Söndag

Hej finisar! :) Igår hade jag fullt upp! Vaknade upp hos Anton tidigt på morgonen och han skulle iväg och jag skulle till banken, men sen kom jag på att banken är ju stängd på helger så jag åkte hemåt istället och övningskörde med pappa lite sen åkte vi och hämtade min syrra som skulle köra lite med mig också och sen skulle hon låna bilen tills idag då min lillebror fyller år! :D Så vi har haft kalas idag och ätit middag osv :D Blev tacos, hehe. Bästa! :)
 
Jag idag ;)
 
Tårta med 14 ljus eftersom att det är det han fyller :)
 
Middagen :D Om ni undrar vad den där trägrejen är så är det en vinhållare

Fredag

Igår mötte jag upp Therese efter jobbet, sen åkte vi hem till henne och efter det åkte vi till Sollentuna centrum för det var någon grej där tydligen med folk som sjöng och så. Vi fikade med hennes mamma och kusin så det var jättemysigt, sen gick vi och kolla på kläder och skor. Härlig dag :D
Efter det åkte jag hem till Anton och sov här. Var här hela dagen idag också och vi gick runt en sväng i centrum och åt tacos på kvällen, vi glömde avokadon också så jag fick ta sparkcykeln till Ica haha, kändes lagom pinsamt att gå in med den ;) Aja, nu ska vi kolla på film med älsklings familj :)


Make up store

Fick hem min concealer Cover all mix igår från make up store. Även fast jag bara provat den en gång så är jag helnöjd! :D Den enda nackdelen är väl att den känns väldigt torr, men har läst om att man brukar tycka det i början och att efter ett tag så vänjer man sig av produkten och vet hur man ska applicera den som bäst.
 
Alla vet nog hur den funkar men kan berätta lite i alla fall :) Den gula färgen täcker man rött med, den röda täcker man blått med och den beiga täcker man fläckar med mera och funkar även som highlighter :)

The only reason why people hold on to memories is because memories are the only things that don´t change when everyone else does

 
 
Saknar! Från i somras på Gotland
 

Frågor

 Söt katt, varför skall ni sälja honom?
 
 Visst är han! :D För att mamma orkar inte med att ha kvar honom för han fäller mycket hår och det blir i övrigt mycket jobb för henne som inte vill ha katt själv :(
 
 
 vad vackert!! har du linser på den bilden?vilken färg isåfall?
 
 Tack så mycket! :)
Nej det har jag inte, skulle gärna vilja däremot, men det är en app på mobilen jag har fixat det med.
 

Torsdag

God morgon! :D Jag flyttade till mamma igår, bor ju två veckor i taget men stannade lite extra hos pappa, flyttar tillbaka dit igen på måndag. Känns så tomt här i lägenheten utan vår katt som vi sålde för några dagar sen :(
Idag hade jag tänkt att gå ner i gallerian och titta på lite kläder och så. Var länge sen jag shoppade nu :P
Får se om jag kanske åker in till stan och hälsar på Therese på hennes jobb också! :D Har inte träffat henne på evigheter känns det som.. Sen får vi se vad som händer ikväll, troligtvis så åker jag till älskling! ;)
 
     
 
 
 
Riktigt bra utbud, fina kläder och mycket variation. Väldigt bra prismässigt också! :)
 
 
 

Omega 3

 
Jag bestämde mig idag för att börja ta omega 3 tabletter. Eftersom att jag är vegetarian så får jag inte i mig så mycket näring från min kost. Så det jag tror jag har brist på eller kommer att få brist av är protein, nyttiga fettsyror, zink och järn. Min kropp och mitt välmående drabbas utav detta. Så ett steg närmare en hälsosam livsstil är genom att börja ta omega 3 tabletter.
 
