Då var det nyårsafton

Har varit en tröttsam åkning idag, men fint väder som vanligt. Kollade in en park i Schweiz också som ser mycket bättre ut än den här i Italien. Funderar på att åka där hela dan imorgon. Men imorgon är ju sista åkdagen. Har lärt mig att göra riktigt bra svängar nu, så nu är det inte svårt att åka på is eller pucklar mitt i backen.
Ikväll ska vi troligen gå ut, om jag inte blir allt för trött bara. Middagen börjar klockan halv nio. Vi fick ju redan se massor av fina fyverkerier igår efter uppvisningen. Så vi har redan haft en mini nyårsafton. Just nu är jag helt seg, och sen har jag blivit lite solbränd i ansiktet. Och allt jag skriver just nu är typ inte sammanhängande över huvudtaget. Haha, men skitsamma. Längtar hem nu! Vill träffa Anton så fort som möjligt, helst nu på en gång :( Saknar honom så sjukt mycket. Om 2 dagar kommer vi hem iaf. Så det blir skönt!


Uppvisning ikväll



Nu ska vi gå ut för att kolla på uppvisningen. Dom har hållit på och bygga ett hopp nere vid lifarna så nu ska några snowboardåkare ha uppvisning, sen blir det fackeltåg också. Vi ses sen! Ciao

More than love


101230

Kom precis hem, hade riktigt roligt idag. På picknicken så lekte vi massa i snön. Jag gjorde en ganska så misslyckad volt ner i lössnön som visade sig att det inte var lössnö. Haha. Vi filmade ganska mycket, får se om jag lägger upp något här. Vi åkte och kollade in parken också. Men så fort vi kom dit så sa dom, Hjälm, hjälm, ni måste ha hjälm på er. Sen sa dom att vi kunde hyra för 30 spänn. Vi svarade att vi bara ville åka brevid alla grejer och kolla. Och det fick vi. Sen var det en kille som höll på och bygga ett riktigt stort hopp som kom ner till oss och pekade på huvudet och sa att vi  skulle ha hjälm, ganska irriterande. Såg lite schyssta grejer iaf, något hopp och nån box. Annars var parken ganska tråkig och dom små hoppen såg typ ut som en trekant fast platt upptill.
Saknar alla där hemma, känns som om det var en evighet sen vi var hemma i Sverige men det har ju bara gått några dagar. Men på söndag natt kommer jag iaf hem. Vi åker klockan 14. Först är det en bussresa genom bergen på 4 timmar sen är det flyg i 2 och en halvtimme. Har inte så mycket mer intressant att skriva. Lägger nog upp en bild senare ikväll.

-


Fixar musiken på Ipoden


Jag i Zermatt, vid den långa liften. Som går upp och ner och svänger hit och dit.

Vi har precis ätit frukost, och just nu sitter jag och raderar låtar från min Ipod som jag inte lyssnar på längre. Kan vara skönt om man vill blanda spåren så att det inte kommer typ värsta skriklåten. Så idag tänkte jag lyssna på musik i när jag åker :) Det skulle bli fint väder med sol hela veckan och kanske till och med plusgrader, underbart! Saknar Sverige lite, men jag älskar att vara här! Saknar mest mina vänner och älskling. Vädret saknar jag inte iaf. :P

Middag



Åt precis middag här på hotellet. Maten var väl sådär idag, inte jättegott. Men ätbart var det. Till förrätt fick vi någon slags ostgrej med lite sallad. Efter det fick vi löksoppa och senare bröd som man doppar i smält ost. Imorgon blir det picknick i backen. Blir spännande :)


Every time I think about you

"If I had a single flower for every time I think about you, I could walk forever in my garden." 

Claudia Ghandi


Kabinbana


Jag i kabinbanan, eller "ägget" som vi kallar det. Det är skitsvårt att hålla ögonen öppna för att det är så ljust så det är därför jag kisar.

Härlig dag!

