Powerwalk


En stor inspirationskälla just nu, Johannaeo.

Tänkte ta och gå ut på en powerwalk idag. Eftersom att jag är sjuk så tror jag det passar bra för då kan man välja själv hur mycket man kan anstränga sig och jag får inte anstränga mig för mycket nu. Ett plus är också att det är så himla fint väder ute så man blir på bra humör. Så jag ska först hitta på nåt att äta, sen börjar jag gå. Vi ses lite senare! Puss!


I tisdags

Igår var jag med mamma på IKEA en sväng för att kolla på nya möbler och sådär. Vi åt lite lunch och fikade där också. Mitt nya rum kommer bli superfint! Längtar tills det är klart. Vi ska köpa lite nya garderober och ny säng och så. Sen lite småsaker som tavlor, och andra inredningsprylar :)
Sen när jag kom hem gjorde jag asgod mat som var nyttig dessutom, en sallad med avakado, mango, paprika, riven ost, brieost och quornbitar(ungefär som kycklingbitar fast vegetariskt). Sen efter det så gjorde jag inte så mycket mer, spelade lite the sims på mobilen haha och prata lite med älskling, saknar honom! Stannade ju hemma från jobbet igen eftersom att jag fortfarande är förskyld :/ Sen somnade jag tidigt :)

image descriptionimage description
image descriptionimage description


Be strong girl

Kom hem från sälen igårkväll sen släppte dem av mig hos Anton. Han åkte till Åre dagen efter, alltså i morse, så jag ville träffa honom innan dess och jag saknar honom redan. :( Har gått och blivit förkyld också, vilket inte alls är kul. Kan inte träna, jobba eller nånting. Drack precis en stor kopp varm choklad och ska bara ta det lugnt ikväll.

Hade det jättekul i sälen, vi hade världens bästa åkväder, soligt, inte för varmt/kallt. Snön var nästan helt perfekt och dessutom laddade vi ner en ny app som heter king of the slope där man kunde se hur snabbt man körde, hur många fallhöjdsmeter man åkte och hur långt man åkt osv. Sen fick jag köra lite bil också, från sälen till Mora som tar ca 2 timmar. Det var kul men lite läskigt. Hade ju massa packning i bilen och takbox och allt, haha. Var världens köer in till Sälen eftersom att det är sportlovsvecka. Även lite köer hem eftersom att det var sportlovsvecka veckan innan också.

Nu tänkte jag städa undan lite i mitt rum, sen kolla på nån film/läsa bloggar och sätta på ansiktsmask och lite sånt. Vi hörs senare, puss!

         image description


Sälen

Jag är i sälen med familjen så jag har inte hunnit uppdatera nånting. Kommer hem på söndag och har ett helt lov framför mig så det ska bli superskönt :) Igår hände det en olycka med min syrras pojkvän så han åkte in för att röntgas, men det var inget brutet vilket är positivt :) Så vi ska åka och hämta dem snart.

Här kommer en bild också ;)


Tips för håret



Tänkte tipsa om den här håroljan som jag tycker är jättebra, man tar någon klick olja sen fördelar man det i hårets toppar och längder, inte i hårbotten för då ser håret fett ut.mDet gör så att håret blir glansigt och inte lika flygigt eller elektriskt och gör håret mjukt. Finns att köpa på hm och mataffärer tror jag. Kostar bara 50 kronor så det är den värt och den håller länge! Den luktar supergott också!


You can do it, work it out


Ska göra en nystart i träningen eftersom att jag har kommit lite efter pga all stress och saker som måste göras.

Laddade ner en ny app för ett tag sen som heter Nike training, som var superbra verkligen! Kan tipsa om den sen när jag provat den ett tag. Men det är i alla fall så att man har en workout där man tränar kanske 30 minuter med olika övningar. Det finns bilder och filmer på övningarna man ska göra. Man kan välja om man vill träna intensivt eller inte, samt om man vill träna hela kroppen eller olika områden osv. Sen trycker man bara på starta workout så börjar en tjej prata och säger vad man ska göra och hur länge. Jag körde ett pass som heter shape + sweat och jag ver verkligen död efter det.

Till frukost åt jag en limpa med philadelphiaost och keso, drack ett glas oboy(hehe standard) och åt lite valnötter som är bra för att det finns omega 3 i det och andra fleromättade fetter. Skrev upp det i shapeup-appen så nu är jag igång igen, känns skönt!

