttar fram och tillbaka. Så försök att inte oroa dig eller känna att det är jobbigt för tillslut kommer det lösa sig och dina föräldrar kanske mår bättre och blir lyckligare när dem är ifrån varandra.

Jag ska försöka! ;) Kram


Hatar att sova utan dig


Saknade min älskling inatt :( Har sovit med honom dem senaste dagarna, nästan varje dag, hehe. Så det kändes tomt att sova utan honom. Idag ska vi i alla fall ses och komma ikapp lite med plugget. Wish me luck!

Så sjukt snyggt!

      
Åh, ge mig den här outfiten plus sommar, älskar det!


Söndag

Hej finisar! Har inte haft tid till att blogga men skriver att litet inlägg nu istället. Dem senaste veckorna har det hänt ganska mycket, jag har varit i Romme med skolan vilket var superkul! Klippt håret och slingat det ljusare, varit på whiteskivan som för övrigt hade världens sämsta vakter, igår var vi på aveny, sen har jag kört väldigt mycket och haft en del plugg vilket jag fortfarande har, sen har min studentmössa kommit också! Den är jättefin förutom att det är pisskvalité och att den där broschen gick sönder direkt så jag måste reklamera den... Det jag inte riktigt har hunnit med dem senaste veckorna är att träna, vilket jag måste ta tag i nu, har även ätit ganska dåligt men nu blir det nya tag, haha. När jag vaknade hos Anton imorse så frågade jag honom om han ville ha frukost på sängen eller nåt eftersom att jag var helt klarvaken, då svarade han nej, det enda jag vill ha är du. Sött! Hehe :) Så vi låg kvar och myste bara, nu blir det solsidan och sen blir det övningskörning och plugg, puss


Hungrig

Tänkte börja laga mat snart, får se vad det blir den här gången. Funderar på att göra min sallad, bara för att den är så himla god, men vill inte tröttna på den bara. Annars kanske man ska köra på omelett eller pastasallad. Åh, nu blev jag ännu mer hungrig, haha. Måste försöka äta något med mycket protein och lite kolhydrater iallafall. Har fuskat lite idag med att ät glass, hehe. Så måste bli lite mer nyttig känner jag :)

       image description
       Mums! :) Visst ser det gott ut? Eller kanske inte.. Haha

Måndag

I lördags hade jag och Therese och Thomas en bra kväll, det var väldigt kul faktiskt. Igår mådde jag inte så bra, men vill inte gå mer in på det här i bloggen. Var ju tänkt att jag skulle träna och åkte till mamma för att titta på mitt nya rum men jag får göra det idag istället. Dessvärre hinner jag inte träna för jag håller på och packar nu sen åker vi till mamma och sen ska jag till jobbet.

       Hade inga roliga nya bilder, så det fick bli två gamla. Titta vad långt hår jag hade då!! Fast väldigt slitet..
      


The more boys I meet, the more I realize thats it´s only him I want to be with


Lördag

Har haft en underbar dag idag! Känner att vårkänslorna sprider sig ännu mer! Man blir så pigg och glad :) Vaknade upp med min sötnos, sen åt vi frukost och spelade lite tv-spel hehe. Efter det gick vi till centrum och kollade på kläder, villa ha massa fint, men jag köpte inget, vilket var duktigt av mig, heh. Däremot köpte jag ju ett linne/klänning igår som jag kan visa imorgon. När vi gick runt i centrum så hade dem ställt ut sånna där hockyspel så vi stod och spelade det en stund haha. Askul! Töntvarning? :P Sen åkte jag till sollentuna och träffade mina favorittjejer Therese och Louvisa :) Fikade med dem och gick runt och kollade på ännu mer kläder. Så det var mys! Nu sitter jag och läser lite bloggar sen ska jag göra något att äta och sen blir det utgång!

Mamma smsade nyss och berättade att mitt nya rum var klart och att min nya säng hade kommit som är suuperskön! Ska förhoppningsvis dit imorgon och städa och fixa lite. Ungefär såhär vill jag att det ska se ut:

          

Fredag

Härlig dag idag! Var och fikade med Ebba och Lovisa idag på Espresso House och satt och pratade minnen och framtidsplaner med mera, åh! :) Det är mina barndomsvänner kan man väl kalla det för, har känt dem sen jag var sju år. Mysigt! Jättekul att se dem igen! Sen träffade jag Therese och följde med henne när hon tränade, sen gick vi runt och kollade på kläder och så. Bäst!♥ Idag kom fina Louvisa hem också så imorgon ska vi fira hoppas jag! :)

      

 


Summertimes


Åh, kan det inte bli sommar snart? Vill kunna gå ut utan att frysa, sitta på uteserveringar, bada och sola, vara ute sena sommarkvällar, grilla, mysa! Vill ha nuu! Såg att det skulle bli 7 plusgrader imorgon, underbart!♥


Promenerade 7 km igår!

Gick ju en pw igår, tog en runda på 7.5 km. Gick till silverdal sen ner mot vattnet vid ulriksdal och runt där lite. Det gick väl bra förutom att jag fick världens skoskav på foten så jag kunde inte gå normalt efter lite mer än halva sträckan. Använde mig av appen Runkeeper som jag provat på för länge sen och jag tycker den är skitbra faktiskt, vet att många använder den. Men det kan jag verkligen rekomendera. Den visar hur långt man gått, hur många kalorier man bränt och hur lång tid man har promenerat samt att den visar på kartan vart man är och den visar även hur många minuter det tar att gå varje km och för mig varierade det väldigt mycket för tex. vid 5 km så stannade jag flera gånger för jag hade så ont i foten men innan dess gick jag på jättesnabbt osv. Eftersom att det gjorde så ont så tog jag bussen hem också men inte hela vägen fram till dörren utan den stannar en halv km ifrån så var tvungen att gå ännu mer. Då pausade jag appen sen satte jag på den igen när jag började gå :) Gick förbi polisen också, där fanns det massa hus där dem har utbildningar, en skog som dem löper i, en träningsbana, sjuktbanor, brygga för deras båtar och sen var det stängsel runt hela området nästan så när jag skulle tillbaka till silverdal så var jag tvungen att hoppa över stängslet och då gick det hål på mina träningsbyxor, vilket sög! :( Men aja, det var lite kul ändå.

       image descriptionimage description
       Här ser man hur långt jag gått, hur lång tid, hur många kalorier jag bränt. På kartan ser ni hur jag gått.

       image descriptionimage description
       Det var jättefint väder ute! Här är en bild på några hus i silverdal man kan se kistaskrapan victoria också

       image descriptionimage description
       Haha på första bilden kan man se när jag tar bussen, då har jag pausat vid den där gråa pricken och
       den blåa pricken är jag. På den andra bilden är jag nere vid vattnent. Man kan se att jag har gått ut där
       vid 4 km och tagit en bild haha.

       image description
       Edsviken, längtar tills man kan åka båt här!

       image description
       Sjuktbanor till höger, kul att man kom från det hållet precis och ser den här skylten haha.

RSS 2.0