Idag har det varit en riktigt skön dag, fått lite ont i benen. Men annars har det varit härligt! Strålande väder hela dagen! Kom precis hem till hotellet. Har blivit lite solbränd i ansiktet, men det gör inget :)
Vi kom íväg ganska sent, vid klockan tolv ungefär. När vi kom ut så var det så sjukt varmt, trodde jag skulle dö av värmen. Men sen när vi kom en bit upp så var det skönt. Lite kyligt ibland men annars varmt. Jag, helena och angelica bestämde oss för att åka till en by lite längre bort. Där var det jättefin utsikt, tog en massa bilder. Sen åkte vi in på lunch, det var sådär. Sen blev klockan ganska mycket så då tänkte vi att vi skulle börja dra oss tillbaka. Först åkte vi några liftar men den enda vägen upp till toppen var med knapplift. Alla snowboard åkare kunde inte hålla sig kvar, ramlade hela tiden. Haha, såg så kul ut. Dem är ju inte vana vid att stå och åka själv i liften så dem kunde lixom inte styra och tillslut ramlade dem. Det finns nästan bara sittliftar här så det är inte så konstigt att dem inte har lärt sig att åka knapplift eller ankarlift. Men men, nu ska jag gå och sno bilderna från Angelicas och pappas kamera, sen ska jag ta en dusch och fixa mig innan middag.

Aldrig en naturlig död

"Kärleken dör aldrig en naturlig död. Den dör därför att vi inte vet hur vi ska föra nytt vatten till dess källa, den dör av blindhet och misstag och svek. Den dör av sjukdomar och av sår, den dör av trötthet. Den blir sjuk, anlupen, men den dör aldrig en naturlig död. Alla skulle kunna anklagas för mordet på sin egen kärlek."

Anaïs Nin (1903-1977)


Godmorgon

Det ser ut som om det kommer bli riktigt fin väder idag! Hoppas det håller i sig :) Idag vill jag åka och kolla in hur praken ser ut. Vi gjorde det litegrann igår, men då såg man inte så mycket. Vi har ju gudiening dem första dagarna så då åker vi med dem. Snart ska vi gå ner och äta frukost, det stänger om en kvart så vi borde nog skynda oss nu.


01:00

Tänkte snart gå och lägga mig, så jag orkar upp imorogon. Sitter och pratar med älskling på facebook just nu. Jag saknar honom jättemycket! Längtar tills jag får träffa honom när jag kommer hem. Hoppas vi kan åka snowboard tillsammans sen, fast säsongen har ju precis börjat så det blir nog mycket åkning i år :)
Imorgon blir det nog en bra dag, får hoppas på fint väder bara. Vad mycket snack det blev om snowboard nu då. Ska försöka skriva om lite annat sen också. Men nu ska jag prata vidare med den underbaraste. Puss

There is no mathematics to love and loss


En bild från igår


Tagen från min mobilkamera, första åket

Saknad

"Missing someone gets easier every day because even though it's one day further from the last time you saw each other, it's one day closer to the next time you will." 

Author Unknown


101228

Idag var det inte så fint väder. Fast vi har fått några bilder iaf. Det har varit dimma och snöat för det mesta. Imorse blev vi lite försenade så dem andra hade redan åkt iväg när vi kom till liftarna. Så jag och Helena tänkte att vi skulle hitta till Schweiz själva, och det gjorde vi. Det tog ca 2 timmar att åka hela vägen ner till byn Zermatt. Det kanske tog en timme att åka lift till toppen där gränsen gick till Schweiz. När vi hade åkt ett bra tag så hittade vi dem andra sen åkte vi in på lunch. Efter det åkte vi hela vägen hem som tog ungefär 2 och en halvtimme. Det fanns en lift där som var otroligt skön att åka. En kabinbana som hade olika stationer och som åkte upp och ner och svängde. Vi åkte förbi flera backar och fick en fin utsikt bortsett från dimman.





Godmorgon

Godmorgon, sovit gott? Själv har jag inte sovit så många timmar eftersom att jag var sjukt pigg igår av någon konstig anledning. Måste varit för att vi åt fyra rätters och fick energi senare på kvällen. Sen så börjar träningsvärken kännas lite. Nu är klockan 10 i 8 här. Det är samma tid i Sverige, fast plus minus en kvart. Så man vet inte riktigt om liftarna öppnar/stänger i tid. Igår sa reseledaren att han rekomenderade att man stannade i Schweizs om man skulle missa liften tillbaka som stänger klockan 15 och sen hitta ett boende i den byn. För det tar nämligen 7 timmar att komma tillbaka till den Italienska sidan. Men nu är det frukost här på hotellet och jag måste skynda mig, vi ska träffas om 1 timme ute i backen! Skriver nog något mer ikväll också. :)


