Söndag

Vill blogga men hinner inte, tyvärr! Ska försöka uppdatera bättre imorgon. Övningskörde lite med min storasyster Helena idag och det gick väldigt bra faktiskt, det är väldigt kul att köra plus att vi kom in på en ny väg eller om man ska kalla det bro som vi hittade helt random när vi körde, har alltid funderat över hur man kommer upp där och nu vet jag det, haha ;) Har inte gjort så mycket mer i helgen förutom att chilla och ta det lugnt.

Har ju praktiserat på ett ålderdomshem dem senaste dagarna, vilket har varít intressant och imorgon är det dags för hunddagis i två veckor, blir nog kul! På tisdag ska vi träna Zumba och i helgen blir det twilight-maraton med tjejerna, resten är fortfarande oklart... Puss


Make believes

Like a broken arrow

Känns som att min blogg suger just nu.. Ska försöka skriva oftare, mer intressant, och lägga upp fler bilder!♥


Helgen började med att jag och tjejerna åkte till DAAM för att föra lite och sen drog vi vidare till Entourage och där var det helt okej faktiskt, har fått höra att det inte är så bra där men jag tyckte att det var härliga människor som var där och det är väl det som gör kvällen? Träffade flera som jag kände och lite nytt folk, så det var kul!

På lördagen var jag först hos älskling sen var vi på kalas senare på kvällen, mysigt! Söndagen var jag med Anton och sov där tills idag och sen åkte jag till skolan. Vi ska egentligen vara ute och praktisera den här veckan, men jag som många andra har tyvärr inte hittat någont plats än, men vi söker vidare. Så därför åkte jag, Emilie och Catrine till Kista Galleria för att leta praktik, sen fick vi åka hem. Sen på kvällen så övningskörde jag för andra gången, haha. Kan berätta mer om det senare!

image descriptionimage description

Fredag

Blir inte så mycket bloggning i helgen tror jag, men ska försöka uppdatera oftare sen. Ikväll blir det utgång med Therese, Sanna, Malin och kanske några till :) Ska försöka ta lite bilder också ;)


Instagram

Skaffade instagram idag! Har aldrig riktigt tyckt att den verkade märkvärdig på nåt sätt tills jag verkligen testade på den. Det är som we♥it ungefär och man kan lägga upp bilder, redigera dem och följa andra med mera. Så ni som har Iphone eller Android tycker jag verkligen att ni borde skaffa det. Rekonmenderas!

Min sida hittar ni på jenniferkre(samma som we♥tit)

 


The Voice

Kom precis hem från en inspelning av ett nytt program som heter "The Voice". Där sitter Petter, Carola, Ola och Magnus Uggla i juryn och ska välja ut vilka artister som dem tycker sjunger bäst och dem som de skulle vilja arbeta vidare tillsammans med. Om det är fler än en jurymedlem som vill jobba med artisten så får han eller hon själv välja den i juryn som de tror passar bäst att arbeta ihop med. När artisten uppträder så sitter juryn med ryggen mot för att lyssna bara. Svårt att förklara, men det är ungefär som true talent. :)

image description


Måndag

Haha Louvisa vart lite busig i lördags så hon passade på att sno min mobil och göra inlägg i min blogg, haha. Inte blev det bättre heller när Sanna några minuter innan hade snott min mobil och skrivit "Sanna är bääääst!" på min facebook. Gulliga vänner man har!
Sitter i skolan just nu och sen ska jag åka iväg till stinsen för att shoppa lite. Var i kista igår också och köpte en ny jacka och ett linne, kan visa sen :)

Nu måste jag gå, Puss♥


En bild från min födelsedag

Sant igen

Jag menar Louvisa Åhag*<3


Sant

Jag älskar Louvisa Åhah!


Fredag 11/11-11

Idag är det den 11 i 11 2011. Jag och Anton ska snart gå ut och äta, och planerna för kvällen är lite oklara, berättar mer sen. Puss


Bättre sent än aldrig


Bild från i torsdags, dom bästa♥

Man inser att man är trött när man ska göra oboy och efter att man har hällt upp mjölken i glaset så går man in på toaletten, haha jag orkar inte... Skulle ha åkt till Anton ikväll, men det blev inte så eftersom att det är så jobbigt att ta sig dit och sen alla grejer som måste göras innan och så vidare.
Fick aldrig redovisa dessutom, eftersom att min dator/projektor grejen inte fungerade när jag stod där och skulle berätta. Så jag får göra det nästa vecka helt enkelt. Typiskt när man förberett allt och så.
I helgen ska vi kanske iväg till älvsjö på vintermässan, tror det kommer bli kul! Kan förklara mer sen när jag vet!
Annars tänkte jag mest träna och kanske sola nu i veckan och resten återstår att se! :)

