I love to make good memories

Har haft en ganska lång bloggpause som ni kanske sett. Vill inte tänka så mycket på bloggen nu när det är sommar och allting. Vilket jag hoppas ni förstår ;) Ska försöka sammanfatta lite kort vad som hänt. På Therese födelsedag hade vi en riktigt bra utgång, vi var på amba och såg dirty south, grymt! Några dagar innan var jag och Antons familj och vänner på kryssning. Det var en dagskryssning bara. Känns lite långtråkigt och lodigt med kryssningar tycker jag men vi hade kul :)
 
Efter några dagar åkte vi till Gotland. Hade det verkligen superbra! Första veckan umgicks vi mycket med en annan familj där och gjorde aktiviteter på dagarna och gick ut och åt på resturang sen gick vi till en bar och satt där till över midnatt. Sen blev det sovdags och började om nästa dag igen. Jag och Anton var på Kallis en dag. Vi hade tänkt att gå fler gånger, men det blev inte så. Vi såg Adrian Lux och Rebecca och Fiona. Var riktigt bra! Tråkigt bara när man går dit som par och inte känner någon annan om ni förstår hur jag menar. I slutet blev det iallafall roligare och vi dansade loss haha ;) Träffade Sofia där en stund också, vilket var skitkul :) Sen var varje dag nästan sig lik, åkte och badade varje dag, låg på stranden och var i kneipbyns vattenland. Sen blev det resturang på kvällen och en promenad längs vattnet eller gå till hamnen. Köpa godisremmar och glass haha. Sen på kvällen kollade vi lite på OS. Det var väl det vi gjorde.
 
När jag kom hem träffade jag mina kära vänner igen :) Hade chillkvällar, åkte prideflak och jobbade för Pink Sweden. Köpt en ny kavaj och ett par nya shorts också från Zara. Nu försöker jag bli mer hälsosam och ska börja träna. Har bokat uppkörning för körkortet och varit på arbetsförmedlingen för ett informationsmöte. Ska dit på torsdag igen för ett rekryteringsmöte. Så det går bra nu!
 
     

RSS 2.0