It's the way I’m feeling I just can't deny

Har inte så mycket att berätta om den senaste veckan faktiskt. Jag har mest pluggat till högskoleprovet och varit med kompisar och pojkvännen. Kanske inte världens bästa vecka, men men.
Högskoleprovet gick inte så bra, haha. Hann knappt med att svara på alla grejer. Hade hellre haft mer tid på mig då kanske det hade gått liite bättre ;)
En sak som verkligen är att se fram emot är min födelsedag som är om 5 dagar! Har längtat efter den vääldigt länge kan jag ju säga. Dagen innan jag fyller ska vi ut på krogen och fira. Eftersom att Louvisa fyller 2 dagar innan mig så tänkte vi alltså gå ut dagen där imellan. Frågan är bara om dem kommer släppa in mig innan tolvslaget eller inte :P

Håller på och rensar undan lite i mitt rum också. Längtar tills jag flyttar hemifrån och börjar om på nytt!



Världens bästa!


Älskar den här bilden på oss!


Träning

Pratade precis med Therese för en stund sedan. Ikväll kanske vi ska boka något pass på SATS. Antingen DanceArobic eller Yoga Advance. Det får vi se! Känner att det är dags att komma igång nu. Gick ju väldigt bra för någon vecka sen då vi tränade flera gånger i veckan. Men dem rutinerna kan lätt försvinna nu när det är höstlov och allt. Har börjat äta massa skit igen så ska ändra på det med, hehe.

       
                                                                         Nu kör vi!


Helgen

Hade en rolig fredagskväll, det blev lite chillkrök hemma hos Vidar, med resten av gänget sen kom även Sanna, Natalie och deras pojkvänner dit :) Mysigt! Vi dansade och hade det kul hela kvällen, haha. Lördagen var dock mindre kul eftersom att jag skulle vara vid körskolan klockan 10 på morgonen för att gå handledarkursen. Äntligen är det gjort så jag ska börja övningsköra om cirka två veckor. Skönt att man har 2 handledare också plus 20 körlektioner. Kommer bli proffs på att köra bil ju! Idag ska jag dit för att göra risk ettan vilket är när dem pratar om alkohol och droger. Nästa vecka börjar teorilektionerna. Så det går bara mer och mer framåt.


Här är min drömbil, hehe. En rosa lamborghini. Hoppas jag får en i 18-årspresent ;)

Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering, har haft fullt upp den senaste veckan så jag har knappt varit inne på datorn någonting. Om jag varit inne har det varit för att jag haft skolarbeten.
Jag ska försöka ta tag i bloggen nu. Sen om det blir för mycket grejer att göra så prioriterar jag bort bloggen. Bara så ni vet det, men då säger jag till i förväg :) ♥


Haha, söt bild!

Några sanningar

Lite grejer ni kanske inte visste om mig? Kan vara kul och veta kanske, vad vet jag ;) Har roligare grejer att berätta senare men här är iallafall fem punkter.

♣ Jag kan vara riktigt dålig på att höra av mig ibland, just nu beror det mest på att jag inte kan smsa :P
♣ Jag är ofta osäker på min klädstil och ibland på mitt utseende, kan byta kläder i evigheter tills jag är nöjd
♣ Jag har inte klippt mig hos en frisör sen jag var kanske 13-14 år, klipper antingen mig själv, eller vänner/familj
♣ Jag tycker att Converse är bland dem fulaste skorna som finns
♣ Jag sover alltid på vänster sida, kan inte somna på höger, förutom vissa undantag förstås

Bilder från helgen








Lite bilder från i fredags, tagna från louvisa, hehe. Som sagt, det var väldigt kul men blev liite för mycket kanske ;) Bilderna får tala för sig själva! :)


Fredagskvällen

Hade en riktigt kul kväll i fredags! Jag, älskling, Therese och Louvisa drog till Bålsta med Vidar som körde dit. Där träffade vi resten av gänget. Det blev lite för mycket för mig men jag hade humöret på topp ändå ;) Tänkte inte säga så mycket mer så lägger upp lite bilder istället sen när jag kommer hem. Puss

Britney Spears - Dreams


Sitter och kollar på lite bilder på tumblr och får syn på en bild med Britney Spears. Sen kommer jag ihåg att jag drömde om att jag och min mamma träffade henne när vi var i kista galleria för att titta på väskor. Haha sjukt! Drömmer verkligen massor av konstiga obetydliga drömmar varje kväll. Kommer inte ihåg dem flesta men ska försöka skriva ner dem där dem poppar upp i minnet :P

weheartit


Jag har precis skaffat weheartit :) Heter Jenniferkre. Så följ mig om ni vill! :) Kommer lägga upp massa bilder som jag blir inspirerad av och som jag hoppas att ni kommer tycka om också. Gå in via weheartit-bilden i menyn♥


Så sant


Ung företagsverksamhet

Har precis arbetat klart med UF (ung företagsverksamhet). Jag är Inköp och försäljningsansvarig så det kommer bli kul tror jag eftersom att jag vill bli Inköpare senare i livet. :) Vi håller på att fixa företagströjorna nu och sen ska vi göra klart affärsplanen och massa andra grejer. Bankontot är däremot fixat och klart så det är bra! Nu ska jag ringa tessan och sen ska jag åka hem en stund. Puss så länge!