Godkväll

Just nu hör jag kyrkklockorna här utanför. Allt är så fint och så mysigt i den här byn. Det är liksom gammaldags men ändå mordernt. Vårat hotell är väldigt fint och har ett bra läge, det tar kanske 3 minuter att gå till liften. Hotellet ligger precis vid huvudgatan, forsen och vid kyrkan. Sen är det stora berg runt omkring, allt känns nästan overkligt.. Som om det är ett sagoland. Helena har redan somnat så jag ska nog ta och lägga mig snart jag med. Sen ska vi upp tidigt imorgon och åka över till schweiz. Hoppas jag inte har fått någon träningsverk bara. Känns lite redan nu, så jag hoppas verkligen att det har gått över tills imorgon. Ska försöka att ta massor av bilder imorgon också.


Den här bilden är tagen utanför våran ballkong, nästan alla hus i byn ser ut såhär

Alperna

Vi kom fram till Italien klockan 12 på natten igår och då såg vi nästan ingenting för att det var så mörkt ute, så när vi vaknade blev det som en chock över att se hur stora bergen var. Byn som vi bor i är riktigt fin. Julpynt överallt och fina hus.
Idag har vi åkt snowboard hela dagen. Vi har haft fint väder hela dagen och hoppas på att det kommer vara så resten av veckan. Är nästan helt slut i hela kroppen. Vårat näst sista åk blev en backe på 12 km alltså över en mil. Skulle kunna tro att vi åkte den 3 gånger långsammare än vad man brukar göra eftersom att vi var så himla trötta och hade ont i benen sen så hade jag fått kramp i foten. Men det gick det över ganska snabbt. Sen var det långa transportsträckor lite överallt i backarna, där vi knappt kom fram. Jag hade inte vallat min bräda sen förra säsongen. Men nu är den vallad och klar, så då kommer bli lättare att åka. Imorgon tänkte jag åka och titta på parken. Har inte hunnit göra det eftersom att man måste ta så många olika liftar överallt. Lunchen åt vi på en svenskägd resturang så dem flesta pratade svenska där och dem flesta turisterna här är svenskar.
Snart ska vi gå och äta middag här på hotellet. Men först ska jag ta en dusch och kanske läsa lite.


101225

Jag hade en riktigt bra julafton igår! Fick många fina presenter och hade ett jättemysigt umgänge :) Idag ska jag åka till väsjöbacken med älskling. Det bli första gången vi åker snowboard tillsammans. Sen efter det måste jag packa massor inför alperna och på söndag ska vi köpa in det sista innan resan. Sen bär det av till Alperna! Nu måste jag fixa klart mig inför väsjö, vi ses sen!

God Jul!

Godmorgon! Gick upp för kanske en timme sen, alltså 06:30. Ska man behöva gå upp så tidigt på julafton? Tydligen så måste man det i min familj.. Snart ska vi åka och hämta Helena inne i stan, sen ska vi åka till min pappa för att äta frukost tillsammans, sen blir det glögg osv. Kommer bli mysigt!

Igår var jag nere i Gallerian för att köpa dem sista julklapparna. Först är det en tjej som känner igen mig som jobbar i kassan, sen efter det ser jag Daniel Paris på ica, haha. Sen hör jag att han säger "men det måste ju finnas!" med hans dialekt. Jag stannade till och bara glodde ett tag innan jag insåg att jag borde gå vidare, haha.

Men nu måste jag fixa mig! Kanske tar några bilder sen, God jul på er! ♥

A + J


Jag älskar dig!

Jullov

Har tyvärr inte orkat skriva pga av vissa saker. Bland annat att min syster var med i en bilolycka med hennes 2 vänner när dem var på väg hem från sälen. Men dem klarade sig, och det är verkligen ett under att det gick så bra. Som sagt, tackar deras änglavakt för att dem överlevde. Dock var det en i den andra bilen som omkom :(

Men nu är det jullov. I skolan fick vi julmat och godis, nya busskorten, pengar/ersättning från APU-perioden sen fick jag en bioblijett också, som jag egentligen inte skulle fått haha. Ikväll ska jag träffa Anton och Sammy, men jag vet inte riktigt eftersom att jag mår lite illa. Men jag tror jag åker dit ändå. Ha en bra kväll, puss!