Stress stress stress

Mitt liv är som en enda stor röra just nu, jag klagar inte men jag önskar bara att jag hade mer tid. Just nu är det jobb som gäller och skola samtidigt plus plugg efter skolan, träning på gymmet, övningsköra, snowboardåkning, vara med familj, vänner och pojkvän, sömn är väldigt viktigt då och att äta bra men jag känner att jag inte riktigt hinner med längre. Lagar ju maten själv oftast så måste ha tid till det också. Vill ta en pause från allt nästan för jag mår inge bra utav det här. Jag stressar ihjäl mig helt enkelt. Går snart in i väggen, och på allt det här dessutom så ska jag byta rum och montera möbler, sortera och slänga grejer jag inte vill ha längre plus att jag flyttar fram och tillbaka från mina föräldrar så jag måste packa och planera det så jag är hemma den dagen och kan göra det. Orkar inte! Får panik när jag känner att det blir för mycket och då lägger jag bara ner allt. Måste bli bättre på det där med planering, tror oftast att jag har mer tid än vad jag har, hehe


Gårdagen

Hoppas ni hade en fin dag igår! Min var väl rätt okej. Var ledig igår så jag vaknade runt 10-11 sen körde jag med körskolan och satt och plugga där en stund, efter det åkte jag hem och åt. Sen var jag och åkte snowboard i väsjö och efter det åkte jag hem till älskling och hade det mysigt! Badade lite jacuzzi och så vidare ;) Fick en blombukett och ett fint kort av honom och han fick choklad och ett stoort kort av mig, hehe där jag hade skrivit ett a4 om vad jag känner för honom. Sen sov jag där och imorse åkte vi tillsammans, han till skolan och jag hem en stund, ska åka iväg till min lektion snart :) Sen blir det jobb!

     image description
     Ett litet collage jag gjorde igår :) Hihi

Glad alla hjärtans dag!


Det finns säkert många som inte riktigt tycker om den här dagen, jag kan säga att jag inte heller har varit ett sort fan av den här dagen. Eftersom att det alltid kan ske nåt oväntat, eller bli strul osv. Men jag tycker ändå om den här dagen för att den är till för att visa alla nära och kära hur mycket man tycker om dem! Även om allt inte är perfekt så är det fint att det finns en dag då man kan passa på att visa lite extra om hur man känner för dem man tycker om. Så det tycker jag ni ska göra nu! :) ♥ För det kommer jag!

You do something to me that I can´t explain


Litet tips eller vad man nu ska kalla det


Vet inte riktigt om man kan kalla det här för ett tips, men det är något jag har börjat gilla den senaste tiden. Nämligen Naturgodis. Älskar det! Jag är en sån människa som inte är sådär jätteförtjust i lösgodis, som gelé och sånt där. Jag tycker mer om chips och choklad så därför passar det perfekt för mig att äta lite nötter och choklad eller youghurt-godis. Dessutom är det nyttigare än vanligt godis, och speciellt nyttigare än chips. Visste ni att en chipspåse(300g) Innehåller 1500 kalorier, det är mer än dagsbehovet av kalorier man ska ha dagligen.
Det gör inget om man äter kanske litegrann, men om man äter för mycket måste man träna riktigt hårt den dagen man äter det. Om ni förstår vad jag menar?


Mums!


Imorgon gäller det!

Har ju glömt att berätta det, men det är så att jag har fått jobb inne i stan på östermalm, precis vid stureplan så det kommer bli så sjukt kul! Jag och Therese kommer börja jobba där imorgon, men då kommer vi mest gå igenom vad vi ska göra och så vidare... Fatta hur nice det kommer bli, vi kommer kunna ta en drink efter jobbet eller gå och shoppa i alla affärer och så ♥ :) Vi kommer även att ha kick off´s och sånt där, så jag ser fram emot det jättemycket! :)

      image descriptionimage description
      Glad tjej, haha!


Motivation till träning, hälsa och kost

Hittade den här bilden för ett tag sen, tyckte att jag blev så inspirerad av det som står så jag vill dela med mig av den :) Vissa saker kanske man ska ta med en nypa salt, men annars var det ganska bra allmäna tips.
      
         
          Jag själv äter tex. mer än 1100 kalorier om dagen och jag skulle inte börja dricka 3 koppar grönt te om   
          dagen haha. Men det väljer man ju själv ;)

Söndag

Idag har jag inte haft så mycket för mig, vaknade upp bredvid älskling, vi låg och sov till klockan 3 så då hade nästan hela dan gått, hehe. Sen gjorde vi väl inte så mycket och jag åkte hem.
Fick massa pussar innan jag åkte! :) Så himla söt!
När jag kom hem åt jag middag och planerade med mamma hur vi skulle göra om här hemma. Alla vill byta rum, slänga massa saker osv. Så ikväll har jag monterat ner ett skrivbord som ska slängas och sen ska jag fixa lite andra grejer så småningom, kommer bli nog bli bra!

