Sista dagen på året!

Hej! Förlåt för dålig uppdatering. Jag har varit hos Anton hela veckan så därför har jag inte skrivit något här.
 
Direkt efter julafton hemma hos mig så åkte jag hem till Anton för att fortsätta fira med hans familj och släkt. När jag varit där ett tag så blir det lite strul mellan mig och Anton och jag åker därifrån, men det löste sig sen och jag kom tillbaka och vi öppnade våra presenter tillsammans. Fick en odd molly blus av älskling och the body shop produkter av hans mamma :)
 
Dagarna efter julafton så var vi bara hemma, men sen på onsdagen eller torsdagen så åkte vi hem till mig och skulle lämna bilen men då var det två bilar som blockerade vägen in till vårt hus så jag fick ställa den på en parkering längre bort och sen tog jag och Anton tåget in till stan och mötte upp hans mamma och lillebror på NK. Tittade runt där ett tag, sen när vi åkte hemåt så gick vi av och hämtade bilen och då var dem andra bilarna borta så jag hämtade lite nya kläder och sånt där och frågade om jag fick låna bilen till Anton igen och det fick jag :)
 
Sen var vi bara hemma hos honom och myste och badade i bubbelpoolen ;) Kollade på film osv. Efter någon dag åkte vi till barakby outlet för att kolla på lite kläder, hittade inget som jag verkligen ville ha så jag köpte inget :) Sen fick jag för mig att färga håret så jag åkte till frisören och färgade det brunt, men det blev väldigt rött och jag ångrar att jag inte behöll mitt blonda hår. Kan lägga upp en bild sen. Någon dag efter det så spelade vi bowling med Antons familj och grannar :D Sen kom dem över till oss på kvällen och drack lite. Emil kom också över efter ett tag och sen somnade jag tidigt. Vaknade, åt frukost och kände att det var dags att åka hem efter nätan en veckas tid.
 
Blev väldigt mycket text nu, hehe :)
 
Bild på oss från Gotland i somras

JAG HAR FÅTT JOBB!

Ville bara berätta lite snabbt att jag har fått jobb i Uppsala! Blev så himla glad när dem ringde igår, ville bara skrika rakt ut haha :) Kommer blir riktigt kul faktiskt! Äntligen!
 
Såhär glad är jag just nu! Fula bilder haha :D
Jag dör över sista bilden haha. Jag och min syster Angelica, vi kunde inte sluta garva när vi tog dem här bilderna. Har fler om ni vill se! ;)

Torsdag

Gjorde faktiskt inget speciellt igår, pratade lite med älskling i telefon och umgicks med familjen. Kunde inte somna så jag var uppe till fem och vaknade vid 11. Hittills har jag bara ätit frukost och snart tänkte jag träna lite.
Idag har jag och mina systrar planerat in att vi ska åka snowboard imorgon kväll. Äntligen! Satt och kollade på lite snowboardvideos igår och jag kan inte vänta på att bara få åka! :D
 

En sjuk värld vi lever i

Hej finisar! :) Läste ett jättebra inlägg på en tjejs blogg där hon har skrivit om hur livet alltid ska se perfekt ut och att man inte berättar när man mår dåligt och så vidare på bloggen och instagram. Jag håller verkligen med henne och det känns så sjukt tråkigt att det ska vara såhär ytligt. Som om den "riktiga världen" inte existerar längre, utan bara  om hur lycklig man är och hur bra allting är. Nu är det inte så att alla skirver om att man är lycklig varje dag, men ni förstår hur jag menar. Det blir som en fasad och att den som är "lyckligast" vinner. Helt sjukt vart samhället är på väg. Det är knappt någon som vill skaffa sig en riktig utbildning och få ett bra jobb som bidrar till ett bättre samhälle utan alla är så inne i att bli kända och kanske börjar tjäna pengar den vägen. Genom att göra ingenting... Men hur kul är det att inte göra nånting tillslut? Att inte ha något jobb att gå till eller några rutiner i livet. Då börjar man må psykist dåligt tillslut. Det är vad jag tror i alla fall.. :(
 
För att lägnta till något bra eller drömma sig bort så måste man gå igenom jobbiga perioder ibland, that´s life!

Michael Kors

                   
Två saker som inte skulle sitta helt fel just nu!
Såg att det var gratis shipping på deras hemsida, så man blir ju lite sugen på att beställa.
Har ju varken råd och kommer nog inte ha det på ett bra tag heller, men drömma kan man ju alltid?