Har läst på lite om det här och med omega 3 får man bättre hy, syn, hår och naglar. Hjärnans kapacitet blir bättre. Det sänker blodtrycket, höjer immunförsvaret, förebygger diabetes och man får bättre humör samt att omega 3 är väldigt mättande så då slipper man överäta ;)
 
Jag ska ta 2 tabletter om dagen och det tar cirka 2-3 månader innan man märker någon skillnad :)
Uppdaterar med om hur det går senare! ;)

The greatest pleasure in life is doing what people say you cuoldn´t do

Har inte berättat det än men min kära vän Louvisa har åkt till Thailand i ett halvår för att studera på universitet. Hon verkar ha det väldigt bra där borta på andra sidan jorden, men vi saknar henne redan :( Om ni vill se hur det går för henne så gå in på hennes blogg häääär ;)
 
     

Tisdag

Sov ju över hos Anton igårkväll och vi gick och la oss väldigt tidigt faktiskt, vi var så trötta att vi bara la oss i sängen och jag råkade somna med kläderna på haha ;) Vi vaknade flera gånger under natten för att vi gick och la oss så tidigt så det var lite jobbigt och på morgonen skulle han iväg på lektion så jag åkte hem. Väl hemma så har jag städat och fixat lite och lagat mat och tittat på ung och bortskämd och svenska hollywood fruar. Min kille och hans familj kollar också på det så nu sitter vi och smsar om hur hemsk Gunilla är :P
 
En bild från Gotland i somras
 
 
 
Har alltid haft Comviq och jag är jättenöjd! Det är gratis att smsa mina vänner som också har comviq och kostar bara en uppkopplings avgift att ringa
 
 
 

Bekännelser

Här kommer några bekännelser, det var ett tag sen! :)
 
Kollar alltid Instagram innan jag går och lägger mig och innan jag går upp ur sängen
Jag räknar på fingrarna ganska ofta haha :P
Är inte så förtjust i att titta på film, gillar mer att kolla på dokusåpor eller reality-serier
Jag är jättedålig på att komma ihåg låtnamn, kan höra samma låt flera gånger som nån berättar namnet på och jag glömmer ändå bort det
Jag kan göra olika "trick" med tungan ;)
Har aldrig ätit sushi i hela mitt liv
Sparar alla kvitton, tackar alltid ja om kassörskan frågar om jag vill ha det
Jag tycker inte om annanas eller apelsin
 

Nothing you do will make me love you more, nothing you do will make me love you less. I didn’t fall in love with what you did but who you are

 
 
 
 

Collage

Jacka - Barbour, Tröja - Monki, Jeans - Tiger of sweden, 
Väska - Longchamp, Armband - Hérmes, Stövlar - Michel Kors
 
Såhär ser jag gärna ut i höst! :) Tänkte köpa jackan och Longchamp väskan har jag redan ;)

Omdömen: Provar något nytt

Spotify AB
 
Älskar tjänsten spotify och jag använder den i stort sätt varje dag! Hittar många bra nya house låtar som blir mina favoriter :)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Apple Computer AB
 
Har haft min iPhone i ett år snart och jag är supernöjd! Dem bästa funktionerna tycker jag är att kameran fungerar åt båda hållen, man kan printscreena direkt på skärmen och alla bra appar förstås!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Aftonbladet AB
 
Aftonbladet har mycket bra innehåll i deras kvällstidningar, jag brukar ofta använda mig utav deras app på mobilen och läsa dem senaste nyheterna!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 P

Dreambody

Candice Swanepoel
 
Vet att det säkert är många, percis som jag som önskar att dem hade hennes kropp. Hon är iallafall min starkaste förebild när det gäller träning och kost. Det är mitt mål, vad jag strävar efter. Man kan ju alltid drömma eller hur? ;) Ne, nu får jag komma igång med träningen snart! Har ju sagt upp mitt satskort så det får bli övningar hemma, träning på maskinerna vi har här hemma och promenader, cykla, springa och kanske simma också? :D

Måndag

Godmorgon! Känndes sjukt jobbigt att lämna ifrån sig vår katt Hampus. Men vad ska man göra, sånt är livet. Allt är inte perfekt hela tiden, man har sina motgångar ibland. Idag ska jag iallafall träffa min pojke :D Han har haft körlektion nu på morgonen så jag ska väl äta lite frukost och fixa mig i ordning för att åka snart :)
 
       

Hårvård

                   Schwarzkopf BC Color Save Silver Shampoo 250mlMoroccanoil Original Oil Treatment 100ml
 
Här kommer ett litet tips om hårvård. Bellbox är ett företag som säljer hårprodukter för alla tillfällen. Dem köper in många produkter åt gången. Därför har dom väldigt bra priser på all hårvård med mera. I området som jag bor i finns det en butik i Sollentuna som jag brukar gå till. Om det inte finns en butik i närheten kan ni kolla in deras hemsida Bellbox. Dem har väldigt trevlig personal som gärna hjälper till! Jag själv hade tänkt att köpa silvershampoo från dem eftersom att man får mycket för pengarna. En liten rekomendation bara :D Om man vill klippa sig, färga håret, slinga med mera så kan man även gå till deras butik och få service där. På hemsidan Bellbox står det vart du kan hitta deras butiker.
 
