The best thing


Svar


Har du någon politisk tillhörighet eller har du någon du inte vill kännas vid?

Jag är tyvärr inte så insatt i politik så jag vet faktiskt inte vad jag tillhör eller kommer välja sen när jag får rösta. Annars så vet jag ju vilka partier jag inte tycker om. Men har inte riktigt koll på vad som är bäst eller så. Däremot tycker jag att det alltid ska vara rättvist, oavsett vad.


Träning på Sats


Idag så var jag ju ledig från skolan så jag tänkte att jag skulle passa på att träna en stund på dan. Så jag bokade in mig till Sats: Cycling och Core vilket innebär att man i grupp cyklar i en halvtimme och därefter går man in till en annan sal och fortsätter med core-övningar. Som är när man fokuserar på att träna mage och rygg. Det gör man också i 30 minuter sen blir det lite strechning och så på slutet.
Efter det så cyklade jag hem och tog ett litet mellanmål och sen skrev jag in det i Kaloriräknaren. Kan berätta om det i ett annat inlägg :)

Ny kategori: Träning och kost

Har skapat en ny kategori! :) Den heter Träning och kost där jag kommer skriva och lägga upp bilder kring just dem områderna. Kände att det var dags nu eftersom att jag tränar ganska mycket och vill även få koll på vad jag äter och så vidare.


Bild från google

Never regret anything that ever made you smile


Blev ingen träning i Söndags utan jag bestämde mig för att träna på måndagen istället eftersom att det inte fanns några bra pass man kunde gå på. Så jag bokade in mig på Yoga Advance vilket var stört jobbigt, har fortfarande träningsvärk i armarna. Efter det gick jag och mamma och kollade på Iphone eftersom att det finns ett bra erbjudande med tele2comviq. Men tyvärr hade jag fortfarande bindningstid från abonemanget som jag har nu som går ut nästa år. Då måste jag alltså köpa en olåst Ipone eller lösa ut bidningstiden vilket skulle kosta 1350 kr. Inte kul! Vill verkligen ha en ny Iphone. Min nuvarande mobil går inte att smsa med eller nånting. Surt.

Söndag

I helgen har det inte hänt så mycket speciellt för min del. Fick träffa underbaraste vännen som kommit hem från Grekland! Vi hade det mysigt :) Du vet att jag finns här för dig gumman! ♥ Sen har jag sovit hos min pojkvän under resten av tiden. Vi har mest tittat på film, myst och spelat tv-spel, haha. Åkte hem idag eftersom att han skulle kolla på ett mixerbord. Idag tänkte jag mest ta det lungt, städa, fixa nya låtar till Ipoden och kanske träna lite senare. Eller om jag tar det imorgon istället.. Inköp som jag verkligen skulle vilja göra just nu är att köpa en ny kamera och en Iphone. Så det är väl bara dags att börja spara pengar!

Någon som har en bra kamera att rekomendera?


Dream big


Ge mig


Världens snyggaste klocka från Michel Kors, någon som vet vart man kan köpa liknande?

(bild från Johannaeo)


Freeedag

Åh vad skönt att det äntligen är fredag! Slutade 12 idag så det var asnice! Känner att det kommer bli jobbigt att gå i skolan fem dagar i veckan(eller aa, fyra dagar blir det väl). Jag tror jag håller på och ställer om mig eller nåt eftersom att jag blir så trött och somnar så fort jag kommer hem, hehe. Sen kan jag inte somna på kvällen så då blir jag uppe till kanske 2-3 och ska upp tidigt på morgonen och då blir jag seg nästa dag istället och trött på dagen. Måste ändra på det... Ikväll så händer det lite grejer, men vi får se hur det blir med det!

Såhär ser mitt shema ut:

Ganska så nice! Förutom luckorna och måndagar då vi slutar halv fem :/

Anmäl dig till veckans blogg

Tänkte jag kunde köra en veckans blogg. Var ett tag sen jag gjorde det, så jag hoppas att det är några som är intresserade av att vara med.

Vill du vara med och tävla i veckans blogg så skriver du bara "jag är med" som kommentar till det här inlägget så är du med och deltar :)
Det dras tre vinnare som kommer att få varsin länk!

