Torsdag

I tisdags sov jag hos älskling sen åkte jag direkt till jobbet och efter jobbet träffade jag Therese inne i stan och gick runt och kollade på kläder, julpynt, julklappar osv, mys! Köpte ingenting vilket var bra! Men julklappar kommer jag ändå behöva köpa så det måste jag göra snart innan alla börjar köpa.

Idag har jag först jobbat sen var jag på möte med en tjej som jag har praktiserat hos förut. Det gick väl ganska bra! Kommer inte få jobb där nu direkt utan det blir en praktik i så fall. Så vi får väl se hur jag gör. Kan berätta lite mer sen när jag vet mer :)

Efter mötet gick jag till twilfit för att titta på en freebra ni vet en sån där bh man klistrar fast. Ville hitta rätt storlek för mig ;) Inte varje dag man är med om någon som ser ens bröst och provar sig fram hur kupan ska sitta haha, men det gick bra och jag tyckte hon var väldigt snäll och hjälpsam :) Hämtade ut ett paket också, en tröja jag hade tänkt att ha på nyår! Kanske lägger upp en bild på den sen :D

     

Måndag

Jahapp, idag var det löning vilket var väldigt positivt, men tyvärr så kommer allting gå åt och jag kommer knappt kunna köpa någonting själv. Har mobilräkningar att betala, pengar att lämna tillbaka och julklappar som måste köpas... Men såklart så köpte jag tre tröjor idag hehe. Har tittat på dem länge, iallafall två av dem. Köpte även en marinblå kofta som jag också har tänkt på att köpa länge just för att jag knappt har några koftor vilket är väl behövligt nu till vintern. Får se om jag kan visa imorgon :)
 
Har verkligen ångest över mitt hår just nu, funderar starkt på att färga det brunt!
 

Söndag

Hej på er!

Allting löste sig tillslut så jag mår mycket bättre nu. Skönt! Det är den värsta känslan som finns.. Känns som en stor klump i magen som aldrig går bort utan som bara blir större och större samtidigt som man själv känner sig mindre och helt meningslös. Nog om det! I fredags var jag på rekryteringsträff, det gick väl bra så vi får se om jag för jobb där, sen ska jag boka möte igen(andra försöket nu). Fick förlängning en vecka till också :) Så det känns väldigt bra.
Swedish house mafia var riktigt bra! Men det kändes lite opersonligt eller hur man ska säga när det var så mycket folk! Har ju sett dem spela en och en tidigare och då kändes det bättre på nåt sätt :p

Här kommer en bild från i torsdags! :)


I could really use a wish right now

Mår skit verkligen, shm igår var ju kul men senare på natten blev det inge roligt längre. Har försökt sova men det gick inte för jag kunde inte sluta gråta, jag låg i fosterställning och skakade. Började gråta igen när jag vaknat från att ha somnat av utmattning, vet inte om jag klarar av att gå till jobbet men jag antar att jag måste...
Tror att alla som känner mig vet vad det handlar om, hoppas ni har förståelse för detta och jag kommer inte blogga på ett tag!


LOVE

Jacka - Hunky Dory, Topp - Odd Molly, Tröja - Hunky Dory, Klocka - Marc Jacobs, Skor - Primeboots,

Väska - Marc Jacobs, Jeans - Tiger of sweden

 

Något jag verkligen skulle kunna sätta på mig just nu! ;)


Swedish House Mafia

 
Imorgon är det dags! Fan vad kul det ska bli! :D
Älskling gav mig en biljett som en liten födelsedagssuprise till mig.
Så sjukt underbart det kommer bli att få se dem live! Blir en grym kväll!
Synd bara att jag ska upp och jobba dagen efter, men det löser sig :)

Onsdag

Hej på er! Har varit full rulle som vanligt ;) I måndags slutade jag jobbet lite tidigare för att jag skulle hämta min syster på Arlanda. Vi hade massor att prata om så det slutade med att jag kom hem vid 10-tiden, gick från jobbet klockan 3 liksom. Mötet i tisdags blev inställt så vi kommer ha det nästa vecka istället. Så jag bestämde mig för att kolla på kläder som jag hade tittat på på hemsidan, men dem var inte lika fina i verkligheten så jag köpte inget.
 
Igår var jag sugen på chips så jag köpte en påse med naturchips och en liten påse med ostbågar samt dipp till det, hahaha. Hej tjockis! Gott var det iallafall och jag tror nästan att det är något beroendeframkallande i chips som gör att man vill äta det. Jag åt nämligen det i helgen och poff så blev jag sugen igen...
 
