Onsdag

Kännde mig väldigt duktig idag. När skolan slutade så åkte jag hem till pappa för att hämta kvitton från praoen, för det var tydligen massa strul med det dära så jag har suttit och pratat med rektorn som för övrigt är bästa rektorn någonsin, så himla trevlig och hälsar på alla och så. Men iaf.. Det löste sig med matpengarna så imorgon ska jag lämna in kvittona. Efter det så satt jag och pappa och pratade om körkort till mig, han har tydligen beställt en ny bil som jag kan få övningsköra i. Härligt! Sen så började vi prata om resor och sånt där och att vi borde göra om lite där hemma, typ köpa nya möbler och sånt där. Sen när jag kom hem till mamma så sydde jag lite i ett par tights som var helt nya, men som hade gått sönder nästan direkt efter första användningen. Jag har aldrig varit bra på att sy, men det gick!
I tisdags dansade jag och några andra till Las ketchup, haha. Nån som kommer ihåg dem? Sen var jag med älskling på kvällen. Han hade köpte en iphone också sen provade vi att använda röststyrning. Det var bara att säga "sätt på musiken" tex så gjorde den det. Ganska så sjukt egentligen.

Nu måste jag plugga lite, sen får vi se vad som händer.. Imorgon kommer studiebidraget! Har massa grejer jag vill köpa :) Puss

Måndag

Känner mig duktig idag, har städat hela badrummet och sedan städat litegrann i mitt rum. Efter det så packade jag mina grejer som jag ska ha hos mamma. Kommer stanna hos henne två veckor istället för en, så det var ganska mycket som skulle med. Sen blev det vofflor och snart ska jag dra vidare till SATS och gå på yoga Adv. Har inte tränat på flera veckor pga min tå. Så jag kännde att det var dags nu! Får se hur det går, har som sagt fortfarande ont. Senare när jag kommer hem blir det plugg sen kanske jag åker till min sötnos och sover där. Puss

Och förlåt Therese för att jag inte dök upp i fredags :( Blev en massa strul, men jag ville verkligen komma! Kan förklara sen nån gång. <3


Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut


Jag älskar att vakna upp varje morgon och se dig vid min sida

Inspo






Fredag

Äntligen helg! Stannade hemma igår för att jag mådde illa igen. Låg för det mesta och kollde på big brother och det börjar gå lite överstyr nu asså. Blir bara mer och mer slampigt. Men men, kan vara riktigt kul ibland också. Senare på kvällen så åkte jag till Anton och sov där. Så himla mysigt! Nu måste jag fortsätta plugga på ett projekt vi håller på med i skolan. Kanske skriver något senare. Puss

Onsdag

I måndags slutade jag klockan 11 så när jag kom hem så bakade jag kladdkaka, pluggade lite och lyssnade på musik. Igår mådde jag illa så jag låg i sängen hela dagen fram tills klockan 5 då orkade jag gå ner till köket för att ta någonting att äta. Senare på kvällen mådde jag lite bättre så jag åkte till älskling och sov där.
Idag har jag nästan gjort klart min hemsida i webbdesign och sen så måste jag komma ikapp med resten av plugget. Just nu sitter jag i skolan med dem bästa tjejerna! Väntar på att engelskan ska börja sen slutar jag :)


Resefeber?


Bild från när vi var i egypten 2006, 11-12 år gammal

Skulle inte tacka nej till att åka på nån resa till något varmt land just nu, tänk er: palmer, vita stränder, turkost vatten och härliga människor. Vem skulle inte vilja det? Resor är minnen för livet, tänk hur mycket man kommer ihåg från en resa till skillnad från dem dagara man sitter hemma. Jag kommer ihåg så mycket mer om jag är bortrest. Jag vill skapa flera fina minnen och hoppas på att jag kan åka utomlands snart.

Söndag

Kom precis hem från älsklingen för en stund sen. Nu har jag ätit lite godis och kollat runt efter lite inspiration. Kommer bli så himla skönt med sommar sen!♥ Köpte ju 2 par sommarskor i fredags och ett linne. Får se när jag kan visa upp det. :) Klänningen som jag hittade satt inte så jättebra, så jag köpte den inte. Har hittat riktigt grymma låtar också, sitter och lyssnar för fullt just nu! Idag ska jag mest städa och plugga tänkte jag, sen blir det solsidan! Puss

Studded Hearts









17:40

Hittade ett superfint linne inne på bikbok och en klänning i en affär som jag inte vet namnet på. Jag la undan linnet och snart så ska jag mamma och min lillebror gå och kolla runt och sen kolla lite på skor. Skriver sen! Puss

Nu snöar det ute

Lite kul är det att det snöar, för då kommer man kunna åka på äkta snö sen på påsklovet. Men det känns ändå lite trist, eftersom att vi har haft vinter tillräckligt länge nu. Så nu vill jag att sommaren kommer!


