Söndag

Igår hade vi det trevigt när alla kom hit och åt lite pizza och kladdkaka och chips innan vi gick ner till bowlingen :) Så nu känner man sig ju lagom tjock! ;) Vi körde tjejerna mot killarna och jag tror nästan att vi tjejer vann :D Hann inte kolla poängen efteråt innan den stängdes av :P Träffade Louvisas pojkvän utanför o´learys en snabbis och han saknar henne lika mycket som jag! Dem hade firat någon som fyllde år :) När alla sagt hej då så gick jag Anton och han kusin Emil som också var med hem till mig och satt där i flera timmar och bara pratade och lekte haha ;) Sen åkte Emil hem och Anton sov kvar här.
 
Idag tog vi det lungt bara och kollade på solsidan som Anton missat när han var utomlands, lagade mat tillsammans och kollade på lite skor i gallerian innan han åkte hem.
 
Imorgon ska jag på jobbintervju som sagt.. Lite nervös men det går nog bra! :D
 
Måste köpa en bra kamera

Bästa som finns!

Längtar till snowboardsäsongen nu! Tittade på lite bilder från förra året. Kommer aldrig glömma när jag och mina systrar provade appen "king of the slope" och skulle kolla hur snabbt vi kunde åka, så vi valde den enda svarta backen i Stöten(sälen) från 800 fallhöjdsmeter och körde bara rakt ner och kom upp i 76 km/h, sån underbar känsla! :D
 
       

Fredag

Äntligen fredag! Så himla skönt! Lyllos ni som har höstlov nu, ta vara på det! ;)
Idag har jag inte gjort något speciellt, har jobbat 6 timmar och sen åt jag mat när jag kom hem och somnade såklart, haha! Fick ett meddelande av Louvisa också som gjorde min dag! Imorgon blir det bowling så ska försöka sova igen så jag orkar hela dagen :)

 
 

You mean the world to me


Torsdag

Somnade för en gång skull inte när jag kom hem idag efter jobbet. Jag var och hämtade ut min nya jacka från Zara, kärlek♥ Så nöjd med den! Kommer ha den nu innan det börjar bli riktigt kallt! Den känns lite kort bara, det är väl enda nackdelen..
Idag beställde jag även en till jacka, en svart från d.brand. Skitsnygg som jag velat ha jättelänge! Så snart blir den äntligen min, hoppas jag tog rätt storlek bara :)
Skulle träffat Anton idag men det blev för krångligt, han skulle köra och jag ska jobba. Fick ett samtal på lunchen idag också om en jobbintervju. Så det ska bli kul och se om det jobbet är något för mig :) Dem hittade mig på af;s hemsida faktiskt och kontaktade mig därifrån.
 

Onsdag

Bloggade inget igår eftersom att jag först jobbade och direkt efter det så solade jag lite och sen mötte jag upp Anton och sov hos honom. Så mysigt! Ville aldrig gå därifrån på morgonen, hehe.♥ På jobbet så hade vi pinngympa också haha :) Då har vi en lång pinne i händerna och tar den fram och bak och runt och allt möjligt vilket är jättebra eftersom att jag har blivit så stel efter allt stillasittande. Sen provade jag att stå upp och jobba lite, vi har ju sånna där höj- och sänkbara bord ;) Sen finns det också sånna där pilatesbollar som man kan sitta på och då sjunker inte ryggen ihop utan då spänner man i området runt midjan. Tänkte testa det imorgon :)
 
När jag kom hem så pratade jag lite med mamma sen somnade jag innan maten(som vanligt) Haha! Blir alltid så trött så jag somnar med datorn på och allting. Aja, idag så bestämde vi oss för att vi skulle bowla med familjen, så jag har planerat inför det och bokat banor och sånt på o´laearys :D
 
Såhär brun vill jag vara igen :)

Klippning och färgning

Juste! Glömde helt bort att berätta att jag klippt och slingat utväxten :) Jag gick till en salong här i kista och lät frisören göra lite hur som helst och det blev ganska bra faktiskt, ville bli av med dem slitna topparna så det känns skönt.. Kanske lite för kort för min smak men det växer ju ut igen! ;)
 
Vet inte om jag vågar visa en förebild hehe, så ni för nöja er med denna! :)

Måndag

Var på en liten shoppingrunda i stan med mamma idag efter jobbet! :) Lämnade som sagt tillbaka jackan och tittade i lite olika butiker efter kläder, smink och skor. Jag var ute efter en foundation och hittade tillslut en som passar utmärkt ;) Letade efter en som täcker men som ändå inte täpper igen porerna. Den jag tillslut valde skulle tydligen vara, primer, conceler och foundation i ett och täpper inte till sa hon. Får testa om den är bra! Köpte även ett solpuder från isadora, jag har bara haft billiga tidigare från h&m så jag ville ha ett lite bättre den här gången.
 
