We wrote stories here that will never be told


Ledig tisdag

Gud så skönt det är att vara ledig en extra dag i veckan! :) Igår passade vi på att ha en riktigt chillkväll hemma hos Sanna med henne, Linda, Natalie, Emelie och Moa. Rolig kväll blev det, vi spelade lite kort och satt och snackade och så. Sen åkte jag hem till älskling och sov där. Idag så kanske det kommer att bli en pluggdag med Linda och senare ikväll kanske jag ska iväg på yoga, men det är mycket obestämda planer än så länge. Samma sak gäller en sälen-resa som kanske kommer bli av ganska tidigt på säsongen, så det ska planeras. Plus lite andra grejer. Väldigt oklart med allt, haha. Hoppas ni förstår lite av det jag snackar om iallafall. Nu ska jag ta något och äta, sen får vi se vad som händer! Puss


En bild från när vi var i Skövde

Svar


När valde du att bli vegetarian och varför?

Jag var 10 år när jag bestämde mig för att bli vegetarian. Dum och ung jag vet. Varför jag bestämde mig för det var för att jag tyckte att det kändes konstigt att äta ett dött djur. Gillade inte konsistensen. Sen berodde det väldigt mycket på att vid den åldern så fick jag reda på vad just kött innehöll. Så jag bestämde mig för att bli "halv vegetarian" och bara äta det som jag tyckte smakade gott. Sen sa min familj och mina vänner att man inte kan vara "halv vegetarian" så då bestämde jag mig helt enkelt för att bli det på fulltid. Jag äter inte fisk heller. Utan bara ägg och mjölkprodukter.


Godmorgon!


Älskar bilden!

Ska snart iväg till skolan, men jag passar på att skriva lite innan dess. I helgen var jag fortfarande lite krasslig i halsen och mådde dåligt så jag var med Anton nästan hela helgen. Vi var och tittade lite i centrum och jag funderar på att köpa en ny jacka :) Jag har hostat hela natten så det känns inte så kul att jag måste gå till skolan idag, men jag känner att det kan vara bra att gå idag så att jag inte missar mer, plus att jag behöver mer närvaro som det ser ut nu.

Saknar


Vill tillbaka till Alperna!♥


Saker ni inte visste om mig

Tänkte börja med en ny kategori där jag skriver ner lite grejer som jag tror att dem flesta inte vet om mig, hehe. Kan bli kul tror jag! :) Börjar med 5 saker som några kanske redan vet men dem flesta visste nog inte om det.

♦ Jag är vegitarian, blev det när jag var 10 år
Jag håller andan när någon i närheten av mig hostar, för att jag inte vill bli sjuk
Jag hatar att sitta bredvid random folk på bussen, för då känns det som om jag inte kommer hinna gå av och för att jag hatar att sitta med min tunga väska i knät samt att jag hatar när dem sitter sådär äckligt nära
Jag dricker Oboy nästan varje dag, det är som kaffe för mig, haha
Jag har rotfyllt min ena framtand, det är därför den är lite mörkare än dem andra tändera

UF - Över tusen nya idéer

Är med på UF:s hemsida, haha. Blev ju som sagt intervjuad för ett tag sen, lite kul! :P


Här är bilden som är med i artikeln. :)
Vi är alltså ingen grupp utan det är några från min klass som också ska arbeta med UF.


Bilder från i lördags..

när vi var i Sundbyberg, en riktigt skön kväll och härliga människor!





Vill köpa nya höst skor



Hade inte dem här varit perfekta nu under hösten. Det är ett par Acne-inspirerande skor för 800 spänn. Jag ska nog slå till sen när jag har pengar ;) Eller önska sig i födelsedagspresent kanske?


The people who want to stay in your life will always find a way.


En fråga


Vad gör du om du inte kan sova? Förutom att vara vaken :)

Jag är en person som har väldigt lätt för att somna faktsikt, hehe. Brukar alltid vara uppe tills jag knappt orkar hålla mig vaken. Alltid när jag och min pojkvän kollar på film så brukar jag oftast somna efter ett tag :P
Men när det kommer till dem där sömnlösa nätterna så brukar jag försöka slappna av i hela kroppen, sluta tänka och fundera över massa saker och ligga stilla och blunda. Om inte det funkar så brukar jag läsa någonting antingen på datan eller en tidning eller en bok. Annars kan man alltid lyssna på musik :)


