Alex Says - Faces



Bra låt! Många har säkert hört den förut men jag lägger upp den iaf :)


La gente esta muy loca










Grillmys

Har haft trevligt med Angelica och Victoria som var här för att grilla lite. Först tänkte vi att det kanske inte skulle gå eftersom att vi hade fel kol och ingen tändvätska, utan vi hade nån tändgelé som vi använde istället. Men det gick bra ändå! Förutom att haloumin blev helt smält.. Sen när vi väl satte oss ner för att äta så kom det två getingar som flög runt över oss. Skitirriterande, så vi satt och skrek och sprang iväg flera gånger haha. 
Sen satt vi och lyssnade på musik och pratade. Sen funderade vi på om vi kanske skulle ta en resa till fjällen sen i vinter också, så det kommer bli kul tror jag :) Börjar tänka mer och mer på snowboard-åkningen faktiskt, längtar nästan lite till vintern men samtidigt önskar jag att sommaren var någon månad längre.


(Bild från tidigare i sommar)

You made me talk about things i've never told anybody

Hade en jättemysig dag igår med Anton och hans familj :) Först så åkte vi och badade på ett ställe där dem har två bryggor, en strand och en brygga med hopptorn på som man kan simma ut till. Blev inte i kastad den här gången, haha. Jag dök i själv sen hoppade vi lite i hopptornet, solade och gjorde baguetter till lunch. Sen blev det grillat på kvällen med bakad potatis och sallad, skitgott! Efter det spelade vi lite kubb och crocket eller vad det heter. Sen blev det efterrätt! Härlig dag! Jag åkte från honom idag på förmiddagen och har mest legat och solat här hemma. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och snart kommer Angelica och Victoria hit :)


Hemma nu


Kom hem igår, vi hade det jättemysigt! :) Lägger upp flera bilder sen


Godkväll

Idag åkte jag, Anton, hans mamma och lillebror till ett badställe i Täby. Dem har en lång brygga som går ut från stranden och sen så finns det en liten brygga som man kan simma ut till. Först gick vi ut på den långa bryggan, jag tänkte bara kolla hur det såg ut först för jag tvekade lite på att hoppa i. Men sen så blev jag i knuffad ganska snabbt, haha! Jag som försökte knuffa i Anton som sen fick ner mig istället. Och så är det nästan alltid! Försöker jag putta på han lite så kastar han i mig direkt. Sen simmade vi bort till den lilla bryggan och fick den nästan att välta helt. Kom en massa folk senare också så hela bryggan var under vattnet när alla stod på den. Så det var lite kul! Jag tror jag har fått tillbaka min färg lite också :) Kändes som om den försvann mer och mer förut.
Imorgon åker jag, Natalie, Linda och Sanna till Skara. Vi har hyrt en stuga där. Så det blir en liten girlstrip ner dit för att bara umgås och tare lungt. Sen får vi se vad som händer! Måste börja packa nu för att Sanna kommer hit och hämtar mig klockan halv 8 på morgonen.

 
Såhär ser jag ut just nu


Några frågor

 


Hur gammal är du?

Jag är född år 93 så jag är 17 år gammal just nu, men jag fyller 18 senare i höst

Om du skulle få åka tillbaka i tiden och ändra en sak, vad skulle det vara?

Svår fråga, jag vet faktiskt inte. Kan inte säga något specifikt, men jag tror nog att jag skulle ändra dumma misstag jag gjort och tagit vara mer på dem jag tycker om.

Favoritfärg?

Min favorit färg måste nog vara vit eller beige, iallafall på kläder. Tycker det är så grymt snyggt! Nästan krämfärgat ska det vara. Annars är väl favoritfärgen lila. Hade röd som favoritfärg när jag var yngre :P


Tisdag

Är på väg hem till Anton just nu :) Försökte fixa lite låtar innan jag åkte men det funkade inte hur jag än gjorde, blev så jävla sur haha. Men tillslut hittade jag ett annat sätt som fungerade. Igår var jag och träffade Johanna en stund det var mysigt, snackade lite om minnen och så. På torsdag bär det av till skara med tjejerna! Kan berätta om det senare, nu ska jag gå av tåget. Puss

If there ever comes a day we can't be together. Keep me in your heart, I'll stay there forever.