Du får inte skriva mer än en kommentar till det här inlägget.
Alla andra kommentarer kommer tas bort eftersom att vinnaren blir slumpmässigt utvald.

Vinnarna dras om en vecka! ♥

Home is whenever I´m with you

Har haft en ganska skön dag idag ändå. Började skolan klockan 12 och slutade runt 3-4 tiden. Vi hade någon slags övnings-grej med tvåorna där vi var indelade i grupper och skulle göra lite uppgifter för att man skulle lära känna den andra klassen lite bättre tror jag. Så det var lite kul!

Därefter fick vi våra scheman och jävlar vilket soft schema jag har! Är ledig varje tisdag. Jag börjar ungefär nio varje dag, en dag börjar jag tio också. Sen slutar jag runt två förutom måndagar då jag slutar halv fem... Förutom det så är det riktigt bra faktiskt :)

Glömde berätta att jag har sökt extrajobb också och förmodligen, om jag börjar jobba där så kanske jag kan jobba några extra timmar på tisdagarna också. Fast det får vi se senare hur det blir med det.

  


Svarar på en fråga innan jag drar iväg


Har du något tips till killar som är blyga / inte vet hur man ska få kontakt med tjejer?

Har väl inte direkt nåt tips men jag tycker att man ska vara sig själv, våga gå fram och prata eller evuntuellt lägga till personen man tycker verkar intressant på facebook eller liknande. För det är inte lika farligt att prata på internet som i verkligheten. Sen när man börjar prata så kommer det mer naturligt. Kanske kan vara lite pirrigt ibland men det får man stå ut med. Det är bara du själv som tänker på att du är nervös och så vidare. Andra märker oftast inte det... Sen får man ta ett steg i taget. Kanske bjuda ut henne på en fika eller något :)


Onsdag

Kändes faktiskt ganska bra att börja i skolan igen. Vi har bytt lokaler och dem ser ganska fräscha ut och det verkar större än dem förra lokalerna. Igår satt vi mest och lyssnade på när rektorn "höll tal" och lärarna som förklarade lite grejer. Vi satt klassvis och just våran klass satt i en ring, haha. Sen fick vi berätta om vad vi hade gjort i sommar, sen blev det rundvandring och skåputdelning eller hur man säger. Slutade runt tre sen drog jag och Anton med hans familj och badade på kvarnbadet. Det var ungefär vid sex på kvällen. Men det var skönt att få ta sig ett kvällsdopp. :P Sen sov jag hos honom och åkte därifrån nio hem till mig och snart ska jag till skolan igen. Då ska vi ha nåt jävla projektarbete. Fast jag hamnade i en ganska bra grupp så det kommer nog bli bra. ;)


Bild från google

Lycklig tjej

Pappa kom hem från Kina för några dagar sen och när jag kom hit så sa han kom så ska jag visa dig något och så fick jag en ny Ipod!! En röd ipod nano med touch. Lycklig tjej asså! Min andra Ipod gick ju sönder för några dagar sen. Fick ävn en rosa högtalare för ipod och ipones och ett armband man kan ha ipoden i. Haha, mycket snack om ipod nu :P

Ska snart åka för att mysa med katten lite och träffa Anton en stund. Sen kanske jag ska sola också, vi får se! :)


Dada Life Remix



Har fastnat helt för den här låten, haha. Låter lite konstig i början men jag gillar den!


Saknar mitt hår


En gammal bild från förra sommaren när vi var och kollade på nån medeltidsgård på Öland.
Saknar mitt hår som jag hade då.

Håller på att packa

Ska snart åka till pappa från min mamma. Så jag håller på och packar lite som jag ska ta med mig. Hatar verkligen att flytta fram och tillbaka varannan vecka, men vad ska man göra? Tänkte följa med mamma och träna yoga på Sats men det var fulltbokat. Så därför sitter jag här och tänker efter över det jag ska ta med mig. Så hilma svårt att veta vad man ska ta med sig för kläder. För jag tänker alltid att: Hmm det här kanske jag kommer använda. Eller den här kan jag väl ta med ifall att? Jag måste alltid hålla koll på vilket väder det är så jag tar med mig rätt kläder. Jag försöker att inte packa för mycket. Men det blir lätt så, hehe.