Igår hade vi tequila-kväll hemma hos Louvisa, bästa! :) Vi satt och umgicks och hittade på lite grejer. Riktigt bra kväll! Sånna kväller är så mycket mer värda än dem när man bara går ut på krogen♥

      
                                                                 Bild snodd från Louvisa


They say you fall in love only once, but everytime I look at you, I fall in love all over again.


Can´t deny it no point trying

Här är lite inspirationsbilder, alla kommer från weheartit.com så gå in där och kika så ser ni fler bilder som inspirerar mig, här hittar ni min sida :)




Onsdag

Igår så hade jag ju som sagt körlektion och det gick jättebra faktiskt! Fick beröm över min körning i rondeller och cirkulationsplatser, hehe :) Funderar på att snart boka risk tvåan(halkbanan) Sen så småningom kolla på datum för uppkörning och teoriprovet, måste bara öva liite till. Efter lektionen gick jag och tränade på SATS med Louvisa♥ Vi värmde upp först på crosstrainern sen körde vi armar, bröst, axlar och lite ben också. Hann inte träna så länge men det gick bra ändå! När jag kom hem var det dags för snowboard-träning i väsjö. Åkte med en jättegullig tjej där så det var kul! Vi övade lite själva och så. Jag har näästan lärt mig att hoppa av 180 från en box, måste bara våga lite mer hehe. Mådde inte så bra sen på kvällen så jag bestämde mig för att stanna hemma idag och bara fokusera på en grej.. Plus att jag har tittat lite på top model sverige och lite sånt där :)

Nu måste jag snart börja fixa iordning mig, sen ska jag gå ner i gallerian och köpa ett nagellack, puss så länge!

     image descriptionimage description

Bekännelser

Här kommer lite saker ni kanske inte visste om mig, kanske borde göra fler sånna här inlägg?


Jag är dålig på att hålla rutiner
Jag är väldigt svartsjuk av mig
Jag kommer nästan alltid försent, dålig på att hålla tider förutom när jag verkligen måste
Jag är väldigt kräsen när det gäller mat, vill inte ens provsmaka på grejer som jag tror kommer vara äckligt
Jag har fräknar och jag hatar dom
Jag har svårt för att bara dricka vatten, måste dricka något med smak på, förutom när jag är riktigt törstig
Jag hatar blod, tycker det är obehagligt. Har annars inga problem med sprutor eller liknande
Jag hade en snuttefilt när jag var liten som jag sov med varje natt, överallt. Till och med när jag var på läger och tältade så gömde jag den i sovsäcken, haha.
Jag kan skratta åt någon som ramlar eller liknande, men jag menar inget illa
Jag sover ofta med smink
Jag gör alltid saker i sista sekund


Ny skinnjacka

Lovade ju att visa upp min skinnjacka som jag köpte igår, so here you go! :) Perfekta jackan till våren ♥

image description


Fråga om min skola

Det var länge sen jag hade frågor och svar, så tänkte jag skulle börja med det igen. Den här frågan svarade jag på för 3 månader sen. Kommer från blogresponse alltså. Fråga gärna nåt om det är något du undrar över :)

Vad tycker du om din skola och personerna i den? Trivs du bra?

Min skola är väl helt okej. Inget mer. Jag trivs väl sådär.. Går i en väldigt liten skola så det är svårt att lära känna nya människor. Har många gånger funderat på att byta skola faktiskt, men jag tycker att det finns större saker som spelar mer roll så därför har jag stannat kvar. Plus att det kanske skulle bli för krångligt att byta. Annars finns det många fina människor som jag tycker mycket om! :)


Snöbräda

Åkte till väsjöbacken igår, gick väl sådär att åka för alla eftersom att det var isigt i hela backen. Inte så kul! Men jag och Angelica hade sjukt kul hela kvällen, haha. Vi åkte nånting som vi kallar för "ägget" där man sitter ner som en köttbulle och åker i sidled med brädan, hela vägen ner, hahaha. :) Sen hoppade vi litegrann och sånt.

Det konstiga var att liftpersonalen var asotrevlig mot oss, så man kände nästan inte för att åka mer då. När Angelica inte fick upp sin bindning vid liften så sa liftvakten "det kanske är ett tecken på att du inte borde åka mer" Rolig kommentar liksom? Trodde han skoja först men han var helt allvarlig. Borde dom inte vara lite trevligare mot sina kunder? Annars väljer man ju nån annanstanns att åka ist. Men men! Kul hade vi iaf! :)


En bild från alperna :)

Godmorgon!