I love the way you say my name

Lite bilder från Gotland. Dem är tagna med min mobil så det är inte direkt världens bästa kvalité, men ändå :)


Här gick vi upp vid domkyrkan för att kolla på utsikten. Träffade även en gammal klasskompis där, så det var kul :)



Vi hittade en uppgång till ringmuren där man kunde gå upp och kolla


Mysigt!


J♥A


Kallis, när avicii spelade



Tim Berg. Lyckades fånga honom på bild också när han spelat klart.
Såg även Kenza på Gotland, sjukt snygg är hon!



Finaste!

Live love laugh

Jag är så trött på falska människor. Som aldrig kan vara sig själva utan som alltid ska försöka vara någon dem inte är. Som gillar att förstöra för andra för att få det bättre själv, jag har aldrig förstått mig på det där. Det finns så sjukt många människor som bara bryr sig om sig själva och sin egen "status" och det gäller framför allt tjejer, iallafall vad jag har uppfattat det som. Det finns så mycket skitsnack runt omkring. Jag förstår inte varför man alltid ska snacka skit om varandra och försöka trycka ner den andra? Borde det inte vara så att tjejer borde hålla ihop istället? Att lägga all den avundsjuka, svartsjuka, skitsnack osv bakom sig och bara leva livet... Jag vet också att det finns otroligt fina människor, men oftast så finns detta skitsnack om att försöka få andra att må dåligt eller för att verka så mycket bättre själv. Men vad tjänar man på det? Vad är det som gör att alla tjejer känner att dem behöver bekräftelse/komplimanger, måste vara snyggast, ha flest vänner, finast klädstil, snyggast kropp osv. Det måste väl ändå vara för att man är osäker på sig själv. Blir så trött på den typen av människor, varför inte bara lägga ner? Varför inte finnas där för varandra istället? Själv så känner jag att det är som det finns flera olika krav som man måste leva upp till som tjej och om man inte gör det så går folk bakom ryggen på en. Därför känner jag att det är lättare för att umgås med killar och så har det alltid kännts. Killar ställer inga krav, dem bryr sig inte helt enkelt. Jag tror heller inte att jag är ensam om att tycka så. Liksom, varför ens bry sig om vad andra människor tycker? Det är väl ingen som bryr sig om hur du ser ut, vad du har på dig, hur ditt hår ser ut. Var dig själv bara. Jag lovar att det bara är du själv som tänker på hur du ser ut och att ingen knappt märker om du fått en ny finne eller vad som helst. Våga vara dig själv och stå för det. Våra brister gör oss till människor...


Söndag

Sitter hemma hos Anton just nu och lyssnar på spotify, har hittat massa nya låtar. Vi håller på och laddar ner en film just nu som vi ska se sen. Source code hette den, verkade ganska bra faktiskt. Igårkväll var vi på 18-årsfest, träffade några bekanta där som jag inte träffat på ett tag samt några sköna människor, så det var lite kul :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske skulle hem till sanna ett tag, men det vet jag inte än.

Bad things are always going to happen in life. People will hurt you, but you can't use that as an excuse to hurt someone back.


Ska snart åka till älskling och förhoppningsvis kan jag sno lite bilder från Gotland av honom :P Vilken tur vi hade som åkte därifrån onsdag natt/torsdag morgon. Vi slapp ovädret preciis.. Hörde att det var 30 000 blixtar, helt sjukt ju! Sen att hela ön var utan el. Mitt under stockholmsveckan och allt. Kul för dem som bor ute i tält när det regnar och blixtrar för fullt liksom. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs!

