Söndag

Nu blir det lite mycket om träning men jag har blivit sjukt motiverad på att äta nyttigt och börja träna lite smått. Tänkte börja med powerwalks. Idag träffade jag Therese och gymmade på hennes gym. Kändes jätteskönt men min kropp orkade inte alls lika mycket som förut, jag har inte tränat på ett halvår så.. Fick en liten proteindrink också som smakade choklad. Den var faktiskt väldigt god! :) Kanske borde köra på den ist för oboy på morgonen, jag behöver ju ändå mer protein eftersom att jag inte äter kött. Vi får se!

Den här bilden har jag som bakgrundsbild på mobilen just nu:


Lördag

Jag har haft det lite jobbigt med dålig sömn, mat och stress och därför har jag inte bloggat så mycket..
Idag är det -14 ute och jag bestämde mig för att gå en powerwalk. Hörlurarna frös och blev helt stela, jag hade ingen känsel i kinderna och vattnet hade frusit lite till is. Haha! Annars gick det bra! :D
Gick en runda på ungefär 3 km som tog 30 min :) Inte så långt, men nästa gång får jag gå längre!


Matvanor

Har blivit så dålig på att äta rätt mat, så jag har bestämt mig för att börja använda ShapeUp igen :) Som ni ser så äter jag sjukt mycket mer fett än vad jag borde göra och väldigt lite protein som är svårt att få i sig när man är vegetarian... Kolhydraterna ligger väl på ungefär den nivån jag skulle vilja ha den på, vill äta liite mer bara :)

 


Lördag

 Har haft min första jobbvecka nu och jag kan väl säga att jag är ganska slut.. :) Jobbar heltid, åker tåg i 2 timmar om dagen och är snowboardtränare 2 ggr i veckan. I torsdags hade jag min första träning med den gruppen jag ska träna och på tisdagarna åker jag bara nu i början för att testa på och kolla hur dem andra tränarna gör ;) Sen kom Anton dit och vi åkte enda tills stängning, klockan 22:00, sen åkte jag till honom och sov där och efter jobbet så somade jag på tåget hem haha! Har aldrig gjort det förut, men det är väl ett tecken på att jag är ganska trött?
 
Fick min dator och jobbtelefon i onsdags också! Men har inte behörighet till alla program jag kommer jobba med än så det kommer troligtvis fixa sig tills på måndag. Kommer även få mitt id-kort då :)
 
 
 
 

Tisdag

Andra dagen på jobbet idag! Har gått ganska bra faktiskt. Lite svårt att komma in i uppgifterna till en början, men det tar några månader sa dem :) Var och köpte tågbiljetts kort idag och det var så lång kö och väntetid så jag missade mitt tåg och dem går bara en gång i halvtimmen så jag måste skynda mig till snowboardträningen nu..


Torsdag

Kände mig fortfarande seg igår från nyårsafton så jag gjorde inget speciellt. Var hemma och åt onyttigt hehe :P Så idag kom jag i alla fall ut från huset och träffade Therese efter hennes jobb, vi gick runt inne i stan och snackade och tittade på kläder osv. Sen stötte vi på hennes vän Madde också som vi gick runt med och tittade med ett tag. Jag passade även på att lämna tillbaka en julklapp och hämta ett paket. Beställde nämligen en jättefin kavaj/jacka för ett tag sen som jag tänkte ha i sommar istället för min skinnjacka. Kan visa den imorgon om jag hinner :) Imorgon ska jag nämligen på middag hemma hos Antons farmor! :)
 
I somras

Nyår!

Kändes som om slutet på detta år skulle bli lite knas, men så blev det inte! :D Jag hade inga höga förväntningar eftersom att det alltid brukar sluta helt oväntat på nyår och bli massa strul. Skönt att det slutade riktigt bra den här gången iaf! :)

Det började med champagne och ostbricka hemma hos Therese :) Dansade och målade naglar sen blev klockan helt plötsligt 21:00 och vi sprang på den ishala marken med klackar och Anton som var på väg hit fick vänta på stationen och ta tunnelbanan tillbaka med oss till Kungsholmen där vi skulle fira in det nya året med Therese tjejkompis och några till. Vi var hemma i deras lägenhet och drack lite till sen när det var en halvtimme kvar på året så tog vi tunnelbanan till Hötorget och sprang upp på en takterass där man hade utsikt över hela stan. Fick några pussar, tog några kort och smällde lite raketer, sen sprang vi ner igen och gick in på donken och jag lyckades köpa en pommes och dipp, sen åkte vi hem till lägenheten igen och stannade där ett tag tills alla skulle dra igen, till ett annat ställe och det var då jag och Anton beslutade oss för att åka hem och vi tog en överfull nattbuss och fick stå upp halva vägen, medans den åkte massa omvägar, tog dubbelt så lång tid än vad det brukar ta. Jag höll på att somna och sen kom vi äntligen hem och jag lyckades tvätta bort sminket och dricka lite vatten. Sen vaknade jag upp och allt kändes som en dröm haha. Hade sjukt kul! Tack för kvällen och så får vi hoppas på att år 2013 blir lika bra som 2012! :D

     

Bild på min nya hårfärg


RSS 2.0