Behöver köpa nya skor också, använder ju bara mina tygskor eller hunters liksom och skulle behöva något mitt i mellan, hittade ett par på nilssons som var i skinn, men vi får se! :D 
 

Gamla och nya jackan

Lägger upp en bild på den beiga jackan som ska tillbaka och den gröna som jag har beställt, båda från zara :)


Söndag

Sorry för dålig uppdatering, men jag har mest jobbat och så = tråkiga inlägg ;) Min pojkvän kom hem igår kl 5 på morgonen. Så jag åkte till honom direkt, gick upp kl 4 på en lördagsmorgon haha. Galen som man är ibland ;) Sen har jag mest hängt här hos honom. Igår köpte vi godis och kollade på film, sen somnade vi med tv:n på hehe. Jag har sovit överdrivit mycket sen i fredags, först en stund efter jobbet, sen natten då jag gick upp 4 sen när jag kom hit så sov jag med Anton på morgonen till förmiddagen sen var vi uppe lite och sen sov vi på eftermiddagen till middags haha :)

Har hämtat ut mitt körkort också, blev jätteful på bilden :( Har slingat och klippt håret :) Sen har jag beställt en ny jacka och ska lämna tillbaka den andra tänkte jag. Visar snart! :)


Fredag kväll

Efter jag hade sagt hej då till älskling så körde jag hem med bilen, älskar att sitta med hög musik och bara sjunga haha :D Så tråkigt annars om man bara åker motorväg rakt fram.. Roligare att åka med någon annan som man kan prata med då istället eller sjunga! :)
 
Iallafall, när jag kommit hem så pratade jag med Therese som ville att jag skulle med till Café Opra, självklart! :D Det var någon smyckes-modevisning där och man fick drinkbiljetter osv. Träffade gulliga tjejer! Sen tröttnade vi lite och gick vidare till Magenta. Vi gick och pratade norska nästan hela vägen fram haha. Störda vi är ;) Väl där så var det typ bigbrother-reunion, massa gamla deltagare som var där. Aja, vi träffade lite folk som Tessan kände och sen satt vi i en taxi på väg därifrån. Vi hamnade tillslut söder om stan och chaffören hittade inte riktigt vart vi skulle, så vi fick gå en bra bit i minusgrader. Sen när vi kom fram dit vi skulle så var det ingen som öppnade. Vi kom in i trapphuset iallafall och stod och plingade på dörren. Jag lyckades kolla upp hur jag skulle ta mig hem och Therese stannade kvar med en kompis. Jag kom hem cirka två timmar senare, tog första tåget hem på morgonen. Lite kaos men allt slutade bra till sist! :)
 
Gammal bild från förra gången vi var på magenta ;)

Äntligen fredag

Är på väg till jobbet nu. Igår fick jag fotografera lite och jag som först trodde att det var jag själv som skulle bli fotad haha :p Så han hälsade på mig och frågade om jag skulle fota och jag svarade ja såklart sen frågade han vart jag hade kameran, jag ba: eehhh? Det blev lite struligt för minnet och batteriet tog slut så fick gå och fixa det hela tiden.

När jag hade slutat så åkte jag till Therese jobb och köpte en god smoothie :) Bikini tror jag den hette! Sen åkte vi hem till henne en stund och när vi båda var så trötta så vi höll på att somna så åkte jag hem haha ;)

Idag åker Anton till Cypern i en vecka :) Kommer sakna honom som bara den! Men en vecka går snabbt :) Ska åka och säga hej då efter jobbet.


Överlycklig!

Tog mitt körkort idag! Så himla glad :) Äntligen säger jag bara, nu slipper jag hålla på och oroa mig och vara nervös och satsa på att söka fler jobb och träningen ;)


Svar på en fråga

Vad gör du för att hålla din hy så fin? :) kram
 
Jag är faktiskt ganska dålig på att ta hand om min hy och själv tycker jag att min hy har blivit sämre med åren. Förut hade jag väldigt torr hy och nu har jag fått mer blandhy. De bilder jag tar är oftast i ett bra ljus eller en effekt på instagram så hyn ser kanske lite bättre ut än vad den är. Annars har jag någon finne ibland här och där och blir lite röd på vissa ställen i ansiktet. Jag har även fräknar som jag hatar och brukar sminka över. Men det syns oftast inte så mycket på bild. Sen brukar folk säga att jag ser likadan ut med som utan smink, men jag själv tycker det är ganska stor skillnad. Har inga problem att gå utan smink däremot :)
 
Oj vad långt det blev nu, men mina tips är iallafall att ta bort sminket innan man går och lägger sig, jag glömmer det ibland och då blir min hy sämre redan dagen efter. Sen ska man tvätta ansiktet även då man inte har smink för att det kommer smuts i ansiktet som man inte ser när man är utomhus. Sen ska man äta bra mat, unvika för mycket socker och salt samt för mycket härdade fetter som till exempel: chips, smör osv och äta nyttiga fetter som avokado och nötter. Ät även grönsaker och frukt som innehåller bra vitaminer. Ge fukt till huden både utifrån och inifrån, drick vatten och smörj in torr hy.
 