Efter det ska jag vidare till Jimmy eftersom att jag är kattvakt åt honom och Tessan. Igår stannade jag där ett tag och lekte lite med katten och rensade kattlådan, haha. Sen går jag nog förbi Anton en stund sen blir det hem igen för imorgon börjar skolan. Skönt på ett sätt, men jag känner också att jag verkligen inte vill börja igen.

Provar någonting nytt

Har ändrat bakrgrundsfärg på bloggen samt fixat en annan header. Tyckte att det var dags att ändra lite, sen får vi se hur länge den nya designen stannar. Kommer nog ändra det inom kort igen.

Vilken tycker ni om bäst?

Såhär såg det ut innan:


Såhär ser det ut nu:

Blev inte världens bästa kvalité på bilden men det får duga så länge

Sats


Bild från förra sommaren.

Träningen gick ganska bra faktiskt. Cyklingen var däremot allt annat än lätt, haha. Alla andra var skitduktiga och cyklade både tog i och stod upp ibland men jag var helt slut efter kanske tio minuter så jag fick trampa på i lite lungnare tempo och när jag stod och cyklade känndes det som om att benen skulle gå av. Core-passet tyckte jag om däremot var riktigt bra! Kändes inte alls lika tufft som spinningen. Bra övningar och det kändes verkligen i magen ibland. Annars var det bara skönt! Snart ska jag iväg och träffa Anton :) Skulle träffat Martina en stund först för att klippa hår och grejer. Men hon var upptagen så det får bli en annan gång.

Nyinköpt från kryssningsresan



Här är det jag köpte när vi var ute på kryssning. Det virkade linnet kommer från ett stånd i Tallin och parfymen köpte jag på båten, den är från Beyonce och heter Heat Rush, luktar riktigt gott också.

Tänkte också lägga upp bilder på andra nyinköpta grejer också från bland annat Gotland, men det får bli senare.

Fighting for peace is like fucking for virginity


Gammal bild, kanske inte världens bästa, men den får duga. Ska iväg och träna på Sats nu. Både Cycling och Core så det blir verkligen en ordentlig träning. Kommer vara helt slut sen när jag kommer hem, haha.

If someone wants to be a part of your life, they'll make an effort to be in it. Don't bother reserving a space in your heart for someone who doesn't make an effort to stay.





Tallin


























Life

Jag har tänkt på en sak. Att hur mycket jag tänker över mitt liv så skulle jag aldrig kunna vilja vara någon annan än den jag är. Visst, det finns saker man skulle vilja ändra på men aldrig så att jag skulle vilja vara en helt annan person. Jag tror att man jämför sig själv för mycket med andra människor. Hur mycket jag än jämför så vet jag att det finns folk som har det bättre än mig, men jag vet också att det finns många som har det sämre. Varför inte vara nöjd med den man är och det man har? Det finns alltid den där strävan efter att ha allt, vara perfekt osv. Men jag tycker att vi borde stanna upp och se efter vad vi verkligen har istället för och ta allt för givet ibland. Hur många gånger har du kanske kollat på ett gammalt foto och tänkt: Det var bättre förr, eller vad roligt vi hade det den tiden då fotot togs? Men sanningen är att det fanns svackor redan då även fast det verkade så roligt. För hjärnan bestämmer sig för att radera alla dåliga minnen för att komma ihåg dem bra. Det är iaf vad jag tror.

När jag kollar på andra och tänker: Åh, den personen verkar mycket bättre än mig på alla saker. Sen tänker jag efter, skulle jag vilja se ut som den här personen, skulle jag vilja ha ett beetende som den här personen, skulle jag vilja ha den personens familj eller vänner? Svaret är då nej. Jag är hellre mig själv än någon annan. Jag vill inte se ut som någon annan eller byta ut någonting i mitt liv med någon annan även fast jag ibland tänker att sådär skulle jag vilja vara eller se ut. Det finns folk som dör, dem som har mist sina nära och kära. Dem som lever ett liv där man få kämpa för att överleva, få mat och vatten. Och vi tänker på utseende, populäritet, det senaste modet/prylarna osv. Jag förstår verkligen inte vad vi tänker med ibland. Blev vi skapta såhär? Eller är det bara någonting som kommit fram med tiden? Det kanske alltid har funnits där.