Terrordåd i Norge

Oslo har blivit bombat och flera ungdomar har blivit ihjälskjutna på ett läger. Det stod att 7 stycken hade omkommit av bomben och att flera hade blivit skadade. På ungdomslägret var det en man som hade klätt ut sig i polisuniform och sedan skjutit flera av dem som var på ön, det sägs att cirka 9-10 är döda. Alla sprang och gömde sig och flera stycken hoppade i det iskalla vattnet för att undgå skotten. Medans dem såg hur deras vänner blev skjutna. En kvinna som var ute med båten hade hämtat upp några ur vattnet men hon fick lämna två stycken som inte fick plats i båten. Polisen säger att det kunde vara anknytning mellan dem två händelserna. Dem har nu gripit en person som verkar vara en norsk medborgare. Finns massor att läsa om på internet och se på nyheterna... Det här är den värsta händelsen som har hänt Norge sedan andra världskriget.

Så jävla hemskt och tragiskt! Är som en levande skräckfilm, helt sjukt! Förstå paniken man måste ha när man är där på ön eller när man ser hur alla fönsterrutor flyger ut i luften och alla skadade människor. Usch, riktigt hemskt. Förstår mig inte på dem som kan göra något sånt här...

Edit: Just nu är det 84 stycken döda på ön utöya. Cirka 560 ungdommar befann sig på ön så det kan komma till och bli mycket mer. Riktigt tragiskt! Mina tankar går till alla anhöriga och dem som befann sig på ön. Vila i frid


Deadly Inspiration







Understanding


If You Leave Me Now, You Take Away The Biggest Part Of Me

 


Fredag

Hej på er! Kom hem från Gotland igår morse för att jag och Anton tog nattbåten hem, så hela dan igår spenderades i stort sätt till att sova. Saknar Gotland redan, även fast vi precis kommit hem. Alla är så glada och trevliga och Visby är en så otroligt mysig stad!

Vi har gjort allt möjligt på resan, ätit på resturang nästan alla dagar, spelat bowling, gått på bio för att se sista delen av Harry Potter som för övrigt var riktigt bra faktiskt, spelat minigolf, varit i sommarlandet och vattenlandet i kneipbyn, varit på fårö, gått mysiga promenader genom visby, kollat på båtarna i hamnen, solat och badat på tofta ett antal gånger plus lite andra bad som blå lagunen osv. Sen har vi kollat runt i affärer och på marknaden, köpte lite nya saker också som jag kanske kan visa upp senare.

Sista kvällen innan vi skulle ta nattbåten hem så träffade vi några schyssta grabbar i parken, sen följde vi med hem till dem och hade lite chillkrök, sen kom det två snälla tjejer också som senare skulle sova där. Så det var myys! Orkar inte förklara vad mer som hände.

Men det bästa av allt var nog att se Axwell och Avicii, så jävla grymma!

Har lite bilder som jag kan lägga upp senare, men tyvärr har jag inte med minneskortläsaren till mitt minneskort i mobilen. Några bilder har Anton på sin mobil också och hans föräldrar har några bilder. Men det kommer! :)

            
             En bild från kallis när Axwell spelade

Gotland

Är på Gotland kommer hem den 20de, bloggar när jag är hemma :)

Dagens





Kofta-H&M, Linne-Vero moda, Shorts-bikbok, Skor-Dinsko

Söndag

Var med älskling igår så det är därför jag inte bloggat förens nu. Hade inte träffat honom på nästan en vecka, så han var saknad! Han kom hem igårkväll och nu är det packning som gäller för imorgon bär det av till gotland med Anton och hans familj, precis som förra året :) Kommer bli sjukt mysigt! Stannade hos honom en stund idag och vi tvättade bilen tillsammans, haha. Jobbigt det blev efter ett tag, men det gick bra! Nu ska jag äta middag och tvätta kläder som jag behöver innan vi åker imorgon. Puss

Jag älskar dig!

Svarta jeansshorts



Här är bilderna på dem avklippta jeansen som jag klippte av igår, blev väldigt bra faktiskt!

En fråga


Vad vill du jobba som när du blir vuxen? Kommer du plugga vidare efter gymnasiet?