Kan skriva ett inlägg om hur man får bättre hy och fler inlägg om bra kost? Om det verkar intressant?

Blond eller brunett?

Vet inte om jag vill stanna som blondin eller färga håret brunt igen. Om jag färgar det brunt kommer jag troligen inte bli blond igen (på ett tag) eftersom att det sliter så mycket på håret :(
 
Har lite beslutsångest, vad tycker ni? Blond eller brunett?
 
 

Måndag

Idag hade jag min första dag på jobbet :) Det gick väldigt bra, var lite nervös innan hehe ;) Fick en rundtur på kontoret och ett passerkort och fick hälsa på folk. Sen fick jag lite arbetsuppgifter :) Jag har vänt på dygnet helt och hållet så jag kunde inte somna förens vid 1-2 igår kväll. Sen gick jag upp 6 på morgonen och var jättetrött när jag kom hem så jag somnade i tre timmar, haha ;) Nu sitter jag och tittar på Ensam mamma söker, så mysigt program!
 
På vägen hem från jobbet hände det massa saker, jag jobbar ju precis vid norrtull där karolinska sjukhuset ligger också, så när jag väntade på bussen såg jag 2 ambulanser och 2 polisbilar med sirenerna på inom loppet av några minuter. När jag klev på bussen så var det nåt ljud som tjöt hela tiden så det lät som bussen tutade hela tiden, sen såg jag en spindel vid mitt säte och när jag tog tåget hem så var det en kille som gick längs spåret. Haha nog om min hemresa :P
 
Har fullt upp den här veckan, håller på och ta körkort, vilket tar väldigt mycket tid och har precis börjat jobbat och ska hinna med att prata med Louvisa som är utomlands i 6 månader, träffa vänner, pojkvän och hämta grejer hos louvisas föräldrar :)
 
Känner att jag stressar upp mig själv lite så jag blir helt utmattad. Har inte tränat nånting på flera veckor heller, känner mig helt seg, får väl börja gå lite powerwalks ;)
 
Fina färger det börjar bli på löven nu :)
 
Jag för en vecka sen, ser ut som att jag har klippt mig haha

Söndag

Nu är jag på väg hem för att äta middag med hela familjen :) Mina systrar har ju flyttat ut så dom kommer dit och äter. Ska åka och hämta en av dom inne i stan så jag passar på att övningsköra lite också! ;)

I onsdags åkte jag till bromma på kvällen hos Antons kusiner och sov över där, vi kollade på skräckfilm haha. Dagen efter åkte jag in till stan med mamma och köpte en ny jacka men är lite osäker på den. Kan visa senare! I fredags gjorde jag inget speciellt och igår åkte jag till älskling på kvällen och bowlade med hans familj och grannar :D

Bakade scones för första gången också :)

Onsdag

Haft en riktig skitdag idag, men aja! Det löser väl sig tillslut :) Idag har jag och Anton varit tillsammans i 28 månader så vi ska ses ikväll och bara myysa :) Imorgon tänkte jag och mamma åka in till stan för att kolla på en ny höstjacka/vinterjacka, finns några jag vill titta på, bland annat den beiga barbour jackan som jag visade i ett collage förut och någon jacka på zara :D
 
En bild från idag

Måndag

Idag flyttade vi från mamma till min pappa så idag har jag inte gjort så mycket, har packat ihop grejerna jag behöver ha här och sen gick jag och mamma och kollade på ett par skor jag ville ha. Slutade med att jag köpte dem! :D Lycklig tjej! :) Blev ett par svarta hunters som jag har velat ha länge. Tänkte ha dem nu på höstens regniga dagar och när det blir slask ute. Sen önskar jag mig ett par primeboots i födelsedagspresent, fyller ju 19 i november ;)
 
Jag saknar Anton jättemycket, även fast jag träffade honom i fredags :( Har ganska mycket att göra nu så det får nog bli att vi ses på onsdag kväll eller imorgon en stund :)
 
Visar hur dem ser ut senare :)

RSS 2.0