       

Svar på en fråga


Vilka människor tror du läser din blogg? (Inte elakt menat utan mera vilka du själv tror läser din blogg.)

Jag har faktiskt ingen aning. Kan vara i stort sätt vem som helst. Men det tycker jag bara är kul :) Hoppas dock på att det är tjejer eller killar som blir inspirerade av det jag gör och det jag skriver.

Fredag

I onsdags var jag på yoga med mamma, det gick jättebra den här gången faktiskt. Kändes som om jag hade blivit mycket starkare och kunde ta ut rörelserna mer. Har till och med träningsvärk i armarna fortfarande. Sen åkte jag för att träffa älskling senare på kvällen. Igår så åkte jag hem till Helena för att plugga inför högskoleprovet, sen satt vi och åt riskakor och vindruvor och spelade facebook spel, haha. Intressant va? :P Sen åkte Helena iväg till Turkiet, vill också åka utomlands! :(
Ikväll blir det chillkväll hos Therese, får se vilket folk som kommer och så. Ska ringa henne senare när jag sluter. Nu måste jag fortsätta min lektion Arbetsmiljö och säkerhet, suck.


Unefär det här har jag på mig idag :) Fast svart kofta och en beige kappa ovanför :P


Strange

Photo Courtesy: beckostrowski


Fighting for peace is like fucking for virginity


 Sjukt snygg bild!


Träning

Igår var jag Therese och Louvisa på Zumba, andra gången vi kör och det var riktigt kul faktiskt! Vi kunde inte alla rörelser men vi försökte så gott vi kunde, hoppas vi inte skämde ut oss allt för mycket bara. ;) Det pinsammaste är ju när man ska hålla på och skaka rumpa och grejer, haha. Men det är sjukt bra träning faktiskt eftersom att man rör hela kroppen. Sen blir man helt slut i pauserna och måste gå och dricka. Efter så stretchade vi lite extra så vi inte skulle få träningsvärk.


Bild från google

Onsdag förra veckan, otur eller vad?

I onsdags var jag hemma hos Helena för att plugga matte inför högskoleprovet. Lärde mig lite nya grejer som kommer vara bra att veta. Sen när jag skulle åka hem så fick jag först vänta på tunnelbanan i en kvart. Då var det massa turister som var där och fotade allt på perrongen. Sen satte dom sig på samma bänk som mig och tog kort så jag gick därifrån tillslut och då skrattade dem. Haha, jag vill inte direkt vara med på massa kort som dem kommer visa upp sen när jag kommer hem. Sen när jag kom till centralen så sprang jag till tåget och missade det precis och nästa skulle gå om en halvtimme så jag fick sitta ute och frysa. När jag tillslut hade väntat en halvtimme så märker jag inte ens att tåget går för att jag sitter med ryggen mot så nästa tåg åker också förbi. Så jag fick vänta en halvtimme till. Så jävla dåligt av mig att jag inte ens märkte det, haha. Men men.

När jag kom hem så läste jag mitt horoskop för dagen, brukar inte göra det men fick för mig att jag skulle göra det och där stod det såhär på lycka.

Lycka:
Botten är nådd nu för din otur. Idag kan den inte vara sämre så undvik allt som har med chans att göra. Lyckligtvis så kan det bara gå uppåt härifrån.

Det förklarar saken alltså, haha.

Hej på er!

Har varit sämst på att blogga hehe. Det har varit lite fullt upp den här veckan så jag har inte riktigt haft tid. Men men. Tänkte berätta om vad som hände senare i tisdags. Det började med att jag mötte upp, Linda, Sanna, Natalie, Emelie och Elin i Kista för att sen gå och kolla på 5D bio, den första i Sverige. Det är alltså en film som man kollar på där stolarna rör sig, man känner olika lukter och det sprutar vatten osv. haha skitkul var det! Sen åkte vi vidare till karlberg/fridhemsplan för att spela biljard. Sen åkte vi hem till Sanna för att spela kort och Therese följde också med, sen fick vi skjuts hem :) Härlig kväll blev det!