Sluta döm människor innan du lärt känna dem för du har ingen aning om hur deras liv är.

Kryssningen

Sorry för seg update, men tänkte försöka mig på att uppdatera någurlunda bra nu. Kom hem från kryssningen i söndags. Åkte som sagt till Tallin med släkten. Var egentligen tänkt att bara min mormor och morfar och föräldrarna skulle följa med med sedan vill även alla kusiner också följa med så det var kul att få träffa alla igen! Det som var mindre kul var att det var inget som helst drag på båten. Det fanns en stor scen där alla pensionärer och vuxna stod och dansade till något band, haha. Sen fanns det ett "disco" där det var helt tomt och dålig musik. Bredvid discot så fanns det en kareoke-bar där det verkade vara lite skönare människor, men det var nog ändå det sämsta draget jag sett på länge, haha. Båtresan hemåt var iaf lite roligre.
När vi kom till Tallin så åkte vi en liten busstur genom stan där guiden förklarade lite, sen fick vi gå runt själva i gamla stan. Det såg nästan lite ut som Visby på Gotland. Små gator och gränder med kullersten och lite torg och resturanger här och där. Det var dock nästan inga bra affärer någonstans. Men jag fick iaf med mig ett virkat linne. Sen på båten köpte jag en parfym också, som luktar asgott! Kan visa i bloggen senare. Nu ska jag iväg på yoga med mamma. Vi hörs senare!♥


Bild från google

Torsdag

Har varken haft lust, tid eller ork till att blogga. Har inte gjort så mycket dem senaste dagarna. Skulle egentligen behöva en pause från allting just nu.. Skönt att man åker iväg på kryssning imorgon då :) Ska åka med släkten till Tallin, kommer hem på söndag. Just nu sitter jag hemma hos pappa vid min gamla dator och tänkte snart åka till mamma för att senare gå och kolla på lite grejer jag vill ha och behöver köpa. Sen vet jag inte riktigt vad jag hittar på, men vi får se! :)


Väldigt gammal bild, hehe. Togs för kanske 4 år sedan


Byta sovrum

Igår pratade jag och pappa lite om att jag kanske skulle byta rum med min storasyster(som har flyttat ut). Det tyckte jag lät som en skitbra idé eftersom att jag behöver större utrymme, fler garderober osv. Sen så är färgen på tapeterna i hennes rum vita och jag har alltid velat ha just vita väggar. Har alltid tyckt att det känts så fräscht och stilrent. Men det är mycket så måste göras innan dess! Packa ihop alla prylar och flytta ut saker från hennes rum för att sedan kunna flytta in mina saker.

bild från we♥it

Problem med mobilen

Ville bara säga att min mobil är knas! Det går inte att ringa eller smsa till den eller med den och det går inte att gå in på internet, ta kort, lyssna på musik eller nånting. Så jag ska försöka ta tag i det idag.. Annars nås jag på facebook :)

Avslutad


Här kommer vinnarna av veckans blogg!

Vinnare ett
Vinnare två
Vinnare tre


Det är inte jag som väljer vem som vinner utan vinnaren blir slumpmässigt utvald.
Funderar på att lägga till ännu en vinnare där det är jag själv som väljer :)
Vill du vara med och delta i nästa "veckans blogg" så är det bara att kommentera i inlägget som kommer upp någon gång imorgon!♥


If music is too loud, you´re too old


Måndag

I Lördags sov jag först över hos älskling, sen på kvällen var jag med finaste Therese och hennes pojkvän. :) Skönt att träffa dem igen! På söndagen var jag och Anton på ljusterö med hans familj och släkt. Det var mysigt, förutom att det regnade nästan hela dagen. Blev helt dyngsur, sen slutade det regna och sen började det igen och sen så var det så där i ungefär var och varannan kvart. Vi drog ut med båten för att bada och fiska. Jag fick upp två fiskar! Solt tjej, haha. Fast dem var för små så vi fick slänga i dem igen. Samanlagt fångade vi kanske 18 stycken varav ungefär 5 stycken som vi fick slänga tillbaka i havet. Blev inget bad sen eftersom att det kom världens skur sen när vi skulle hem. Sen åt vi grillat på kvällen! :)




You were born because you are going to be important to someone


En fråga

Hej, vad härligt det verkar på gotska sandön. Är det dyrt att åka dit? Det låter som en paradisö!

