Hemma nu

Hemma hos mamma nu. Hade riktigt kul på idrotten idag faktiskt. Men till en början var det ganska tråkigt, vi skulle typ stå på en matta och dansa fram och tillbaka sen skulle vi sparka upp i luften. Sen skulle vi vara 2 o 2 och den ena skulle sparka medans den andra duckar, haha. Såg lite roligt ut! Sen fick vi äntligen hoppa trampolin, lärde mig nästan dubbel framåt volt men det var sjukt äckligt. Tydligen kostade det 500 spänn för att vara i den där salen i en timme, annars hade vi nog fått ha fler lektioner där.

Glömde min klocka där, men jag hade kvar numret till vaktmästaren från en gång när jag glömde min tröja så jag ringde direkt och han hittade klockan så jag ska komma och hämta den imorgon.

Idag kom studiebidraget, fan vad skönt! Ska försöka spendera pengarna på rätt grejer nu bara och inte slösa bort dom direkt. Trodde nästan att jag inte skulle få nåt bidrag eftersom att jag har haft så mycket frånvaro, men det löste sig genom att jag fick 100% närvaro hela förra veckan. Nu måste jag plugga, ska läsa 2 kapitel och läsa ut engelska boken tills på onsdag vilket jag inte lär hinna men jag ska försöka iaf.


Bjuder på en fin bild på Therese och Jimmy från i Lördags

Måndag


Helgen började inte så bra, men i lördags blev det bättre. Det var fest hos en gammal kompis och jag träffade folk som jag inte hade träffat på länge, så det var lite kul att få träffa alla igen. I söndags hade vi tacos med familjen och Angelica kom dit också. Skrattade sjukt mycket åt allt och ingenting, haha. Sen kollade vi på solsidan också.

I veckan händer det inte så mycket, idag ska vi ha idrott i trampolin salen. Kommer bli kul tror jag. Imorgon blir det snowboardåkning i väsjöbacken sen kommer studiebidraget och någon gång i veckan ska jag Therese, Martina och hennes kompis kanske ta en fika.


Torsdag

Provet i praktisk marknadsföring B gick faktiskt förvånadsvärt bra idag. Trodde inte att jag skulle klara det överhuvudtaget, men jag lyckades svara på alla frågor utom en. Duktig tjej! Blev så sjukt trött efter skolan idag så jag somnade typ fem gånger. Haha. Sen har jag gjort klart uppgifterna i Inköp och varuhantering. Just nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka klart, sen ska jag åka till älskling och sova hos honom. Har lagt in en massa nya låtar i min spotify lista också. Kanske ska lägga upp den här? Om det är någon som är intresserad dvs. Nu ska jag föna håret och fixa grejer tills imorgon, puss!

When you´re happy


Spets


Onsdag

Är helt slut från gårdagen då vi var i romme. Men det var ganska kul förutom att det gick fett segt att åka buss och att det var så kallt när man satt i liften. Annars gick det faktiskt ganska bra. Gick upp 4 på morgonen och kom hem kvart i 8 utan att ha ätit någon middag så jag mådde inte så bra när jag kom hem. Efter det åkte jag och sov hemma hos älskling och nu är jag i skolan och har webbdesign. Vi håller på med övningar i photoshop. Ganska svårt faktiskt eftersom att jag typ aldrig har använt mig av de programet.

Har sjukt mycket att göra dem 2 senaste veckorna. Dels ska jag ha massor av prov och inlämningar men sen ska jag också fixa en ny praktikplats. Funderade på att gå till H&M och fråga om jag får praoa där eller om dem vet något H&M som tar emot. Men vi får se hur det blir helt enkelt! Ikväll måste jag ha en pluggkväll, vill inte, men jag måste.

Den här veckan måste jag plugga på:

• Engelska boken, som vi ska ha prov i 3 timmar på nästa vecka
• Tre kapitel i praktisk marknadsföring tills imorgon
• Frågor i inköp och varuhantering tills på fredag
• Prov på 2 kapitel i personlig försäljning
• Svenska uppgift
• Historian

Sen var det nog lite fler saker, suck! Orkar inte

A walk to remember


bild

Håller på med ett arbete i svenskan där jag ska välja en nutida text och en gammal text i samma genre, det kan vara en dikt, en film, en novell osv. Jag har valt genren romantik. Funderade på att välja en dikt och filmen "a walk to remember", bara för att den är så fin! En film som alla måste se.

