Onsdag

Står och väntar på tåget hem just nu. I måndags var jag och pluggade hos min syrra som hjälpte mig med min sista uppgift och sen så övningskörde vi in och ut från stan. På väg hem så körde jag mitt i natten så det var inte så mycket bilar ute så vi passade på att åka lite snabbt på motorvägen hehe. Vill inte berätta för mycket här i bloggen men se upp i trafiken när jag är ute och kör ;) Skämt åsido, haha :)


Outfit

En outfit från förra veckan när det var som varmast!


Godmorgon!

Hej på er! Jag vet att jag inte har bloggar på ett tag men har lagt all fokus på att vara ute och njuta av solen samt plugga det sista eftersom betygen sätts nu. Om 11 dagar tar jag studenten! Det ska bli hur skönt som helst. Dem senaste dagarna har jag förutom solat och pluggat, varit med mina vänner och Anton, mitt humör har gått upp och ner men nu mår jag verkligen skitbra! Haft mösspåtagning i skolan och efter det blev det utgång som blev lite annat än vad jag hade tänkt mig men jag hade kul iallafall, mötte upp Therese och drog till cassi, sen amba och senare vidare till white med hennes vänner. Sen har jag övningskört lite, gjort om mitt rum, ätit god mat och dricka. Och så vidare. I lördags grillade vi hemma hos älsklings föräldrar, sen tittade vi på melodifestivalen. Grattis Loreen! :) Blev så glad när Sverige fick 12a efter 12a. Nu måste jag göra mig i ordning för skolan, det är inte långt kvar nu!!


Min nya väska

Hann ju inte visa den för er, så lägger upp lite bilder nu, ignorera mitt stökiga rum, vi håller på och bygger om :)

        


Gissa vad jag har köpt


Iiiih, tokigt! Visar bättre bilder senare :)


Tisdag

Var ledig idag så jag vaknade tog en dusch och scrubbade hela kroppen sen cyklade jag hem till pappa och tog fram solstolen och solade från 11 till halv 3 ungefär. Louvisa kom över på hennes hål också. Vi åt lite glass, lyssnade på musik och bara njöt utav solen. Blev lite kallt när det kom "vindbyar" som jag kallar dom haha. Dock brände jag mig ganska mycket på bröstet och lite på armarna. Annars blev jag faktiskt riktigt brun. Ska verkligen satsa på att bli brun i sommar. Känner att sommaren är på väg nu. Längtar verkligen, snart tar jag studenten och sen blir det summerburst och massa annat kul!

Nu ska jag göra en stor uppgift i Arbetsmiljö och säkerhet på min praktikplats som kommer vara avgörande betyg i den här kursen, så det är bara att sätta igång. Puss

      image description

Måndag

Var ett bra tag sen jag bloggade. Tappade suget ett tag men nu är jag tillbaka iaf.. Sa hej då till alla på MQ i fredags och blev bjuden på fika. Så himla fina människor jag träffat där. Riktigt rolig erfarenhet. Speciellt om man jämför med hunddagiset, haha. Usch! Aja veckan som har gått har varit lugn men ändå stressig. Måste försöka hinna med att plugga, men jag vill verkligen inte. Idag stannade jag hemma eftersom jag är lite krasslig, så jag passade på att åka hem till min pappa för att sola, sen tog jag cykeln hem till mamma eftersom att jag har tappat mittbusskort och inte förlustanmält det. Suck! Så jag ska åka på remsa fram tills juni då ja ska skaffa sommarlovskort. Sen ska jag cykla till skolan varje dag nu. Bra motion! ;)

Förra veckan var det valborg. Hade sjukt kul! Blev lite för mycket för mig till en början men sen gick det bra, haha. Vi var på fest hos dem vi grillade hos på lördagen. Sen stannade vi där tills morgonen och tog första bussen hem. Louvisa drog iväg och badade den galning som hon är!
På torsdagen slingade jag håret ljusare hos Martina och färgade utväxten. Innan det hade jag landsvägskörning som var riktigt kul faktiskt.
     image description

Bilder från förra veckan

Här är bilderna som skulle varit med i Lördags-inlägget. Men blogg.se ville helt enkelt inte smarbeta med mig just då. Därför kommer dem nu :) För att samanfatta det hela så var vi i kungsträdgården, tittade förbi lite affärer i stan, hem och sola, möta upp Therese, äta lunch och efterrätt, sola igen, åka till vaxmora för att grilla, sen lite fest på kvällen. Bra helg helt enkelt.

image description
image descriptionimage description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description


RSS 2.0