Onsdag

Uppdaterade mobilappen så nu fungerar det att mobilblogga igen! :D Igår var vi på kalas med Antons släkt, åt god mat och gick till parken med småbarnen och hade det allmänt mysigt, tidigare under dagen så slingade jag min utväxt. Vilket är jätteskönt att ha gjort nu innan vi åker till Gotland och allt. Nu på fredag är det bästa Therese födelsedag och det ska firas hemma hos henne och sen blir det utgång :) På måndag kommer Louvisa hem också och jag hoppas vi hinner ses. För på tisdagen åker vi till Gotland!


Söndag

Har lagt upp massa bilder nu i föregående inlägg som ni kan se om ni vill! Dem flesta finns på min instagram. Ni hittar mig på Jenniferkre om ni känner för att kika in! :) Känner mig i stort sätt helt frisk nu, känns så himla skönt när allt är över! Har kanske hostat en gång idag, men bortsett från det känner jag mig jättebra faktiskt.
 
Imorgon ska jag träffa Anton och åka och bada. Kommer bli upp till 27 grader, så det ser jag verkligen fram emot! Dem senaste dagarna har jag bara varit hemma och vilat. Försökt bli frisk nån gång vilket jag lyckades med tillslut eller? Det återstår att se :P Töntig jag låter nu.. Har röjt undan och slängt gamla grejer jag inte använder, pluggat lite teori, läst bloggar och instagramat. Jag beställde också en kavaj härom dagen från zara som borde komma inom ett par dagar, sen ska jag lämna tillbaka en annan kavaj som jag inte riktigt var nöjd med.
 
Nu ska jag titta runt lite på kläder, har massa saker jag vill köpa. Ångest!
 
                         

Sent inlägg

Förlåt för världens tråkigaste blogg. Jag är fortfarande sjuk men känner mig mycket bättre. Så här bra har jag inte kännt mig sen jag blev sjuk. Har fortfarande ont i huvudet ibland och börjar hosta, men det är inte lika mycket som förut, så nu hoppas jag verkligen det försvinner för gott! Har varit sjuk i över 3 veckor nu, så det är dags att bli frisk tycker jag.
 
I början på den här veckan har jag bara varit hemma och vilat och pluggat lite körkortsteori. I tisdags tror jag det var så åkte jag mamma och Jim för att sola, kunde inte bada men passade på att bättra på brännan istället. ;) Efter det så gick vi ner i gallerian och åt mat. Tog en nachos som var sjukt stor. Sen gick jag och la mig och dagen där på träffade jag älskling och vi åkte och badade tillsammans, vi simmade ut till en brygga med hopptorn sen stod vi där tills vi blev torra och ville inte hoppa i vattnet igen för att det var så kallt, så vi "solade" ståendes på bryggan haha. Tillslut när jag känner att jag vill tillbaka så hoppar jag i vattnet och simmar tillbaka och då står alla och ropar att det är en orm som simmar i vattnet. Jag blir livrädd och simmar så snabbt jag kan tillbaka. Blev helt anfådd pga att jag fortfarande är sjuk så jag blev kvar på den lilla bryggan ett tag tills jag sett att ormen simmat iväg. Det var säkert ingen farlig orm men jag blev ändå rädd liksom. Sen solade jag medans Anton var och badade lite till och vi åkte hem. Senare på kvällen träffade vi Therese och hennes kompis på White, jag kände inte alls för att gå ut den kvällen och jag borde kanske stannat hemma, för vi var där en stund innan vi tyckte det blev tråkigt och drog hem. Men det var skönt att hitta på någonting iallafall och träffa Therese också, istället för att bara sitta hemma.
Idag har jag vaknat upp hos älskling vid 3 och sen åkte jag hem till pappa för att vattna blommorna eftersom att pappa är bortrest sen somnade jag där för jag var så seg i hela kroppen. Så det är därför jag är pigg nu såhär mitt i natten. Intressant va? Not. Aja. Just nu ligger jag i sängen bara och kollar på paradise hotel och äter naturgodis, imorgon ska min syster och några till till grönan. Hade gärna följt med men kan inte pga av att jag är sjuk så det får bli någon annan gång hoppas jag!
 
Ska försöka blogga oftare så det inte blir så mycket onödig text. När mobilappen fungerar kan jag göra fler roliga inlägg också :) Puss
 
Fötter mot vattnet får många likes ;)
Godaste ;)
 
Lite färg har jag fått iallafall
 
Mitt berg med mat :)
 
På väg till Anton, andra dagen
 
Det var därifrån jag simmade när ormen kom, fatta paniken haha
 
Dagen efter grillade vi med Antons familj, tog tyvärr bara bilder efter middagen

Söndag

Jag dör av uttråkhet, hatar att vara sjuk! Har haft ett helvete med öroninflammation, bihålsinflammation, hostattacker, huvudvärk, yrsel, ont i magen och snorar som en gris.. Hoppas på att det går över innan Gotland iallafall, det är väl det enda jag verkligen ser fram emot just nu. Kunde ju inte åka till Skåne och hälsa på Louvisa pga att jag inte kan flyga med min öroninflammation och jag vill inte riskera att få ont i flera veckor efter det om jag väl sätter mig på planet. Vilket är väldigt synd, men hoppas vi alla kan hitta på massa roliga saker när vi alla är hemma. :) Igår var jag, Anton och träffade Therese på en fest på Ekerö, det var väl ganska mysigt, hände inte så mycket där om man säger så, men hade kul ändå, drog därifrån ganska tidigt, kom dit 11 och drog vid 2 och var hemma vid 4 så hemresan tog sjukt lång tid.. Träffade även på min kusin ute på ön, känndes väldigt konstigt att träffa han där haha, men det var kul :) Sen vaknade jag vid 12 och gick ut för att sola lite, men vädret i Sverige går inte direkt att lita på. Så det blev bara en stund, sen väckte jag Anton och vi drog iväg och badade med hans familj, blev mitt första dopp för i år faktiskt, haha seg jag är! Var svinkallt eftersom att solen hade försvunnit, men jag envisades med att doppa mig ändå. Sen gick vi upp bytte om och drog hem igen, sen somnade vi och när jag vaknade så åkte hem till mig och har hittills bara tittat på lite paradise hotel danmark. Nu letar jag efter lite ny bra musik på spotify ;) Imorgon kanske det blir en sväng förbi arbetsförmedlingen också.
 
Vill lägga upp massa bilder, men går inte eftersom att mobilappen vägrar samarbeta..

RSS 2.0