Stilrent






Är hemma nu

Eller ja, jag kom hem för någon timme sen. Såg att jag hade fått brev hem, bland annat mitt nya visa-kort! Lycklig tjej! Kan beställa från internet nu och massa annat! Har aldrig haft ett bankkort så jag måste lära mig alla steg från början, hehe. Men det går nog bra :) Sen fick jag även hem ett brev från rekryterings,yndigheten där man är skyldig att skirva in information om sig själv för att dem ska se om man passar i lumpen eller inte. Ifall det skulle behövas. När man fyller 18 år måste alla göra det.

Min blogg ser lite konstig ut, eller jag vet inte om ni kan se det? Men det ser iallafall ut som om rubrikerna är halvt avklippta och bilderna sitter konstigt, men jag hoppas det börjar funka nu igen när jag skriver från datorn.

     
                                                       Två bilder från Antons mobil i somras ;)

Torsdag

Är på väg hem från älskling nu. Vår lärare skulle på möte idag så jag börjar klockan 1. Soft! Ska ha redovisning på naturkunskapen så jag ska passa på att förbereda det innan vi börjar. Älskar min nya iPhone, visste inte att man kunde älska en pryl så här mycket, haha. Överdriver kanske lite nu, men ändå. Skriver snart igen. Puss

image description


Onsdag

Skriver ett litet inlägg från mobilen. Har ju inte skrivit på ett tag för jag har haft ont om tid. I torsdags var det ju tjejmiddag hos Louvisa :) Lägger upp bilder sen när jag sitter vid datorn.
I fredags var jag ute på nype, min första svenska utgång. Det var kul men samtidigt ganska jobbigt, kan förklara sen :p Efter det var det min födelsedag och sen halloweenfest på kvällen och på söndagen hade jag middag hos mig. Nu ska jag kolla på film med älskling, vi hörs senare! Puss


Louvisas födelsedag

Blev en riktigt bra kväll igår. Tjejmiddag hemma hos Louvisa med folk jag inte träffat förut och folk jag känt litegrann sen innan så det var kul! Härlig kväll! :) Först fick vi fördrink och en liten förrätt och sen blev det mat och efterrätt. Asgott! (speciellt efterrätten, haha) Sen blev det presentöppning och lite dans. Kanske lägger upp några bilder lite senare när jag fått tag på dem. Grattis igen Louvisa! ♥


Gammal bild på oss!


På bra humör idag!

Har varit och shoppat i Kista med underbara Tessan! Hon gör mig så glad den tjejen! :) Vi köpte lite grejer bland annat så köpte jag en tröja som jag kan visa sen och sen köpte vi varsin female energidryck eller vad dom heter? Ni vet sånna där rosa burkar typ, haha :) Imorgon blir det tjejmiddag hos Louvisa :) ♥ Sen på fredag blir det utgång och på lördag blir det kalas med släkten och på kvällen kanske jag ska iväg på halloweenfest och på söndagen ska jag kanske ha en liten middag, men det får vi se! Har inte riktigt planerat klart allting.

Det går bra nu

Jag hade som sagt min första teorilektion idag, det gick bra faktiskt. Kunde nästan allt som han föreläste om. Lite pinsamt bara när jag kom in nån minut försent och alla platser var upptagna (det satt en och en vid varje bord) Så jag fick sätta mig bredvid någon tjej som jag aldrig träffat förut och hon verkade inte tycka om att jag satte mig där. Men jag antar att det är typiskt svenskt eller? Haha.
Bokade mina körlektioner idag. Bestämde mig för att köra varje tisdag under dagen eftersom att jag inte har någon skola då. Hoppas bara inte att snön hinner komma tills dess. Börjar köra om 2 veckor.


Har fastnat för den här låten



Har fastnat helt för Rihannas nya låt. Kan inte sluta lyssna på den! Sjukt bra!


Skitdag

Jävla skitdag idag asså. Orkaar inte! Men aja. Blev ingen träning igår. Kom på det lite försent att vi skulle iväg och då kände jag att det inte var någon idé att hålla på och stressa. Sen var jag lite upptagen igår också med att fixa här hemma. Tydligen så kommer hela släkten hit på lördag :o Men det blir kul! :) Måste träffa Tessan också, vi måste planera! :P Jag ska iväg till körskolan snart, på teorilektion. Vet inte hur länge den kommer hålla på, vi får se helt enkelt :) Hoppas det inte är allt för länge. Nu tänkte jag göra en kopp varm choklad. See you later♥

RSS 2.0