101217

Kom precis hem från kungsholmen och bromma med Helena. Vi hittade den perfekta brädan! Det blev en K2 bräda. Supersnygg :) Sen köpte vi lite andra grejer också. Just nu är Therese påväg hit. Kommer bli myspys hemma hos mig ;) Vi hörs senare, puss!


Hittade ingen bra bild.
Men ser bättre ut i verkligheten.


LOVE is so much more than just a word


Snowboard

Ska kanske följa med Helena idag och kolla på snowboard till henne :) Hon sitter just nu och kollar på några brädor som vi sen ska åka in till stan för att kolla på. Vi åker ju till alperna om ungefär en vecka nu. Sen kanske vi ska åka snowboard i väsjöbacken både lördag och söndag. Men det får vi se!

 


Fredag

Synd att Emanuel vann paradise hotell, hade hoppats på att Erik eller Lin skulle vinna. Aja, tråkigt att ph är slut nu. Men om en vecka är det julafton så jag klagar inte :) Sen fyller älskling år på tisdag så det blir mys!

Idag har jag ingenting planerat, men vi får se hur det blir med det.. Kommer säkert upp nånting senare ikväll. Nu ska jag plugga lite på matteprovet.

Saknar sommaren





Bilder: från midsommar

När jag tittar tillbaka på bilderna så märker jag hur mycket man saknar sommaren. Då man alltid var glad, härligt väder, kunde gå runt med bara ben, bada och sola, åka båt och så mycket mer!
Dom här bilderna är från midsommar när vi åt god mat, senare gick vi ner till midsommarstången och därefter åkte vi på båttur, fina minnen.

Godmorgon

Stannade hemma från skolan idag. Dels för att jag har börjat hosta igen men också för att jag tänkte att jag skulle hinna med att plugga inför proven jag har imorgon, sen så var jag inte så vidare sugen på att gå ut i den här vädret där det blåser och snöar konstant.

Vaknade vid sex-tiden idag. Sen råkade jag somna om och vaknade en halvtimme innan jag skulle gå. Så jag tänkte att om jag ändå kommer komma försent eller tom missa hela första lektionen så kan jag lika gära stanna hemma. Jag var ju ändå uppe till klockan 5 igår.

Just nu håller jag på att läsa en bok på engelska. Den heter "The Book of Tomorrow", verkar vara en riktigt bra bok. Samma författare som har skrivit "PS. I love you". Någon som har läst den?


I want you to hold me forever, and never let go

Tumblr_lblxh6zzwb1qdipvno1_250_largeTumblr_lch5llstas1qdi2m0o1_400_large

pics; från weheartit.com

Nattinlägg

Har sovit nästan hela dagen idag så just nu är jag alldeles för pigg för att sova. Hade precis mitt sista samtal med älskling som skulle gå och lägga sig.
Ska upp om 4 timmar ungefär. Får försöka sova igen sovtimmarna någon annan dag :P

Angelica var här idag, hon skulle komma hit och hämta bilen som hon och Victoria ska låna när dem åker upp till Sälen imorgon. Fan vad kul asså! Jag kunde ha följt med om jag ville men det är nog lite för kallt nu i december och parken är inte öppen heller. Plus att jag fortfarande är förskyld och har mkt i skolan nu. Men om en vecka och 2 dagar är det julafton! Efter det åker vi, längtar väldigt mkt nu. Måste bara se till att jag har allt innan resan. Funderar på att ta med datorn också eftersom att jag har för mig att det fanns internet på hotellet

Men nu ska jag försöka sova. Godnatt :)

Ingen kan älska som vi


Onsdag

Sitter i skolan just nu. Har varit sjuk ett tag nu men nu är jag hyffsat frisk. Har haft så mycket uppgifter att göra den senaste tiden. Hade 2 redovidningar igår i Historia och om min APU-plats. Gick väl sådär, var inte ett dugg förberedd. Tills idag skulle jag gjort 3 uppgifter i Webbdesign som jag nu är klar med och sen skulle jag läsa en engelska berättelse och sen fick jag reda på att jag ska ha matte-prov idag. Sen så funkar inte mitt internet hemma så det var nära att jag inte kunde fixa klart allt jag skulle göra.