Sjukling


Ledsen tjej, haha. Gammal bild

Jag har gått och blivit sjuk, så det är väl inte så kul.. Speciellt inte när man måste gå runt med vinterjacka hemma för att man fryser så, eller vaknar mitt i natten och skakar för att det är så kallt så man måste höja temperaturen i elementet och lägga hela sig under täcket för att hålla värmen. Har dessutom knarkat Alvedon, haha. Ne men jag har iallafall tagit så många man får under ett dygn. Då slutar jag frysa och blir istället otroligt varm. Knasigt det där! Idag mår jag bättre, så förhoppningsvis kan jag ta mig till skolan imorgon. Vi måste komma igång med ung företagsverksamhet ordentligt nu, jag har börjat rita på en skiss som jag ska visa dem andra imorgon. Sen gäller det bara att hitta några bra rådgivare och någon som är duktig på att sy som kan hjälpa oss lite :)

You are a cinema, I could watch you forever

Igårkväll började det med att jag hade sovit över hos Anton, sen när vi hade ätit middag så åkte jag hem för att byta om och fixa mig. Efter det så möttes jag och Anton upp på tåget för att sen dra vidare till Syndbyberg där vi träffade Therese, Louvisa och några andra sköna människor. Riktigt kul kväll var det! Vi kom hem kanske runt fyra på morgonen men det var det värt. Sen har vi legat och myst hela dagen hemma hos mig :) Samt kollat lite på Jersy Shore, nya säsongen fast vi laddade ner dem senaste avsnitten så att vi ligger lite före, hehe. Nu måste jag börja packa eftersom att jag ska till pappa imorgon och så är det skola imorgon också..


Fredags

Var ett tag sen jag bloggade, men nu kör vi igen. I fredags var vi som sagt och fikade på waynes och Silvia som är en utbytesstudent från Italien måste tyckt att vi var helt störda, för det blev en form av svengelska när vi satt där och snackade, haha. Som tex att jag berättade något skämt på engelska sen sa jag jag skoja på svenska, av en ren vana, eller när vi inte kom på vad orden hette så pratade vi på svenska för att sen försöka översätta det till engelska. Efter det drog jag och tessan och tränade på Sats och när vi kom dit så frågade hon i kassan om vi skulle vara med på Zumban, men vi hade tänkt att bara träna på gymmet. Sen frågade vi om det fanns platser kvar och det fanns det tydligen, men passet hade redan börjat så vi skyndade oss att byta om och fick smita in efter 10 minuter. Jag säger bara att Zumba var nog inte riktigt min grej, haha. Kunde knappt hänga med i rörelserna och gick åt fel håll ibland, men det var kul! Därefter åkte jag hem till Therese där jag, hon och Louvisa hade det mys!

Hade ingen passade bild så det fick bli den här. Jag hade inte tackat nej till att bo i det här huset!

Wake up with no regrets.

Ska snart iväg till sollentuna för att fika med Louvisa och Silvia, senare kommer Therese också och då blir det gymmet sen bär det av hem till henne för mys! :) Måste fixa mig lite nu, vi hörs senare!


Torsdag

Godkväll! Hade en ganska seg men ändå skön dag i skolan idag. Vi har som sagt två lektioner på torsdagar varav den ena är 3 timmar lång. Den lektionen var ganska flummig hehe. Vi svarade på några frågor sen fick vi göra lite vad vi ville. Efter det var det naturkunskap som jag inte direkt är så förtjust i, där ska vi ta reda på grejer om vattenkraftverk och så vidare. Innan det så spelade vi yatzy under lunchen, haha.

När jag kom hem så tänkte jag gå förbi banken för att jag måste verkligen fixa mitt bankort, känner att det är på tiden. Men det var stängt, så jag kollade runt i butikerna i gallerian istället vilket jag inte skulle ha gjort, hittade massa snyggt haha! 

Anmälde mig till högskoleprovet idag också, sista anmälningsdagen var det tydligen idag. Sen så är provet i slutet av oktober. Kostade 350 kronor, tycker det är dåligt att sånt ska kosta pengar faktiskt. Men men.
Ikväll måste jag göra frågorna i arbetsmiljö och säkerhet sen ska jag nog bara ta det lungt.

Imorgon ska jag träffa bästa Therese och innan det kanske det blir fika med några och sen myskväll på kvällen. Känner att det blir ett väldigt långt inlägg nu så jag förklarar mer sen, puss!


Onsdag

Har inte hänt så mycket idag faktiskt. Första lektionen var inställd och andra lektionen var eget arbete medans sista lektionen handlade om hur vi skulle göra vårat grupparbete. Värt att ens gå till skolan, suck!
Men men, åkte hem sen efter skolan för att äta middag göra klart företagsekonomin och så vidare. Just nu håller jag på att ladda ner några låtar och ska snart hoppa in i duschen. Sen åker jag hem till älskling igen. Puss


True words



Du frågar jag svarar


Favoritmat?