Måndag

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har inte haft tid till att skriva nånting, plus att internet här hos pappa funkar inte så bra. I fredags köpte jag nya skor, kanske kan visa sen nån gång. På kvällen åkte jag, älskling och hans kompisar på fest på lidingö för att säga hej då till en kille som skulle flytta till malmö. Resten av helgen har jag mest tagit det lugnt. Såg solsidan för första gången i söndags, haha sjukt kul! Sen har det inte hänt så mycket mer. Idag hade vi tre lektioner. På idrotten spelade vi badminton, sen körde vi koordinationsövningar. Blev helt slut, men det kändes skönt att träna lite. Imorgon har vi friluftsdag med skolan. Så jag ska åka till romme, vi ska samlas klockan 5 på morgonen så jag måste packa allting ikväll. Kommer hem halv sju på kvällen då min träning i väsjöbacken börjar. Kul, kommer missa den precis eller så får jag skynda mig om jag orkar åka snowboard så mycket. Men det är tveksamt att jag orkar. Nu ska jag fortsätta kolla på tv vi hörs sen, puss!

En text

En tanke slog mig när jag gick från bussen i fullmånsljus med the shins i öronen. 
Tänk vad många arga ord man hör folk säga i en telefonlur varje dag. Bara man lyssnar så hör man det
"varför ringde du inte" "Hallåå, vart är du?" "Du sa ju att du skulle ringa?" 
Tänk vad mycket tid vi lägger ner på att grubbla, över vänskap och kärlek. 
Tänk vad lite teori som går in när vi sitter med boken framför, men med hjärta och hjärna på ett helt annat håll. 
Tänk vad mycket man skulle få gjort, om inte de där tankarna om vänskap och kärlek tittade förbi så ofta.
Hjärnan förstår mycket, men inte just det.
Tankarna återkommer ju alltid. 

TRUE! En fin text som en gammal vän till mig skrev på sin blogg. Här har ni henne: http://hannour.devote.se/


Torsdag

Idag var inte den bästa dagen kan man säga. Var på dåligt humör imorse men senare under dagen blev det bättre. Missade tåget eftersom att det var 2 minuter för tidigt, så det var surt. Sen när jag kommer till skolan så står min grupp och redovisar så nu måste jag göra en extrauppgift för att jag inte var med och redovisade. Men men, vad ska man göra? Det börjar ändå gå ganska bra för mig nu. Förutom att jag har ganska hög frånvaro, men det ska det bli ändring på. Efter skolan satt jag kvar och snackade lite med anton och robert sen drog jag hem och nu sitter jag här.
Har blivit riktigt sugen på att köpa nya kläder. Men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa. Vill börja köpa nya sommarkläder men det är ganska långt kvar tills sommaren är här. Måste få lite mer inspiration också till vad jag vill ha för nånting. 

Har ändrat designen lite eftersom att jag tröttnade på den förra, var lite för mörkt. Antingen så har jag kvar den här brun/beiga bakgrunden eller så byter jag till vitt, vad tycker ni? Måste fixa en bättre header sen också.


Inspo




                                                                                                                              weheartit


Onsdag

Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik. Tänkte snart träna en stund sen hoppar jag in i duschen. Kom och tänka på en sak. Att träna ensam måste nog vara det tråkigaste som finns, det finns ingen som man kan få motivation ifrån eller ha kul med samtidigt som man tränar. Jag och mamma satt precis och pratade om det här eftersom att dem flesta tränar på gym nu istället för att bara träna hemma. Fast jag tror att man blir mer peppad över att se andra träna eller om man har en tränare som peppar en. Då går det lixom mycket lättare. På snowboardträningarna så peppar vi alltid varandra till att prova nya saker och lära sig nya saker. Så det är egentligen en positiv sak att träna tillsammans! Men det är alltid bra att träna själv också.

Men nu ska jag träna. Har tappat ispiration till bloggen lite, men den börjar komma tillbaka nu, ska försöka att göra lite roligare inlägg iaf. Puss så länge!



Runaway


Inspiration


Jag älskar dig


Saknar dina kramar, dina pussar, din närhet, din kärlek, allt!


Väsjöbacken

Träningen gick riktigt bra idag. Det trodde jag inte eftersom att jag mådde så sjukt illa innan jag skulle åka iväg. Hade ont i magen, huvudet och var helt yr fast det blev lite bättre sen efter att jag hade druckit lite vatten och tagit en alvedon. Tror att det kan bero på att jag inte åt nån lunch idag. Aja, kom lite försent till träningen så jag hann inte värma upp riktigt men sen gick det fett bra, hoppade på stora hoppet idag. 10 hopp skulle vi göra innan träningen var slut så att vi var säkra på hur mycket fart man skulle ha osv. Sen övade jag lite på boardslide, gick väl sådär. Börjar iaf bli bättre på det nu.