Idag har jag köpt en svart vanlig kofta vilket var nödvändigt eftersom att min andra är väldigt sliten nu så den ska slängas. Sen hjälpte jag min lillebror med tyska-läxan. Jag har aldrig någonsin läst eller pratat tyska så jag lärde mig ju en hel del haha. Fram tills nu har jag varit upptagen och äntligen får jag ta det lugnt :)
 
Imorgon blir det allt annat än lugnt ;) Berättar snart!
 
Har ingen bra bild så det får bli en från i somras

Nya jeans

Mina nya jeans från Hollister! Sjukt nöjd med dem :) Linnet är också nytt därifrån.

Har letat efter ett par snygga mörkblåajeans ett bra tag nu..

 

Låter som om jag är jätte bortskämmd eller något men sanningen är den att jag betalar allting själv och mer än så behöver ni inte veta ;)


Lördag

Hur ska man sammanfatta den här veckan? Jag har varit utan iPhone ett tag och för några dagar sen kom den äntligen! Tog bara 8 dagar, istället för 3 veckor som det skulle tagit. När jag fick den så var det första jag gjorde att ladda ner massa appar och kolla instagram ;)

Började min förlängning på jobbet i måndags och det har funkat jättebra! Men jag saknar min förra avdelning.. I onsdags var jag med i en liten film som ska läggas ut på af;s hemsida, inte den som visas utåt utan en hemsida för personalen. Vi åkte till fryshuset där vi har ett projekt med: Unga in. Som hjälper ungdomar ut i arbetslivet. I filmen skulle jag bli intervjuad som en ungdom som vill ha jobb men som har det svårt hemma osv. Det var kul faktisk! :D Sen har jag inte gjort så mycket, slutar kl 17 på jobbet så jag brukar somna när jag kommer hem. Har köpt lite nya kläder från hollister, men är lite osäker på vilka jag ska behålla.

På tisdag ska jag på möte! Mer får ni veta då ;)

 

 
Riktigt fina kläder, mycket variation så man hittar alltid något man vill ha eller är ute efter!
 
 
 

Snowboardutrustning

 
Här är dem nya skorna och min hjälm jag köpte. Hanledskydden hittade jag ingen bra bild på, men dem är ändå inte så intressanta att se ;) Nu är det bara lite annat som ska köpas som tjocktröja att ha under, jacka, byxor, rumpskydd, mössa och en ny bräda. Men det mesta av det kommer köpas in nästa år.
 
Kommer troligen att se ut ungefär såhär en säsong till :)
 
 

Söndag

Lite sjukt att jag saknar min mobil fett mycket haha! Den jag har nu kan jag bara ringa med.. Vill kunna smsa och kolla instagram och sånt igen :( Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt den här veckan. I fredags var alla vi tränare iväg till en snow/skate affär inne i stan. Jag har en del som jag vill köpa nytt som sagt. Vi fick 20% rabatt och dels pengar att köpa utrustning för som är vår ersättning av att vara tränare. Fick med mig ett par snowboardskor, handledskydd och en ny hjälm. Är så nöjd med allting! :D
 
På kvällen var jag och Anton på fest :) Blev lite segt eftersom att jag körde, men hade ganska kul ändå :)
Igår var vi hemma hos hans morfar på farsdagmiddag. Dem hade lagat allt vegetariskt, för att jag inte äter kött :) Så himla snälla! Idag har jag inte gjort något speciellt, mest sovit, ätit och tvättat :P
 

Mums

 
Såg den här bilden igår och blev så sugen på riktigt god mat! Vill börja träna regelbundet och äta nyttigt. Jag kör inte på någon diet eller något sånt, utan jag utesluter bara chips och godis osv. Sen försöker jag gå enligt kostcirkeln :D Har inte ätit chips på länge och det kunde jag äta flera gånger i veckan förut, haha. Men jag har ätit mycket choklad och igår köpte jag en red bull för jag var så trött. Nu får det bli slut på dåliga vanor och kanske ha en "äta-vad-du-vill" dag i veckan eller inte alls om det går..
 
(nu är det inte så att jag vill bli smalare eller gå ner i vikt, utan jag vill sluta stoppa i mig skräp och bli starkare i kroppen, vilket kommer behövas när jag ska vara snowboardtränare)

Tisdag

Mitt kalas i Söndags blev jättebra! Var kul att så många kunde komma :) Dock lite synd att man inte hann prata med alla ordentligt.. Igår åkte jag in till jobbet och pratade med min nya handläggare, hur länge som helst :) Om livet och allt möjligt haha. Fick förlängning där, men bara i 2 veckor, fast nu är det heltid den här gången och inte deltid som det var innan. Jag börjar på måndag nästa vecka så jag är "ledig" den här veckan. Har därför passat på att göra lite ärenden som att lämna tillbaka min jacka från bubbleroom och lämnat in min mobil på lagning, min skärm var sprucken och låsknappen var trög. Har lagt över bilder och filmer sen jag gick upp ur sängen i princip, tog så sjukt lång tid att fixa... Hade runt tusen bilder jag skulle lägga över plus filmer och var tvungen att klicka i en efter en. Förskte ge mig på det där med iCloud men fick det inte att fungera :( Så alla appar och allting kommer försvinna, men men. Känner mig helt vilsen utan mobil haha. Ska försöka fixa en annan telefon tills imorgon så jag kan smsa och ringa iallafall.
 