Ha det bra!

Jo, det var väldigt fint på Gotska sandön. Det är ett natureservat så nackdelen med det är väl att man som sagt inte får ta mig sig någonting därifrån eller att man måste ta med sig allt nödvändigt man behöver för dem dagarna man ska stanna eftersom att det inte finns någon affär eller liknande. Däremot finns det ett museum som beskriver allt med Gotska sandön. Paradisö vet jag inte riktigt om man kan kalla det för, men vackra naturmiljöer är det. Jag tror det kostade runt 800-900 per person för att åka dit. Tack, desamma! :)

Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.









Godmorgon

Har precis gått upp ur sängen och Anton ligger fortfarande kvar och sover, haha. Hade inte direkt den bästa dagen i onsdags. Vill inte förklara här, men det var inte så kul! Pratade en stund med Therese på kvällen så det var skönt, saknar henne! ♥ 
Dem senaste dagarna har spenderats med Anton hemma hos mig. Igår hände det väl inte så mycket, vi sov till tre sen kom pappa hem från västkusten och efter det så cyklade vi till ica för att köpa lite grejer, sen lagade vi mat, asgott! Vi satt ute och hade det mys! Senare så låg vi och kollade på alla avsnitten av "Den rätte för rosing". Sen somnade vi, haha.


En bild från i Söndags när vi grillade :)

14 månader med älskling


Frågor och svar


Är du nöjd över dina betyg/ har du bra betyg?

Jag är väl hyfsat nöjd. Tänker inte berätta här vad jag har för betyg men jag kan väl säga att jag vet att jag kan prestera så mycket bättre och det är det jag ska försöka göra sista året på gymnasiet nu :)


Har du en fråga? Ställ den i kommentarsfältet eller fråga mig på blogresponse i menyn, du får vara anonym.

Tisdag

Idag har vi varit ute med båten med min pojkväns familj och deras vänner. Vi var på en udde där man kunde hoppa i från klipporna sen finns det en liten brygga och en dansbana där också. Skithärlig dag fakitskt! Jag fick testa på att åka vattenskidor också, men det var svårare än vad det såg ut. Klarade att åka en liten bit iallafall, var uppe i kanske några sekunder, haha. Anton var däremot väldigt duktig. Första gången han stod på ett par skidor också. Efter det så åkte Anton och hans brorsa ring bakom båten, såg askul ut! Jag ville också åka, men jag frös så mycket då så jag struntade i det. När vi senare hade bestämt oss för att åka tillbaka så såg vi att båten låg och flöt ute på vattnet, haha. Så det var bara att simma ut och hämta den.
Åkte hem från honom för ett tag sen för han skulle till en polare, så just nu är jag hemma, helt ensam. Hatar att vara själv hemma. Jag får alltid för mig en massa saker då och typ skrämmer upp mig själv..

Här är iallafall några bilder från idag :)


 
Tog tyvärr inga bilder från vattenskideåkningen eftersom att vi simmade ut till båten innan vi skulle åka, lite synd för det såg så sjukt kul ut!

Nu åker jag till älskling


En bild från sist jag var där, hade på mig min favoritklänning :)

True love does not come by finding the perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly


Anmäl dig till veckans blogg



Vill du vara med och tävla i veckans blogg så skriver du bara "jag är med" som kommentar till det här inlägget så är du med och deltar :)
Vinnaren kommer att få en länk!
Du får inte skriva mer än en kommentar till det här inlägget.
Alla andra kommentarer kommer tas bort eftersom att vinnaren blir slumpmässigt utvald.

Vinnaren dras om en vecka! ♥

Första augusti

Vaknade för ett tag sen och nu tänkte jag passa på att sola lite när det är så fint väder ute. Tänkte också ta och vattna alla blommorna utomhus eftersom att pappa är bortrest, sen så får jag kanske en jämnare bränna när jag går runt i trädgården istället för att ligga stilla och sola.



Två gamla bilder från Dubai, en från när jag var där med familjen och en bild från när jag var där för att hälsa på min syster Helena som jobbade där då.

RSS 2.0