Plugg

Har grymt mycket plugg nu. Ska snart ha Svenska nationella och vi håller på att förbereda oss inför det. Samtidigt som vi har ett stort projekt arbete där tre ämnen ingår. Och sen är det massa grejer som jag måste göra.


Här är lite grejer som jag måste plugga på(skriver här för att komma ihåg):

-Matteprov
-Svenska uppgift
-Hälsologgen till idrotten
-Redovisning av APU:n
-Historia arbete och svara på frågor
-Göra klart hemsidan till webbdesignen
-Svara på frågorna i Engelska + läsa bok
-Musikprov

Ja, det var nog allt.

Nobody is the same


17:59

Ligger hemma i sängen just nu och läser lite bloggar. Vill åka iväg och träna men det går inte pga min tå som jag fortfarande har ont i. Men det har börjat gå över nästan helt nu, så nästa vecka blir det förhoppningsvis träning som gäller!


Från i morse


New


Lite av det jag köpte igår, bara tröjan som knappt syns med på bild
Ringen, tröjan och nagellacket är från H&M, läppstiftet och solglasögonfrodralet är från Lindex


Be happy


Nytt

Köpte lite nya grejer igår som jag kanske kan visa ikväll. Blev en tröja, ring, nagellack, solglasögonfrodral och läppstift.

Torsdag

Hej alla fina! :) Jag kom till skolan ungefär halv 9 och sen visar det sig att Historia lektionen är inställd, sen är det typ en timmes hål och nu har vi fått reda på att den här lektionen också är inställd och efter det är det lunch. Kul! När man för en gång skull kommer till skolan så har vi inga lektioner.. Tur att jag har datorn med mig. Idag kommer det tydligen någon föreläsare som ska prata om Näthandel. Sen ska vi skapa en egen näthandels-hemsida. Har så sjukt mycket plugg som jag ligger efter i så att det inte är sant. Men jag kommer nog ikapp förr eller senare. Bara lite uppgifter som ska in och så.


we♥it



09:55

Helgen har för min del varit helt knas. I Lördags sparkade jag på isen som låg på marken och den var stenhård så min tå gick ur led och jag åkte till sjukhuset och fick vänta i 3 timmar för att röntga och sånt där. Som tur var så var den inte bruten så han som hjälpde mig vred tillbaka den, men jag har fortfarande ont, så jag haltar fram, haha. Hur klantig får man bli lixom?


WHITE NOISE / RED MEAT


Vad har hänt...

med det fina vårvädret som var här för bara några dagar sen?

Nu är det typ äckligt snöblandat regn. Inte kul! Blev helt blöt igår när jag var på väg till gymmet.
Längtar till sommaren och då man kan gå runt med bara ben och ligga på stranden och lyssna på hög musik och bara ta det lugnt.


08:13

Hej på er! Har varit lite seg på att uppdatera så jag skriver lite vad som har hänt under veckan. :)

Under sportlovet så åkte vi till sälen i 4 dagar. Första dagen var vi i tandådalen, andra dagen i stöten, tredje dagen i trysil som ligger i Norge för er som inte vet och sista dagen var vi i kläppen som har den absolut bästa parken. Resten av lovet så var jag med älskling.

I fredags var jag på bio med Therese och kollade runt lite i centrum. Mysigt!♥ Vi såg filmen "Min låtsas fru". Den var fakstikt väldigt rolig och Jennifer Aniston är så sjukt snygg i den filmen.
Sen den här veckan började skolan och jag känner att jag ligger liite efter i några ämnen som jag måste ta igen. I tisdags var jag på snowboardträning i Väsjö (trots det fina vårvädret) Men det var ändå ganska bra i backen. Och i torsdags var jag och tränade på SATS med Tessan, kulkul! Träffade älskling där också :) Sen åkte jag hem till honom och kollade på BB.

RSS 2.0