Nu tänkte jag ta något litet att äta sen ska jag plugga lite, ciao!


Bild på berget mattehorn från när vi var i Alperna. Ser ni att det ser ut lite som en tobleronebit?


Tisdag

Hej på er! Ska snart käka sen ska jag iväg på den andra träningen för säsongen i väsjöbacken. Är inte alls taggad på att åka på grund av skitvädret vi har just nu, regnigt och blött usch. Sen när jag kommer hem ska jag försöka plugga lite på praktiskt marknadsföring som vi har prov i nästa vecka, 3 kapitel. Sen måste jag plugga på inköp och varuhantering och göra några uppgifter sen är det ett till prov i personlig försäljning på ett kapitel nästa vecka också och engelskaboken ska snart vara utläst. Vi får se hur det här går. Det blir så mycket på samma gång. Nog snack om plugget, nu ska jag äta. Hoppas ni får en fin tisdagskväll, puss!


Gammal bild

Nyårslöfte

Var hemma från skolan idag, så idag har jag inte gjort så mkt. Har mest suttit och spelat spel på facebook, hehe. Sen har jag faktiskt tränat. Känner mig duktig! Tränade lite på träningsmaskinerna som vi har hemma hos pappa. Tänkte faktiskt börja träna litegrann. Några ggr i veckan. Hade som nyårslöfte att börja träna och äta bra. Men det där med att äta nyttig mat har väl gått sådär. Just nu sitter jag och äter kladdkaka, mums! Men jag lovar att jag ska försöka äta bra nu speciellt nu när jag åker bräda en gång i veckan också. Nu ska jag fortsätta äta min kladdkaka, puss♥


Godnatt

Har fastnat lite framför några spel på facebook, haha. Tidsfördriv helt enkelt. Men men, nu tänkte jag läsa lite i min engelska bok som ska vara klar i februari sen blir det läggdags. Godnatt!

Helgen

Har varken haft tid eller ork till att blogga nu under helgen. Så det får bli ett inlägg nu istället.

I fredags hade jag skola från typ 8-15. Var en ganska chill dag ändå. Började med engelska där vi skulle sitta och vara jury åt 4 i klassen som satt och debatterade. Vi skulle sitta och betygsätta dom från skala 1-10. Om dem gav bra exempel osv. Efter engelskan hade vi administration där vi skulle göra några uppgifter som jag inte orkade göra först men sen tog jag tag i det och gjorde dem senare under dagen och redovisade för min lärare, konstigt nog fick jag mvg på det. Sen var svenskan inställd. Och på bilden skulle vi bara hämta alla grejer vi hade gjort eller slänga det man inte ville ha. Sen var dagen slut så jag, sanna, linda, natalie och jonte bestämde oss för att fika en stund på Wayne´s. Efter det köpte jag ett nytt nagellack och åkte hem för att fixa mig, sen drog jag hem till Anton och efter det drog vi på chillkrök. Kom hem vid 5 ungefär, haha. Sen har resten av helgen spenderats med Anton :)




Bilder från i fredags (dem enda bilderna jag såg någurlunda normal ut på, haha)

perfectly


Cause the spaces between my fingers, are right where yours fit perfectly

110113

Stannade hemma igår för att jag hade ont i knät och lite ont i revbenen, kanske var lite onödigt att stanna hemma pga det, hehe. Aja hade ändå inga viktiga lektioner. Dem kommande veckorna har jag sjukt mkt plugg. Orkar inte räkna upp allting men det är väl ungefär 7 grejer som ska vara klara inom 2 veckor.

Saknar sommaren lite. När jag vaknade upp igår morse blev jag förvånad över hur mycket det hade snöat, det var ju nästan vår bara för några dagar sedan, med solsken och allting. Sen vaknar man upp och ser att allt är helt snötäckt. Fast hellre en vit vinter än en vinter utan snö.