Jag har alltid haft väldigt svårt för mat. Tycker inte om så mycket och sen så är jag vegetarian så det kan vara svårt att hitta någonting som jag kan äta och som jag tycker smakar gott. Så jag skulle väl svara Tacos på den här frågan eftersom att det alltid passar :) Tycker väldigt mycket om grytor och sånt också, som tex indisk mat. Annars brukar jag fixa ihop nån maträtt av det som finns hemma.


Never disappointe yourself




Lite inspirationsbilder en tisdagskväll

Tisdag

Åkte som sagt hem till älskling igår :) Jag var ledig idag eftersom att jag är ledig från skolan varje tisdag, skönt! Anton var sjuk så han stannade hemma, så det var skönt att bara ta det lungt hela dagen och vara med varandra :) Kom hem runt sex-tiden för att äta middag och för att plugga, har massa att göra nu.
Det känns som om det är slut helt på sommaren nu och att hösten är påväg. Har redan sett löv som ligger på marken och som faller från träden. Sen så blåser det sjukt mycket ute just nu.. Det enda possetiva med hösten är väl att det blir så mysigt plus att min födelsedag är i november och den här gången fyller jag 18 år så jag längtar verkligen tills dess! Sen ikväll är det dags för "Kaos i Båstad", kommer bli kul att se. Var kanske inte det bästa avsnittet förra veckan, men det blir nog roligare ikväll. Puss


Juste!

Har helt glömt bort att presentera vinnarna i Veckans blogg!♥



Vinnare 1

Vinnare 2

Vinnare 3


Tror att det kanske är dags att lägga ner med veckans blogg? Känner att det inte verkar som en sån bra idé, eller jag vet inte? Hinner ju knappt med att blogga varje dag så jag ska nog ta bort det.. För ett tag iallafall.


Slutade ganska tidigt idag...

men innan vi slutade så hade vi en håltimme på 2 timmar vilket var mindre kul. Förra gången vi hade en sån lång rast så satt vi och spelade yatzy och uno, haha tönt, jag vet. Tidsfördriv var det iallafall och kul var det väl också :) Den här gången fanns det nästan ingenting och göra så jag och Catrine satte oss ner och bara snackade lite.

Efter det så hade vi ung företagsverksamhet och vi börjar faktiskt komma igång nu. Vi har kommit på några idéer och så. Sen måste vi bara utveckla det tills nästa steg osv. Blev även intervjuad av någon som arbetade på UF haha. Blev först förvånad när jag svarade i telefonen och sen kom jag på att jag hade tagit en bild med några från klassen när Hanna var där och föreläste för oss. Så det var lite kul! Idag tänkte jag ha en pluggdag eftersom att det är några grejer som ska redovisas i veckan med mera. Sen kanske jag ska träffa min älskling :)

       
        Hade ingen passande bild till texten så det fick bli den här :P En bild från när vi var i Danmark


Golden

Köpte min kära klocka tillslut :) Hittede den perfekta klockan inne på Ur & Penn som dessutom var på rea, skitbra!
Fick även med mig ett par mörkblåa jeans som sitter som ett smäck, haha ;)
                               

Som ett hjärta som vägrar sluta slå


Fredag

Sitter hemma hos Anton just nu och tittar på idol. Vi har precis ätit middag och nu har vi det lite mysigt! :) Hade en väldigt skön dag i skolan idag haha. Kan förklara sen. Köpte skorna som jag berättade om förut. Men jag är inte helt säker på om jag ska behålla dom än. Är väldigt sugen på väskan också men lite osäker där med. Nu ska vi mysa. Puss

Tittade på lite fina saker

Var nere och kollade på lite grejer i gallerian, hittade ett par skitsnygga skor, en väska och tittade lite på klockor. Som ni vet så vill jag verkligen köpa en guldklocka, så snart är det dags tycker jag haha. Finns massa fint i butikerna just nu och jag antar att allt kommer försvinna rätt fort sen när alla har fått studiebidraget eller lönen. Så det är väl bara att passa på nu då. Sen så är jag en sån som alltid tror att det ska ta slut eller att det inte ska finnas rätt storlek sen så jag är väldigt noga med att försöka köpa det så snabbt som möjligt vilket kanske inte alltid är det bästa valet. Men men ;)
                
    Här är väskan som jag tittade på, lite kul med färg istället för svart och brunt. Har ju mest svarta väskor.


Onsdag

Sorry, för dålig uppdatering dem senaste dagarna. Ska försöka bli bättre på det! Blev sjuk i helgen så jag har inte mått så jättebra direkt. Var hemma från skolan i Måndags och på Tisdagen var jag ledig. Mår bättre idag men är fortfarande lite hostig och snuvig. Något som ligger i luften kanske? Känns som om många blivit sjuka den senaste veckan.