Tisdag

Nu börjar julen närma sig! Bara 6 dagar kvar :) Idag var jag i gallerian med min bror och handlade lite julklappar så då var det klart. Jag har bara en julklapp/present kvar som är till älskilng, han fyller ju år på fredag så jag tänkte slå ihop presenterna till en ;) Snart tänkte jag gå och lägga mig faktiskt.
 
Har ni hunnit handla alla jullkappar än?
 

Måndag

Har väl inte gjort speciellt mycket idag. Vaknade ganska sent, sen tittade jag lite på julkalendern men internet slutade funka ibland så det gick ju inte så bra... Sen åt jag frukost och senare middag och sen hjälpte jag min lillebror med att raka sig för första gången och hitta på julklappar :) Haha lite random, men ja. Sen gjorde jag ansiktsmask också. Det är väl i stort sätt det jag har gjort. Tittat lite på victoria secret show och paradise hotel också ;) Snart tänkte jag gå och lägga mig, men känner mig fortfarande pigg så jag hittar väl på något tills dess.
 

You´re hugs are my favorite


Jofama by Kenza

       
 
Jag tänkte tipsa om vilka jackor jag tycker är fina. Just nu är jag lite inne på dem här jackorna från Jofama by Kenza. Har alltid gillat Kenzas smak och jag tycker att hennes jackor är riktigt snygga faktiskt och hade tänkt köpa en skinnjacka av hennes märke i somras. Ni kan hitta jackorna här! :) Finns i massa olika modeller!
 
Det bästa med jackorna är att det är väldigt bra kvalité och äkta skinn vilket gör att man inte fryser lika lätt just nu under vintern. Den jackan som jag tycker är snyggast är den knallröda! Lite speciell sådär och skulle vara riktigt snygg senare mot våren :) Annars tycker jag det är snyggt med andra färger som rosa eller beige just till våren. Dem har även snygga skinnshorts i olika färger som skulle passa bra då! Hoppas ni hittar något ni tycker är fint och ni kommer bli supernöjda med erat val tror jag! :)

I work out!

Bilder från we♥it
 
Tränade lite hemma idag! Var riktigt skönt faktiskt! :) Har inte tränat på ett bra tag så jag kände att det var dags nu! Känns så bra i kroppen efteråt. Körde först uppvärmning på en maskin för hela kroppen sen använde jag appen "daglig workout". Blev helt slut på vissa övningar, så jag får börja träna mer tills jag orkar stå ut hela övningen hehe :) Tänkte snart ta ett bad och äta något litet. Puss

Vill inte sova..


Önskelista

           
Marinblå tröja - Lexington, Väska - LV, Klänning - Odd Molly,
Necessär - Make up store, Jacka - Abercrombie & Fitch, Jeans - Hollister
 
Dem här sakerna får gärna komma hem till mig! :) Skulle inte tacka nej att få det i julklapp ;) Men det är ju lite för dyra grejer så vet att jag inte kommer få något av det. Ville bara lägga upp det här ändå :)
Den lila necessären har jag önskat mig utav mamma, så vi får väl se!
 
Sen önskar jag mig ju såklart, smycken, skönhetsprodukter, mobiltillbehör osv.

Söndag

Idag är det tredje advent vilket innebär 1 vecka kvar till julafton! :)
Spenderade dagen igår med att säga hej då till Anton och Emil som åker till Sälen en vecka. Dem åkte iväg kl 3 på natten så jag var vaken tills dess sen stannade jag kvar och sov över hos honom. Var så jävla ensamt att sova i hans säng, ville bara krama om kudden eller nåt eftersom att den luktar Anton. Haha töntig jag är nu! :p När jag vaknade så fick jag veta att det var framme, så det kändes skönt! Sen satt jag och tittade på "så mycket bättre" med han familj och nu är jag på väg hem.


Favoritlåt just nu!


Bekännelser

Här kommer lite fakta om mig ;)
 
Säger alltid att jag ska börja träna och äta bra men det slutar alltid med att jag knappt rör på mig om dagarna och äter massa skräpmat.
Hinner inte sminka mig på morgonen så jag sminkar mig alltid på tunnelbanan eller bussen.
Min hörsel är väl inte den bästa...
Jag har väldigt svårt för att hålla i pengar. Har gjort en budget som jag följer.
Vet fortfarande inte om jag vill vara brunett eller blondin.
 