Är ledig idag, vilket är superskönt! Ska snart gå ner och göra frukost :) Mums! Ska äta pannkakor, yougurt med flingor, macka och oboy. Asgott!♥ Senare blir det körlektion sen plugg och städa mitt rum. Kanske ska köpa något att ha på mig imorgon också, nervöös, hehe. Ses snart puss!


Åh vad gott det ser ut!! Bild från we♥it

Måndag

Ny vecka nya tag. Var i skolan idag och hade en lektion sen gick jag och Linda runt lite i centrum och jag köpte världens finaste skinnjacka, visar upp senare! Kommer bli perfekt till våren och sommaren :) Sen tränade jag lite på SATS, hann inte träna så mycket eftersom att jag skulle på körlektion direkt efter, men annars gick det väl bra :P Tränade mage, rygg och ben(lite rumpa också). Nästa gång ska jag träna bröst, axlar och armar :)

Snart ska jag iväg och åka snowboard i väsjöbacken. Kommer bli skitkul! Hoppas det inte är för kallt bara! :S

       image descriptionimage description
En bild från i Lördags när vi var inne i stan :)


I belive that laughing is the best calorie burner

image description
Min drömkropp ser ungefär ut såhär. Kanske lite mer muskler men i stort sätt så är det här mitt mål!♥

Ska satsa ännu mer på träningen nu så jag verkligen ser resultat, jag har redan börjat se små förändrigar på kroppen och jag har gått upp ett kilo i vikt, muskler alltså ;) Vilket är asskönt! Känner att jag orkar mer och att jag har blivit starkare. Imorgon har jag ett hål på cirka 3 timmar så då ska jag passa på att gå och träna i en timme, ska köra kondition och styrka, eller så kanske jag bokar in ett yoga-pass, blir skitbra!


Tjugo minusgrader

Har haft den bästa dagen igår med älskling! Först vaknade jag upp med honom hemma hos mig, därefter åkte vi in till stan med Antons mamma för att hon skulle möta upp en kompis inne i stan. Vi gick till NK och gick runt och kollade lite, supermysigt! Det slutade med att anton köpte 2 skjortor som var jättefina och en tröja :) Sen gick vi in på Hollister och där har dom så himla söta kläder så där kommer jag absolut köpa nåt sen! Nackdelen var väl att det var så mörkt där inne så man såg nästan ingenting plus att det var galet mycket folk där. När vi kom hem så låg vi i sängen och myste bara sen gick vi ut och bada jacuzzi. Kvällen däremot var inte speciellt lyckad, det var som sagt 20 minus ute så man höll på och frysa ihjäl så vi var inte så taggade när vi var ute haha. Man frös fortfarande när man kom in liksom, men men. Ska inte klaga ;) Alla kvällar kan inte bli dom bästa ;)

      image descriptionimage description


Feel so alive


En bild från min födelsedag med mormor och morfar i bakgrunden♥ Minnen, både bra och dåliga

Nytt


Efter träningen igår så gick jag och köpte dem här skinnbyxorna från gina, har velat ha dem skitlänge så kände att jag var värd dem, hehe. :) Köpte även en träningskalender för ett tag sen som jag kan visa upp senare. Blir så mycket mer motiverad till att träna när man väl skriver ner det ;)

This is the orginal



Har sovit 3 timmar inatt, inte att rekomendera faktiskt. Tog liksom en tupplur mitt på dan igår i nån timme så kan varit därför jag inte kunde somna om sen, somnade 6 på morgonen hehe. Igår var jag ledig, sköönt! Fast jag hade körlektion 8:40 på morgonen, vilket inte gjorde nåt eftersom att jag sov hos älskling som ändå skulle till skolan ungefär samma tid. Senare på dan så tränade jag med Louvisa på SATS, tränade mage, rygg, bröst, ben och lite armar och rumpa. Skulle egentligen tränat idag med men jag kommer inte hinna det eftersom att jag ska till tandläkaren så det får bli imorgon istället. :) Tränade med Anton i måndags så jag kan nog behöva vila en dag i mellan också. Plus att jag åkte snowboard igår. Gick skitbra faktiskt! Vi övade på att snurra flera varv på nosen och sen att åka som en bana i backen och göra 180 från vanliga hållet och från switch. Svårt att förklara för er som inte åker själva, så jag struntar i det ;)


RSS 2.0