När jag ska börja jobba sen så vill jag hålla på med administrativa uppgifter, så jag har väl funderat en del på att bli inköpare. Skulle vara kul att köpa in varor till en klädbutik t.ex. Eller till stora företag osv. Om jag verkligen ska satsa på det, så ja. Då kommer jag antagligen plugga vidare :)


Bilder från igårkväll






Här är lite bilder från gårdagen, då jag och Linda först var hemma hos mig, åt glass, pratade, hoppade studsmatta och så vidare :) Senare tog vi en cykeltur vid edsviken och därefter åkte vi och handlade lite sen satte vi oss vi vattnet. Mys! :) Som sagt, det får vi göra om!♥

Iamfansy





iamfansy.blogg.se

Insiration till tusen, hon tar så fina bilder den här tjejen!

15:52

Har varit ute och solat i nån timme. Var så sjukt varmt ute idag så det var skönt när ett moln kom ivägen. Sen tog jag med min fläkt ut också och då kunde jag ligga och sola mycket längre. Brände mig lite i ansiktet, men sånt får man räkna med. Vattnade alla blommor och växter ute i trädgården också! Tog ungefär 20 minuter tror jag. Det var inte direkt lite som skulle vattnas heller, utan hela tomten. Den är ju inte liten heller, hehe. Snart kommer Linda hit också så det blir mysigt! :) ♥


You're the closest to heaven I'll ever be


Fredag

Godmorgon! Somnade vid 3 igår, inte så jättesent iaf, hehe. Försöker ställa om mig lite så jag inte vaknar så sent på dagen. Igår somnade jag 4 och vaknade vid 12 och igår somnade jag 3 och vaknade vid 11 så lite förändingar blir det ju faktiskt :)
Mamma har kommit hem från kryssningen nu och hon har köpt världens godaste parfym "Juicy Couture, Viva la Juicy" Hon sa att vi kunde ha den tillsammans så det blir bra! Då slipper jag köpa den själv.
Klippte nyss av ett par gamla jeans till shorts. Blev riktigt nöjd faktiskt. Har alltid letat efter ett par svarta jeansshorts men aldrig hittat några så då tänkte jag att jag lika gärna kunde klippa av ett par jeans som jag inte använde längre. Tog lite bilder också som kommer upp senare!
Nu tänkte jag gå ut och sola en stund, ska ta med datorn för att lyssna på musik. Igår lyssnade på mobilen men den är det inte så bra ljud på och jag har tröttnat på alla dem låtarna. Later♥

     
                                                                     Bild från i våras


Nyinköpt







Stickad tröjaJC, Franströja - H&M, Rosa bh - Lindex, Svart bh - H&M, Smycken - ginatricot

Säkerhets kopior


Har precis lagt över alla mina bilder på en extern hårddisk, kan vara bara och göra det eftersom att datorer lätt kan få virus och dö helt utan anledning. Just nu verkar inte den här datorn vara den bästa. Börjar lagga ibland och blir lätt överhettad så jag kände att det var dags att göra kopior av allting. Ska lägga över all musik sen också och kanske några filmer, men det går ju att ladda ner nytt. Bilder som försvinner får man aldrig mer tag på igen... Så tänk på det! Gör säkerhetskopior på era saker också.

It´s not the end of the world


Sweet dreams



Skitbra låt!


Inspiration





Godnatt

Sitter här och försöker hålla ögonen öppna. Så det är nog bäst att gå och lägga sig då kanske? Fick prata en stund med älsklingen i telefon idag också, saknar han redan även fast det bara gått 2 dagar. Imorgon ska jag träffa Therese och sola och bada♥ Sen på kvällen kanske jag träffar Linda och några till, eller så blir det på fredag :)

Godnatt alla fina!


Gammal

Nytt


Fick inte så bra bilder på resten av grejerna som jag köpte så jag fixar bilder på det imorgon istället :) Smyckena kommer från ginatricot där det var halva priset på alla smycken.

Onsdag


Angelica och jag på vårat landställe förra året

Somnade rätt sent igår, hehe. Blev uppe till klockan fyra ungefär sen vaknade jag vid halv tolv och då kom Angelica hit för att hämta lite grejer som hon ska ha när hon åker till gotland. Hon och hennes kompis ska tälta så hon måste begränsa packningen ganska mycket och bara ta med det viktigaste (som får plats på cykeln dessutom). Vi har solat, ätit glass, mat och snackat massa. Skönt! Just nu sitter jag och lyssnar på lite bra låtar som jag hittade igår :) Sen tänkte jag ta och städa och visa upp det jag köpte igår.