Bilder från förra vintern

Amazing moments


bild från weheartit

Bilder från nyår








Väsjö

Igår var det första skoldagen, men också första snowboardträningen i väsjöbacken. Det var skönt att träffa alla igen. Lite synd bara att fyra av tjejerna som gick i vår grupp förut har slutat. Men men, jag, my och estelle är iaf kvar. Vi fick flytta upp till den svåra gruppen eftersom att mellangruppen hade blivit för stor. Var en rolig träning förutom att jag ramlade sen i slutet och fick en stor jävla bula på knät sen har jag lite ont i revbenet också. Anton och hans kompis var också där samtidigt som jag. Hans kompis bröt armen när han åkte på en rail, att vi alltid får sån otur hela tiden...

naked juicebar

Innan vi åkte snowboard så träffade jag Therese också och tog en smoothie på "naked juicebar" Skitgoda smoothies har dem där, det borde ni testa. Skönt att få träffa henne igen, har saknat henne!


Bild från google


Kungsberget

I kungsberget gick det faktiskt ganska bra att åka. Till en början vågade jag inte satsa så mycket men efter ett tag blev gick det bättre och var roligare, men då hade dem andra börjat tröttna. Halva parken var stängd så det var lite synd, men dem hade några hopp som var ganska sköna. Sen fanns ju den lilla parken också. Sen när vi kom hem så var jag och Anton helt slut, men då skulle vi snabbt iväg igen på middag. Det var mysigt, men jag blev så trött sen på kvällen och somnade i Antons knä när vi satt i soffan, haha.

I had no idea you would be so important to me


Strömavbrott

Hej på er!

Sorry för dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte orkat blogga nånting. Sista dagarna på lovet så åkte jag, Sammy, Anton, hans pappa och lillebror till kungsberget/hasselaberget. Hasselabergen ligger ca 2 timmar från kungsberget, alltså 4 timmar från stockholm. När vi kom fram så var typ hela backarna fulla med lössnö och pucklar eftersom att det hade snöat hela dagen, men skitsamma tänkte vi. Det fanns ju lite hopp och rails man kunde köra på. Efter tre åk så blir det strömavbrott så vi kunde inte åka mer, kul! Efter att ha väntat ett tag så bestämmer vi oss för att gå upp för backen, åtminstonde till första railen så vi kunde åka lite. Sen gick vi för att be om pengarna tillbaka, då var det en liten kille som sa att han tydligen hade åkt ett åk och då fick han inte tillbaka nånting. Sjukt! Så vi sa att direkt när vi kom fram dit så gick vi in för att äta och sen när vi gick ut så blev det strömavbrott. Så jag hoppas på att vi får pengarna tillbaka nu. Inte så roligt att sitta i en bil i 4 timmar för att åka snowboard i en kvart.

Kungsberget gick iaf bättre! Berättar mer om det sen

-


Hejdå Cervinia


Vårat hotell, man kan se vårat hotellrum, som ligger på tredje våningen vid skylten, den vänstra ballkongen. Pappa bodde bredvid och Angelica bodde bakom pappas rum.


En bild från backen, man kan se lite av sittliftarna. För att komma hit, var man tvungen att ta 7 sittliftar


Huvudgatan i byn

Vi har haft en härlig vecka här i Cervinia, Italien. Fint väder nästan varje dag och kommer få många fina minnen. Tror jag kommer sakna det lite när jag kommer hem, men just nu ska det faktiskt bli skönt att äntligen få komma hem till Sverige. Det kommer kännas konstigt att inte gå upp tidigt varje dag och röra på sig hela dagarna. Och med maten också, nu är vi vana med att få mer än en rätt, och när vi kommer hem kommer vi bara äta en. Har en massa bilder härifrån, några kommer nog upp på facebook så småning om. Annars kommer jag nog lägga upp lite blider här. Nu ska vi gå ner och äta våran sista frukost, sen är det packning som gäller. Ciao

2011

Gott nytt år! Det blev ett härligt avslut på 2010 men nu är det 2011 och det kommer bli ännu bättre! Har redan lite nyårslöften, men man vet aldrig om dom varar länge, haha. Har skrattat sjukt mycket idag. Fick nästan kramp i magen. På resturangen så hade dom lagt ut hattar och sånna där grejer man blåser i. Sjukt kul hade vi det. Sen efter maten, som bestod av 7 olika rätter(!!!) så gick vi ut för att kolla på fyverkerier. Direkt när vi kommer ut så kommer det en hög smällare jättenära oss och alla skriker och hoppar till. Haha, lite läskigt. Sen fick vi champange för att skåla med till det nya året 2011. Snart ska vi byta om och gå ut, blir nog en rolig kväll. :)

 
Bild: från weheartit.com


RSS 2.0