Var en ganska skön dag i skolan idag. Hade två lektioner. Först Inköp och Varuhantering och sen Naturkunskap A på eftermiddagen och däremellan hade vi världens längsta hål. En sak som var possitiv var väl att jag kunde äta skolmaten idag och att man kan sitta och kolla på "two and a half men" på vårt långa hål. Annars satt vi och snackade om lite grejer om studentskivan osv. Note to myself: Ta med pengar tills imorgon! Nu måste jag plugga Företagsekonomi B eftersom att jag har en ganska stor redovisning imorgon. Puss



Shape Up


Tänkte tipsa lite om en ett program som heter Shape Up eller www.shapeupclub.com. Jag använder den via datorn men man kan också använda den i telefonen om man har en Iphone eller en Android. Många använder säkert programet redan, men tänkte tipsa om det ändå.

Det fungerar så att man skriver in det man har ätit under dagen. T.ex. om man åt en macka till frukost så skriver man först i macka och sen smör och pålägg. Sen räknar den ut hur mycket kalorier man ätit under dagen. Sen har man ett mål som man strävar efter och mitt är 1312 kalorier. Jag vill behålla min vikt, alltså varken gå upp eller ner i vikt men om man vill gå ner kan man ändra det så man når sitt egna mål genom att äta så mycket kalorier man ska och försöka hålla sig till det.

När jag började med Shape Up tänkte jag att jag kunde äta hur mycket som helst men sen insåg jag att jag ibland överstiger gränsen, hehe. Så nu börjar jag tänka om och försöka att äta på rätt sätt och mer nyttigt helt enkelt. Man kan också lägga in träning. Har inte börjat med det än men tänkte prova det nu.

Lördag

Igår träffade jag som sagt Therese och även Louvisa :) Saknat henne! Vi satt och snackade mest sen gick vi ut och flummade också, haha. Träffade några bekanta en kortis också, därefter blev det myskväll hos Tessan sen sov jag över där. När jag kom hem så följde jag med Mamma, Angelica och Jim till Tumba där det var någon slags loppismarknad och utställning av gamla bilar. Låter inte så kul kanske, men det var lite intressant. Sen satte vi oss i parken och fikade och åt lunch. Tog inga bilder, men Angelica har några som jag kanske kan få tag på senare.
Om ungefär en halvtimme ska jag åka till älskling som blivit sjuk, stackare! Men jag bestämde mig för att åka dit ändå. Det är nämligen våran 15 månadersdag idag. Inte värsta grejen men ändå. Nu måste jag fixa mig. Puss


Fredag

Vet inte riktigt vad som händer i helgen, som vanligt hehe. Hatar att fylla 18 så sent på året. Det suger verkligen! Men men, ikväll ska jag iallafall träffa Therese och kanske en gammal nära vän till mig som jag inte umgåts med på väldigt länge! Sen imorgon kanske det blir något kul som händer men det vet jag inte helt säkert än.
Sen ska jag plugga. Måste göra lite tal i Matte C, en skrivuppgift i Svenska C och förbereda en redovisning inför Företagsekonomi B och även någon uppgift i Arbetsmiljö och säkerhet. Skriver upp det här så jag kommer ihåg, hehe. På måndag blir det Pilates-träning. Första gången jag testar på det, så jag hoppas det är kul! Har inte så mycket mer att säga. Hörs senare!

Har för övrigt svarat på frågor i blogresponse som finns till höger i menyn, så det är bara att titta in eller ställa en ny fråga som du vill ha svar på :) Man kan vara anonym om man vill.

Skiva

Iförrgår så snackade vi lite om att vi skulle boka skiva och så inför studenten. Så vi diskuterade det lite på mentorstiden och kom fram till vad allt skulle kosta och så. Sen dagen efter var vi några i klassen som åkte och kollade på två klubbar inne i stan, jag kom in lite senare så jag tittade bara på en klubb. Sen när jag väl kom dit så tänkte jag, vafan är det här för ställe? Men sen så sa dem att dem höll på och renoverade lite så det kommer vara helt nyrenoverat. ACE heter stället vi har bokat, (före detta Mango). Kommer bli grymt tror jag! Vi ska sälja ca 500 biljetter och hittlills är det ganska många som kommer delta. Studentskivan kommer äga rum den 2 maj. Innan eftersläppet som kommer vi ha en tre rätters middag också. Biljetterna kostar 120 spänn och temat ska vi bestämma senare. Kommer bli riktigt bra! :)


RSS 2.0