Tisdag

Igår var kanske inte den bästa dagen om man säger så, förklarar mer senare. För nu ska jag snart iväg med tåget för att träffa Linda och några andra eftersom att Linda fyller 18 år idag, graaattis på dig! :D Några av dem har redan varit och överraskat henne hemma hos henne. Så nu väntar jag bara på att dem ska åka så jag kan hoppa på samma tåg. Förklarar mer sen när jag kommit hem! :)


Ha den äran på bemärkelsedagen, haha :) ♥

Saker ni inte visste om mig

♦ Jag är dålig på att visa tacksamhet ibland, även fast jag blir otroligt tacksam över saker folk gör för mig
♦ Jag har gått i musikklasser från årskurs 4-9
♦ Jag måste stänga toalettlocket innan jag spolar, haha vet inte varför
♦ Jag tvättar alltid händerna så fort jag kommer hem, får någon slags känsla av att jag har massa bakterier på händerna när jag varit ute
♦ Jag har nästan alltid rullgardinen nere i sovrummet, även fast det är ljust ute, men det beror nog mest på att jag inte vill att folk ska se in när jag byter om och så vidare

Kommer fler saker nästa vecka eller inom ett par dagar :)

Den andra oktober


En bild på mig och min lillebror förra sommaren, jag står lite konstigt men aja haha

Känns som hösten verkligen är här nu, har sett massor av träd i olika färger och det börjar bli lite småkyligt. Även fast det har varit ovanligt varmt den här hösten. Nu är det snart exakt en månad kvar tills jag blir 18 också! :D
I Lördags var jag med Anton en stund på morgonen sen efter det så åkte jag hem för att skriva på ett arbete som ska vara inne imorgon i Inköp och Varuhantering. Sen när jag var klar med det mesta så åkte jag tillbaka till honom för att fira att hans pappa hade fyllt år, med deras släkt och vänner. :)
Idag åkte jag hem till min syster för att plugga matte. Vägen dit var kanske inte den roligaste. Var tvungen att åka alla tre tunnelbanelinjer för att komma dit, haha. Först blåa linjen i en halvtimme, sen gröna i tio minuter och därefter den röda linjen i några minuter. Tar ungefär en timme att komma dit, annars om man åker bil så brukar det ta kanske 20-30 min. Jag behöver verkligen ta igen det där  med matten nu och försöka lära mig allt på nytt. Det är därför det är så bra att ha en syrra som förstår och kan hjälpa en :) ♥ Ska försöka att plugga lite matte varannan dag för att komma in i "tänket" eller hur man ska säga. :P Jag och Helena har alltså bestämt att vi ska ha plugg-dag varje söndag och onsdag. Kommer bli skitbra! Behöver verkligen det!

Miranda Kerr


Snyggt och enkelt!


Gårdagen

Igår var vi på UF - Våga vara egen 2011, kick off. Alltså var vi med klassen i Älvsjö för att titta på en föreläsning som handlar om att skapa ett eget "ungt företag" eller hur man ska säga. Jag tyckte att det var väldigt bra faktiskt och lite kul också för den delen. Men ibland hade dem lite överdrivna skämt, haha. Vi satt längst fram också :P Sen på kvällen så hade vi ett litet firande för min lillebror som fyllt tonåring, grattis till honom! :D Stor kille nu! Vi funderade också på att gå och bowla på o´lerys. Men jag och min brorsa var tydligen för unga eftersom att efter klockan 21 så var man tvungen att vara över arton år, även i målsmans sällskap. Så det får bli en annan gång helt enkelt. Efter det åkte jag hem till Anton och sov där.


En bild från föreläsningen, taget från google

Senaste dagarna

Har varit fullt upp den här veckan så jag har inte riktigt haft tid till att blogga. I onsdags hade vi fotografering i skolan. Blev helt okej faktiskt. Man fick se bilderna efteråt vilket jag tyckte var väldigt bra! Sen istället för att det skickas hem med posten direkt efter så får man ett sms skickat till sin mobil om en adress så man kan gå in på en sida för att se vilka bilder man tycker blev bäst och sen beställa hem dem.

I torsdags kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände men vi fick lära oss hur man skriver en kalkyl vilket kan vara bra för vårat företag senare. Sen pratade vi om att vi skulle åka till Forsmark och kolla på kärnkraftverk och åka ner i gruvan. Vilket jag inte tror kommer bli så kul eftersom att vi kommer åka klockan 8 på morgonen och kommer hem vid ungefär 4-5. Alltså är vi borta i 8 timmar och kommer endast få en macka till lunch. Plus att det är världens längsta bussresa dit och hem samt att vi kommer få göra massa uppgifter på bussen. Kul!

Nothing tastes as good as skinny feels



Måste verkligen börja tänka efter på vad jag äter nu.. Jag får sluta med att stoppa i mig massa skräp, även fast det kanske känns bra för stunden så smyger sig ångesten på tillslut och då sitter man där och ångrar att man tog den där lilla kladdkakebiten som man egentligen inte borde tagit.

Har verkligen fått i mig mycket onyttit på senaste tiden känns det som men nu är det slut på det :) Ska börja äta mer grönsaker och protein, sen mindre kolhydrater och socker. Ska även börja träna mer nu när jag blivit lite friskare. Förhoppningsvis kan jag träna ännu mer sen när jag känner mig helt frisk. Protein är också väldigt viktigt för mig att få i mig just för att jag är vegetarian. Så därför ska jag börja med att äta mer ägg, mjölkprodukter, keso, linser osv. Kanske får jag börja ta tillskott också? Jag vet inte, men nu börjas en förändrig iallafall :)

RSS 2.0