Sommar på Gotland!

Lördag

Idag är en bra dag! Min fina vän Louvisa fyller nämligen 19 år! :D Stort grattis! :love:
 
Den här veckan började med att jag var på den där konstiga intervjuen, sen fick jag min nya jacka som inte alls satt bra! Var inge nöjd med den så den ska skickas tillbaka. På torsdagen var jag på möte om att bli snowboardtränare som jag är nu den här säsongen :D Med start i januari. Längtar riktigt mycket nu! På fredag ska vi tränare åka till en butik som säljer snowboard utrustning. Måste köpa nya handledsskydd, rumpskydd, jacka, bräda, hjälm, skor och lite annat. Ska kolla på det då och kanske köpa i alla fall något utav det.
I fredags slutade jag mitt jobb på Arbetsförmedlingen. Trivdes verkligen sjukt bra där! Får se om jag får en förlängning på en månad, hoppas det!
Idag skjutsade jag Helena till Arlanda med Angelica :) Ska hämta henne igen om två veckor. Efter det var jag hemma lite sen åkte jag in till stan med bilen för att lämna en lapp åt Helena till ett paket som skulle skickas tillbaka. Det var rusningstrafik, fråga mig inte varför, för det är ju lördag haha. Så det var ganska bra övning för mig, gick riktigt bra att köra faktiskt :D
 
Imorgon ska vi ha kalas för mig, hehe :) Fyller år dagen efter det så vi firar mig en dag i förväg ;)
 

Now you´re just somebody I used to know

Hej igen! :D Intervjuen i måndags var lite speciell. Själva lokalen var ett garage på östermalm. Om man ska ha ett kontor på östermalm ordnar man väl en fin lokal.. Om man inte har råd kan man väl hyra en lokal utanför stan? Aja, jag kom dit en kvart tidigare och sen så plingade jag på dörren eller porten kanske man ska kalla det. Ingen kom även fast jag plingat flera gånger. Sen när klockan var fem över (jag skulle vara där hel) så ringde jag upp dem och hon sa att hon hade glömt bort att jag skulle komma och sa att hon skulle gå och kolla om hon såg mig. Så hon öppnade dörren och jag stod precis på andra sidan liksom. Haha, sen sa jag att jag hade plingat och då visste hon inte ens att dom hade en plingklocka, så den fungerade ju inte. Sen fick jag sätta mig i en soffa och prata med tjejen bakom skrivbordet som gav mig ett papper jag skulle fylla i om mig själv inför intervjun. Sen började hon prata massa så det tog jättelång tid för mig att fylla i det där och VD:n satt och fixade musik som brusade och blev ashög volym osv. Sen när jag var klar så gav hon det till VD:n och han var liksom precis runt hörnet hahaha. Vi hälsade och satte oss vid några bord, runt hörnet som sagt, vi gick inte in i något rum eller nåt så tjejen där ute satt ju och lyssnade på allt vi sa. När vi började prata så ursäktade han sin Svenska eftersom att han var Amrikanare. Han var så himla uppspeedad och lyssnade knappt på vad jag sa utan ville bara höra om hur jag var som säljare sen satt han och ringade in grejer på pappret jag fyllt i och pekade och frågade saker som varför jag jobbade där och vilka jag bodde med på den orten jag skrivit och hur mycket sjävförtroende jag hade och massa annat. Sen när man sa någonting så sa han, mhum mhum, och jag var väldigt lugn av mig medans jag nästan kände mig stressad av att bara prata med honom. Sen sa jag att jag brinner inte riktigt för att sälja eftersom att jag är väldigt ärlig av mig. Då förstod han det som att jag tackade nej så han sa att han uppskatar att jag är ärlig sen tackade han för min tid och jag gick därifrån. Skönt att komma därifrån faktiskt. Kände mig obekväm redan när jag kom dit och jag ska aldrig mer gå på intervju där någon ringer upp mig som är ett litet företag. Men ville ge det en chans iallafall men nu vet jag! ;)
 
 
 
Har alltid haft Comviq och jag är jättenöjd! Det är gratis att smsa mina vänner som också har comviq och kostar bara en uppkopplings avgift att ringa
 
 
 
 

Grönt är skönt

Har ju inte riktigt visat upp min nya jacka från zara än
Här kommer en bild på en outfit jag hade härom dagen :)

RSS 2.0