I veckan funderar jag på att dra till Väjöbacken. Dom öppnade ju i måndags. Så jag får ta och åka dit lite innan jag åker iväg till alperna. :) Kan skriva lite mer sen! ♥

Fredag

Har precis tagit ett bad sen ska jag fixa mig och snart måste jag ringa Therese. Ikväll blir det utgång så det blir nice :) Köpte present till älskling idag så jag hoppas att han kommer gilla den! Kan berätta vad jag har köpt imorgon efter att han har öppnat den eftersom att det blir kalas imorgon. Men nu måste jag börja sminka mig snart. Ska åka till Tessan om typ en timme och föra lite sen drar vi vidare.


Ståle Sandbech


Grym kille på 17 år från Norge. Blir verkligen sugen på att åka bräda nu! Pojkvännen åkte ju snowboard igår, men jag är fortfarande lite förskyld. Hade också velat följa med. Lite avis är jag!

Ironic?


Never give enough

The one thing we can never get enough of is love. And the one thing we never give enough of is love

Henry Miller


Jacka

Den här jackan köpte jag för ett tag sen. Fick den i födelsepresent kan man säga. Eller rättare sagt så fick jag pengar till att köpa en jacka och jag hittade den perfekta vinterjackan. Så ni som undrar vilken vinterjacka jag har så är det denna som jag går runt i. Kan visa en bild senare hur den sitter på mig. :)

Depp

Har inte orkat skriva på ett tag. Dels för att jag har haft massa grejer att göra i skolan och sen också för att jag har blivit så jävla nere den senaste tiden. Just nu sitter jag här hemma och är sjuk också, så det är ju mindre kul. Vill ha sommar igen och kunna gå ut och sola eller åka och bada, hitta på roliga saker helt enkelt! Men nu är det som sagt vinter, älskar snowboard.. men tiden innan man kan åka är mest bara jobbig. Känns som om jag inte har något ljus i livet eller något att se fram emot. Hoppas att det ändrar på sig framöver iaf! :) Men det ligger nog en sanning i att man blir en aning deppig på vintern.

Always thinking about you


Helg

Helgen har väl varit lite sådär, var riktigt ledsen över en grej. Men sen blev det bättre och jag träffade Therese :) Vi åkte till kista för att kolla på julklappar. Sen efter det hade vi tänkt att åka pulka men det kändes lite försent för att åka pulka när det var helt kolsvart ute. Så vi kollade på tv och gjorde yoga-övningar hemma hos mig, haha. Sen åkte jag hem till Anton för att prata med honom, sen sov jag där eftersom att det var studiedag dagen efter och idag sitter jag hemma och är sjuk. Trodde jag skulle svimma igår. Det blev helt svart för ögonen och jag hörde nästan ingenting. Men nu känns det bättre. :)

Tänkte inte skriva så mycket mer, men ni får ha det så bra!♥

without ever knowing

Tumblr_l2fw4exv5u1qbish1o1_500_large

101204

Hej! Kom hem från skärholmen för en stund sen. Var där och handlade julklappar med sötnosarna Sanna och Linda :) Fick med mig en hel del hem faktiskt! Så nu är den enda julklappen jag saknar till Anton och möjligtvis Maria. Sen ska jag också köpa en födelsedagspresent till Anton också. Eller så kombinerar jag båda presenterna, men vi får se hur det blir!

Sjukt varmt blev det av att gå runt i ett köpcentrum så man tycker ju att dom borde vrida ner värmen lite. Eftersom att alla går runt med sina tjocka vinterjackor. Haha aja.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, tänkte åka hem till Antons kompis och chilla där ett tag sen får vi väl se vad som händer :)

moments.

Tumblr_lclvjfyy1p1qciek8o1_500_large
weheartit.com

Skåne








Saknar när vi var i skåne sommaren 2009. Har många fina minnen därifrån :)

Godmorgon!

Godmorgon :) Orkade inte skriva igår. Men nu är jag tillbaka. Skulle haft historia klockan 8 men jag orkade inte gå på den så nu sitter jag här hemma och letar lite nya sköna låtar på spotify. Har precis fixat klart mig, så jag har ingeting speciellt att göra. Nästa lektion börjar 10.30. Så det är ett tag kvar.
Ikväll har jag sjukt mycket plugg! Massor som ska in imorgon, bland annat filmanalysen till svenskan, APU-grejerna, matteprov, engelska uppgifter med mera. Gaah pallar inte!
Aja, får rycka upp mig lite nu. Snart  åker vi ju till alperna och det kommer bli fett! :D


Bild: från Stöten i Sälen


RSS 2.0