Det man också kan köpa hos dem är hårinpackningar, moroccanoil, hårspray, värmeskydd, shampoo, balsam, plattänger, borstar och mycket mer! :) Hoppas ni finner det intressant och hittar något ni tycker om!

Kära Hampus

Vi ska sälja vår katt idag som vi har haft i 11 år. :( När jag var liten ville jag ha en katt över allt annat och tillslut fick jag en. Världens finaste katt som kommer till en när man är ledsen och som är busig och lekfull och älskar att kela. Kommer sakna honom som bara den! ;( Är iaf glad att jag slipper dem sista åren med honom om han blir sjuk eller dör. Då känns det bra att vi säljer honom till en kattvan tjej som kommer spendera mycket tid med honom. :)

Tips: The Director

Nu har The Dictator släppts på dvd och blu-ray. Det är skaparna av Borat och Bruno som har gjort en ny komedi. Jag älskar dem tidigare filmerna så den här kommer jag definetivt se! :D

Här kan filmen köpas: The Dictator

Studenten

Började studentdagen med champangefrukost vid slottet :love:
 
Halva klassen, jag står i mitten :)
 
Sjukt mycket folk som kom! :o
 
Alla står och sjunger studentsången
 
Äntligen tagit studenten!! :D
 
Bebis-skylten jag fick av min syrra :) Jag och älskling :D :love:
 
Angelica, jag och Helena. Systrarna Eriksson! :D
 
Pappa, jag och Mamma.                                                 Glad tjej haha :D
 
Jag och Mormor
 
:D
Morfar och jag
 
Alla syskonen :D
 
Jag och bästa Louvisa :D
 
:love:
 
Haha :)                                                       Jag går på flaket
 
Lycklig! Kan inte sluta le :)
 
Bytt om till flaket
 
Innan jag ska kliva på
 
Sjukt underbart!
 
Woop woop! :D
 
Studentmottagning
 
Helena och Angelica
 
Skär upp tårtan
 
Fina presenterna :D
 
Slut på det roliga :(
 
 
Hade världens bästa dag när jag tog studenten, var så lycklig, glad, sprallig och kunde aldrig sluta le! :D Saknar den dagen, men samtidigt skönt att den är över! Kan helt klart säga att det var en utav mina bästa dagar i hela mitt liv. Så ni som går i skolan just nu, kämpa på! Det lönar sig tillslut! :D Idag är det 107 dagar sen jag tog studenten, helt sjukt vad snabbt tiden går! :)

Collage

       
Jeans - Hollister, Kofta - Odd Molly, Jacka - Moncler,
Blus - Odd Molly, Stövlar - Primeboots, Väska - Marc Jacobs      
 
Jag gjorde ett litet klädcollage härom veckan. Lite saker som jag vill köpa just nu. Älskar väskan och stövlarna! :) Tänkte börja göra fler collage så småningom :D
 

Favoriten

Mitt favorit mellanmål just nu är frukt och choklad, så himla gott! :D Det går ganska snabbt att göra och man kan äta det som mellis eller framför tv:n eller vad som helst ;) Det bästa är att det är nyttigt också! :D
 
     

Torsdag den 20/9 12

Hej alla fina läsare! Kul att det fortfarande är folk som tittar in här! :D

Har tyvärr inte bloggat så mycket som jag skulle vilja, har lagt ner den mesta av min tid på att plugga och lite andra grejer.
Har fått jobb på arbetsförmedlingens huvudkontor men det varar bara en månad, så ska jobba där och söka andra jobb medans. :)
Värsta är att träningen har uteblivit helt så jag har gått upp i vikt men det är bara småkilon som kommer gå bort sen när jag får vardagsmotion och äter regelbundet istället för att sitta stilla och äta hela tiden som jag gör nu haha ;)

     
                                                     En bild från Gotland i sommras :D

RSS 2.0