Sjuk

Har gått och blivit riktigt sjuk :( Igår natt hade jag värsta natten i mitt liv kan man säga, kunde inte sova och har kallsvettats och frusit jättemycket. Har fått ont i halsen så det gör ont att svälja och prata, är yr i huvudet och kan knappt ta mig fram, har ont i magen mår illa ständigt. Inte kul någonstanns. Som tur var sov jag hos älsklingen men var tvungen att åka hem tidigt så jag inte skulle smitta ner någon. Jag har mest kollat på film hela dagen och försökt få i mig något att äta och tagit alvedon<3 Räddare i nöden, hehe. Jag kommer tillbaka till bloggen när jag känner mig friskare, för just nu känns det jobbigt att bara skriva ett inlägg här.
 
       
       Det här tycker jag om att vara sjuk :(

Torsdag

Idag låg jag och Anton och sov nästan hela dagen hehe. Sen åkte vi till stan. Egentligen skulle jag övningskört med syrran men vi ställde in för jag hade inte hunnit plugga nåt för alla studentgrejer osv. Men jag klagar inte! :) Igår tog Tessan studenten och då fick vi åka med på hennes flak, bästa! Och i tisdags tog Louvisa studenten och det såg så himla härligt ut! Alla var så lyckliga, tyvärr hann jag aldrig hitta henne innan hon var på flaket. Synd. Det är ändå 900 elever som sprang ut den dagen, men ville verkligen gratta henne. När jag sprang ut så var en av dem bästa dagarna i mitt liv. Saknar det redan även fast det bara var en vecka sen. Ska försöka få upp bilder ikväll :)


Hollister

Det här är det nya jag köpte från hollister. En röd bikini och en marinblå t-shirt, love it!


Måndag

Passar på att blogga lite nu när jag har tid. I fredags tog jag studenten och det måste varit en av dem bästa dagarna i mitt liv. Det började med världens finaste väder och en champangefrukost i edsbergsparken. Därefter rörde vi oss tillbaka mot skolan och åt lunch, lyssnade på tal av lärare, rektor och elever, skrev i varandras mössor och sen var det dags att springa ut. Bästa! Går inte att beskriva hur glad jag var den dagen, så lycklig! Nu är det mina fina vänners tur att ta studenten, både i morgon och i övermorgon.
Igår sökte jag jobb och blev tillkallad på intervju på onsdag så det ser jag verkligen fram emot. Sov hos Anton igår och åkte hem på dagen för att sedan åka vidare in till stan och kolla på en rosa skinnjacka, letate överallt, men antingen så var det slutsålt eller så hade dem aldrig sålt någon, så var det i varje affär.. Så om någon vet vart dem säljer en rosa skinnjacka, säg till mig! ;) Jag kom iallafall hem från stan med några kläder rikare. Köpte en bikini och en t-shirt från Hollister. Supernöjd! Sen tänkte jag åka dit snart igen och kolla. Har fullt upp den här veckan dock.

RSS 2.0