Perfekt hårfärg :)

Freeedag

Hade möte om snowboardträningarna vi kommer ha i Väsjöbacken. Kommer bli skitkul! Vi pratade lite om nya idéer för i år. Sen kommer dem även öppna en ny park med en egen lift. Så det blir mycket bättre då! Efter mötet glömde jag min mobil i bilen när pappa skjutsade hem mig så jag fick åka till honom och hämta den dagen efter och passade även på att slå in julklappar och städa eftersom att julafton är på en måndag då vi byter boende så vi kommer inte vara hos pappa innan dess! När jag kom hem till mamma så kollade jag på paradise hotel Norge och sen kom Anton och hämtade mig med bilen eftersom att han hade åkte snowboard i hammarbybacken. Så nu är jag hemma hos honom och väntar på att han ska vakna ;)


Strong is the new skinny

Måste ta tag i min träning igen, har inte tränat på flera månader.

Får börja smått, 1-2 gånger i veckan :)


Diamonds in the sky

I söndags såg vi sista avsnittet av solsidan och åt min favoritmat här hemma hos Anton. Klyftpotatis, gräddsås och en quornbiff. Godaste som finns hehe :D

I måndags var jag och mina systrar inne i stan för att kolla på julklappar. Vi ska dela på min brors julklapp och tillslut blev vi eniga ;) Blev en parfym och en tröja från hollister.

I tisdags(igår) var jag på intervju i Uppsala. Tog bilen dit som inte hade nån bensin så var tvungen att tanka och tankelocket satt fast av isen så det tog ännu längre tid. Frågade hur lång tid det tog att åka till uppsala från macken och han svarar ca en halvtimme och klockan visar 35 min kvar.. Jag hittar inte alls i Uppsala har varit där en gång tidigare så jag åkte runt och kollade i mobilkartan samtidigt :p När jag trodde jag hittat rätt så fickparkerade jag vid stationen i stress haha för klockan var hel vilket var då jag skulle in på intervjun så ringer jag henne och hon säger att dem bytt lokaler så jag får åka runt och hitta nästa ställe och fickparkera där. Gick bra tillslut men blev en kvart sen så jag skulle bli förvånad om jag fick det jobbet ;)



Dålig uppdatering

Hej! Har inte varit så bra på att uppdatera den här veckan så jag tänkte börja igen :)

Beskrivningen av vad jag gjorde i lördags var att jag och Antons släkt hade det mysigt och drack glögg. Fick träffa sötaste Alicia också. Här är två bilder :)


Onsdag

Kalaset var mysigt i lördags! Vi diskuterade jordens uppkomst, rymden och lite sånt där haha! Sen sov jag och Antons kusin över och efter det åkte vi till den där blomträdgården i Ulrikadal och fikade med några från Antons släkt och hans familj. Vi körde vilse när vi skulle åka dit för dom håller på och bygger om motorvägsavfarterna så man blir helt förvirrad och måste åka runt allt och blir helt vilse med andra ord. Vi fick åka igenom kista, förbi Bromma, Solna och sen hamnade vi på E18 mot Danderyd hahaha! Sen kom vi äntligen fram. När vi hade fikat så åkte jag och min ena syrra och handlade lite grejer och sen åkte vi hem för att dricka glögg och äta tacos, mums! :)

I måndags åkte jag och min andra syrra snowboard för första gången den här säsongen. Var lite svårt att hitta ställen att åka på men vi tänkte åka snart igen och förhoppningsvis öppnar väsjöbacken snart! :)
När jag kom hem så skypade jag med Louvisa för första gången! Skäms på oss att vi inte gjort det tidigare! Men det var skönt att äntligen få höra hennes röst och se henne! :D
Igår var jag hemma på dan och sen åkte jag till Bromma där Antons kusin bor och var där en stund tills vi åkte hem till honom och sov :)
Får se om jag lyckas ta mig hem idag eftersom att det är snöstorm ute och inga tåg eller bussar går. Tur att jag fick låna bilen iaf! Bara det inte är för halt på vägarna :o


Lördag

Idag ska min pojkvän och hans pappa ha kalas. Så jag håller på att göra mig i ordning :) Kom och tänka på att jag inte har visat vad jag fick i present på min födelsedag. Det här fick jag i alla fall och kanske något mer. Kommer inte riktigt ihåg men jag har det nerskrivet någonstanns. Plus att jag fick SHM-biljett också ;)
 
YSL parfym, lite pengar, två ljusstakar, hunterstrumpor, berlocker till mitt thomas sabo armband
och choklad och sånt :)
 

RSS 2.0