Kvällsinlägg

Köpte mina underbart fina skor plus massa annat fint, som en topp med fransar, svart bh, armband och en ring. Visar upp imorgon :) Sitter uppe och läser lite bloggar just nu för att fördriva tiden, det är jobbigt att vara ensam hemma.. Får försöka hitta en sovkompis tills imorgon ;) Tittade på nåt program på femman förut som jag såg när jag var liten som jag hade förträngt. Typ nån skräckliknande-grej där det är en hemlös tjej som blir kidnappad och instängd i ett slakteri för att sedan försöka ta sig ut därifrån, usch! Lite saw-känsla där! Såg det för kanske 2-3 år sen och jag trodde jag hade glömt bort det men nu kom det tillbaka :/ Inte så kul att sitta ensam hemma då kanske? Men men, jag gick och satte mig vid datan istället och snart ska jag gosa ner mig under täcket och sova (om det nu går). Ska försöka fixa bilder tills imorgon! Godnatt♥


It´s the best feeling


11:48

Sa hej då till älskling för några timmar sen. Han åker iväg till umeå och senare till gävle. Kommer sakna honom! Men vi kommer ses igen på lördag/söndag sen åker vi till Gotland på måndagen :) Kommer bli riktigt mysigt!♥
Just nu tänkte jag ta något och äta innan jag ber mig av till jakobsberg för att köpa ett par skor som jag har lagt undan. Dem var tydligen slut överallt förutom i jakobsberg. Köpte dessutom en ny tröja igår som jag kanske kan visa upp lite senare.
Är helt ensam hemma för tillfället också :( Nästan hela min familj är bortrest och nu älskling också. Men det är väl bra kanske för då får jag tid över till annat, som att träna osv.


Skorna jag ska köpa

Måndag

Igår var det min och Antons 13 månaders dag, så grattis till oss! :P Hade det jättetrevligt i lördags. Fick träffa lilla Alicia också som har blivit så stor nu, jättesöt! Snart ska vi åka till stinsen för att kolla på skor och lite annat. Skriver senare när jag kommer hem. Puss

Härlig bild


Mamma och jag på gotska sandön♥


Lördag

Ikväll blir det middag inne i stan med Antons släkt. Det blir ett stort födelsedagsfirande så det kommer bli mysigt! Frågan är bara: vad ska jag ha på mig? Liksom vågar man ha på sig klackskor eller inte? Kanske blir för mycket. Klänning vet jag i alla fall att jag ska ha, men vilken? Ska jag ha jacka på mig eller bara nån kofta? Kanske blir kallare sen mot kvällen. Jag vet inte.. Långklänning kanske man ska ha.. eller blir det konstigt när man ska äta middag? Gaah jag vet inte! Tänkte ta och fixa naglarna nu och sen ta en dusch, sen får vi se hur det blir!♥


Haha, bjuder på den

15:00

Igår träffade jag Therese :) Vi åkte till kista för att kolla på kläder och annat. Smarta som vi är så kom vi dit en timme innan dem stängde så vi fick stressa oss i genom hela centrumet, haha. Hann i alla fall spana på lite grejer man vill ha. Fast det mesta var slutsålt pga sommar-rean som har satt igång nu. Jag fick med mig en bh och en fläkt hem. Älskar fläkten! Bh:n var en storlek för liten så jag kanske ska byta den sen.
Senare åkte vi vidare hem till henne och hade det mys, skulle egentligen sovit där men tessan var så trött, sötis! Så jag sov hos Anton istället som kom och hämtade mig på cykeln, fick sitta där bak på pakethållaren med min stora fläkt och höll på att ramla av hela tiden kändes det som, men det gick bra :) Vi var uppe till kanske 4 på morgonen(standard nu för tiden) sen gick vi upp vid 1 och då åkte jag hem sen när jag kom hem var det första jag gjorde att packa upp fläkten ;) Lite flummigt inlägg kanske, men men.


Fina Tessan

RSS 2.0